Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 november 2014

Heavenletter 5104 Het Leven op Aarde is Kijken via Je Eigen Reflectie /15 november 2014

Het Leven op Aarde is Kijken via Je Eigen Reflectie
Brief uit de Hemel
Zaterdag 15 november 2014

God zei:

Stilte ligt besloten in de ogen van de toeschouwer. Alles ligt besloten in de ogen van de toeschouwer. Alles is subjectief. Er is geen objectief, zelfs als je denkt van wel. Geen twee mensen zien hetzelfde. Hoe weet je eigenlijk dat je dezelfde kleuren ziet of dezelfde muziek hoort als een ander? Zintuigen zijn nuttig, ze vertellen echter niet het hele verhaal. Soms zou je alles wat je denkt te weten moeten opschorten en een frisse lei moeten zijn, die ziet met heldere ogen. Heldere ogen zijn de ogen van liefde.

Als je een groep kinderen ziet, en jij jouw kind ziet als zeer mooi, dan heb jij gelijk. Je bent dichter bij de Waarheid. En als je alle kinderen ziet als mooi, zie je nog dichter bij de Waarheid. En als je Mijn licht stralend uit iedereen ziet komen, die je tegenkomt, dan ben je de Waarheid, en jij neemt er geen dag vrij van. Jij bent ondergedompeld in de Waarheid, en jij bent de schoonheid die jij ziet. De wereld is fictief, behalve als jij de Waarheid onder dit alles ziet.

Het leven heeft een ander verhaal te vertellen, dat buiten het gemeenschappelijke domein ligt, wat betekent dat de wereld niet echt een samenstelling is van wat je hebt geleerd. Velen in de wereld denken niet, maar gaan eerder er in mee. Het vergt veel moed om te zien vanuit je eigen ogen, wanneer je wordt verteld om als een feit aan te nemen, wat een ander zou kunnen zien. Wie kan het recht nemen om jou te vertellen wat jij ziet, wanneer jij de enige bent die kan weten wat je ziet en wat je er zelf van maakt – als jij jezelf een kans geeft om er zelf naar te kijken, tenminste.

Het is een wankele wereld die van vorm verandert recht voor je neus. Zien is geloven? Misschien is geloven is zien nauwkeuriger.

Je staat te popelen om de Waarheid te kennen. Jij wilt dat de Waarheid onaantastbaar is. Kom daarvoor naar de Hemel, want het leven op Aarde is een vorm-veranderaar. Het leven op Aarde is kijken door middel van jouw Eigen Reflectie.

De realiteit die de wereld voor jou neer zet is niet de Werkelijkheid Die Is. Er is meer omtrent de Hemel en de Aarde dan het graven in de bodem. Er is een essentie voorbij aan het oppervlak. Het oppervlak houdt jou niet in stand. Jij kunt wandelen op het oppervlak, maar het is niet genoeg voor jouw dorstige geest en bevend hart. Het is niet zo makkelijk om jezelf nog langer te misleiden. Wat je ooit tevreden stelde is niet langer gewichtig. Het wereldse leven heeft jou eenzaam en alleen achtergelaten.

Iets waar jij naar verlangde en niet kon benoemen kwam niet omhoog, jij bent echter stijgende. Jij bent de ontvangstbevestiger van Al Dat Is, en jij bent gestart. Er is geen solide Aarde onder jou. Er is solide Hemel boven jou.

Jij draait rond in deze wereld, en jij evolueert. Jouw evolutie lijkt misschien te langzaam voor jou, je evolueert echter erg snel. De mensheid evolueert met honderd kilometer per uur, en je zult op tijd klaar zijn. Je zult hier op tijd aankomen -- alsof de tijd bestaat. Je stijgt nu naar de Hemel. De rit kan misschien niet comfortabel zijn, de bestemming is dat echter zeker. Snel genoeg zul jij jezelf neer laten ploffen in de Hemel, en jij zult precies weten Wie en wat en waarom en waar jij bent. Jij weet dat “wanneer” de Eeuwigheid is, en jij zult jouw God Zelf herkennen en dansen van vreugde. Waar zou je anders voor dansen? Je danst voor de Waarheid. Je zingt voor de Waarheid. Jij BENT de Waarheid. Op dit moment, ben jij de Waarheid en zeer binnenkort zal jij een inhaalslag maken naar je Zelf.

Vertaald: Anneke