Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 november 2014

Arcturiaanse Boodschap aan de Lemurianen 20 November 2014 / Dr. Suzanne Lie

Arcturiaanse Boodschap aan de Lemurianen
20 November 2014 /  Dr. Suzanne Lie 
Geachte Leden van Lemuria,
"Wij zullen op dezelfde manier tegen jullie spreken als wij zullen spreken tegen de bovengrondse mensen. Zoals velen van jullie weten, wanneer de Galactics op Gaia's oppervlakte landen, zullen jullie, de leden van Inner Aarde, jullie afgezanten bovengronds sturen om de vele mensen te helpen en te onderwijzen die verbouwereerd en verward zullen zijn.
"Dat gezegd hebbende, zullen wij doorgaan tegen jullie te spreken, onze geachte Lemuriaanse vrienden, alsof jullie de werkelijke mensen waren die jullie bovengronds zullen gaan ondersteunen.
"Geachte Menselijke Afgevaardigden voor Gaia, wij komen naar jullie toe binnenin dit Nu om te vertellen over de vroegste geschiedenis van de Aarde. De inzaaiing van een planeet lijkt zeer veel op het inzaaien van de grond. Zaden worden geplant in de hoop dat zij zullen groeien en tot bloei zullen komen.
"Op dezelfde manier, hebben wezens van andere planeten, galaxies en dimensies hun "zaden" geplant in de hoop dat zij zouden kunnen leven, groeien en tot bloei zouden kunnen komen op een jonge (in planetaire termen) wereld. Echter, in plaats van fysieke zaden, planten wij Galactics zaden van bewustzijn.
"Wij, de Arcturianen, waren onder de eerste Galactics om onze zaden van bewustzijn in/naar de levensvormen van de planeet Aarde te sturen. Vandaar dat, wij het zijn die gekomen zijn om jullie deze boodschap te verstrekken. Wij moedigen allen aan om jullie Galactische Familie te herinneren.
"Diegenen van jullie die incarnaties genomen hebben op het oppervlak van de Aarde zullen de spinnenwebben van vergeetachtigheid van jullie incarnaties tijdens het Vissen Tijdperk af moeten stoffen. Gedurende dat tijdperk van de Kali Yuga, waarnaar verwezen wordt als de middeleeuwen, was de mensheid zo ver als maar mogelijk was van de ENE verwijderd.
"In feite, geloofden de mensen dat de Zon om de Aarde ronddraaide, en dat de Aarde de meest ontwikkelde planeet in de gehele Galaxy was, of zelfs het Universum. Het neemt een sterk persoon om te erkennen dat zij zich vergisten in hun gewaarwording van de werkelijkheid.
"Het neemt een zelfs sterker persoon om de vele leugens te erkennen die hun uitbreiding in/naar ZELF begrensd heeft. Zeer belangrijk, is het jullie NU om jullie angst voor andere beschavingen los te laten. Wij komen om jullie eraan te herinneren dat jullie vele expressies van jullie Multidimensionale ZELF hebben die momenteel gestalten vasthouden op Sterrenschepen, op andere planeten en in andere galaxies.
"De meesten van deze galactische wezens leven in vijfdimensionale Lichtlichamen die binnenin het NU van Onvoorwaardelijke Liefde bestaan. Echter, er zijn nog steeds enige leden van de Macht Over Anderen galactische werelden die in de derde/vierde dimensie van onze Galaxy bestaan, alsook op de Aarde.
"De meesten van deze wezens hebben hun manieren veranderd toen zij eenmaal de Galactische Oorlog verloren. Echter, vele Draconianen kwamen naar de Aarde nadat zij de oorlog hadden verloren. De Draconianen zijn de nakomelingen van de grote Dinosauriërs van de oude geschiedenis van de Aarde. Daarom, geloven zij dat de Aarde hun planeet is.
"Deze wezens zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de ondergang van Lemuria en Atlantis, alsook voor vele van de oorlogen welke jullie planeet heeft moeten ondergaan. Echter, hun heerschappij is tot een einde gekomen. Vanwege hun weerstand voor Onvoorwaardelijke Liefde, is hun resonantie niet in staat uit te breiden in/naar de vijfde dimensionale Lichtlichamen die Gaia's nieuwe vijfde dimensionale Aarde zullen bewonen.
"Gelukkig, net zoals sommige leden van deze beschavingen verloren bleven jegens de duisternis van de "macht-over-anderen," waren er anderen die vijfdimensionaal werden. Sommigen van hen namen hun toevluchtsoord in de Aarde, zoals jullie zelf, om hun kans af te wachten om zichzelf en de planeet Aarde te ascenderen. Daarom, oordeel anderen niet vanwege hun soort of de gewoonten van hun grotere familie. Al het leven heeft een kans om zich bij Gaia aan te sluiten, en al het leven zal verwelkomd worden.
"Velen, zoals deze bijeenkomst van Lemurianen, leven slechts een halve octaaf boven de fysieke wereld betreffende het oppervlak van de Aarde. Jullie, onze geachte Lemuriaanse vrienden, betraden de Aarde voordat Zij in/naar Haar laagste frequentie kelderde.
"Vanwege de voltooiing van de grote cyclus van de Processie van de Equinox, is de Aarde nu in uitlijning met het Galactische Centrum. Dus, is de resonantiefrequentie van de planeet langzaam en zeker stijgende.
"In feite, ging de Aarde Haar Gouden Tijdperk laat in 2012 binnen en Zij zal gedurende 2,000 jaren in dit tijdperk blijven. Tijdens deze 2,000 jaren, zullen multidimensionaal licht en Onvoorwaardelijke Liefde rechtstreeks vanuit het Galactische Centrum in/naar het hart van Gaia stromen. Vandaar dat, dit het Nu is voor de transmutatie van Gaia en AL Haar bewoners.
"Gaia is NU gereed, zo ook is Haar Planten en dieren koninkrijk dat. Het is de mensheid die nog steeds gehecht is aan de 3D Matrix en er niet aan voorbij kan kijken. Gelukkig, zijn er tegelijkertijd vele mensen die volledig voorbereid zijn om in/naar de hogere frequenties van werkelijkheid te transmuteren. Geachte leden van Inner Aarde, wanneer jullie bovengronds gaan, is jullie eerste opdracht om deze volledig ontwaakte mensen te vinden.
"Dan, net zoals wij tegen hen spreken wanneer wij hen op onze Schepen brengen, kunnen jullie tegen hen praten terwijl zij het lichaam van geliefde Gaia bewandelen. Jullie mogen je afvragen wanneer dit alles zich voor zal doen, dus sta ons toe deze vraag te beantwoorden. Alles waarover wij gesproken hebben zal zich niet op een gegeven tijdstip voordoen, maar in een gegeven frequentie.
"Het aantal van mensen die deze frequentie gewaar kunnen worden, hetgeen natuurlijk de resonantie van de vijfde dimensie is, is exponentieel aan het uitbreiden. Daarom, vragen wij wederom, geduldig te zijn binnenin jullie NU. Koester ieder moment van het leven dat jullie NU leven.
In dit moment zullen jullie in Onvoorwaardelijke Liefde leven, wat de sleutel is voor jullie transmutatie in/naar jullie vijfde dimensionale Lichtlichaam.
"Zegeningen geachte mensheid. Wanneer wij zeggen dat wij BIJ jullie zijn, bedoelen wij dat wij IN jullie zijn, net zoals jullie IN eenheid met ons zijn."
De Arcturianen
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/