Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 november 2014

Aartsengel Michael Hoe de Volmaaktheid van het Leven te Ervaren 26 November 2014 / Meredith Murphy

Aartsengel Michael
Hoe de Volmaaktheid van het Leven te Ervaren
26 November 2014 / Meredith Murphy
Hallo prachtige vrienden.
Wij sluiten ons vandaag bij jullie aan in een gebied van openheid en Liefde.
En aldus is het, dat jullie aanwezig zijn voor ieder moment. Realiseren jullie je dit volledig?
Vind jij jezelf in staat te reageren op wat zich op een manier presenteert welke vrij en spontaan is? Zonder het met je denken te overschrijven? Kan jij jezelf toestaan, en jezelf vertrouwen, om rechtstreeks en openlijk naar het leven te relateren? Deze zijn subtiele dingen om in je leven te voelen, maar zijn het waard om te observeren.
Betoog je een idee, een benadering gecreëerd in je geest, op het moment? Kan je in/naar je hart verschuiven en meer ruimtelijkheid, meer openheid, meer stroom, meer aanwezigheid creëren?
Laat jij je deelname omhoogstijgen vanuit het tegemoet getreden te worden door het moment en het leven dat zich ontvouwt? Kan jij erop vertrouwen dat jouw eigen energiegebied een perfecte opeenvolging creëert, ongeacht van hoe het tevoorschijn mag komen, of wat je ervan verwacht, en één te zijn met het leven door te omhelzen wat is?
Wat wij voor jullie wensen om te zien in dit alles, is dat het moment zich aan jullie presenteert voor het besef. Het komt in/naar jullie bewustzijn, aldus jullie bewust zou kunnen zijn van het gewaarworden. Voor ieder moment om gerealiseerd en bekend te zijn zoals het is: compleet, heel, volmaakt.
Het is voor jou om aanwezig te zijn als de Bron Creatie, ontvankelijk voor het leven dat je ontvouwen hebt. Het is een kans, in essentie, voor jou om jou te kennen, en om van jezelf te houden. Want wat is ieder moment anders dan een "deel" van jou? Wat is alles dat er gebeurt, anders dan iets dat jij bent, jou reflecterend, naar jou? In dit weten van jouw leven, sta jij jezelf toe om vollediger her/erkend te zijn. Meer gerealiseerd, meer compleet, meer heel, meer vervuld, meer geliefd.
Jij houdt op eindeloze manieren van jezelf en op iedere manier dat je aandacht schenkt aan het leven dat jij gecreëerd hebt. Je kunt dit doen door volledige openheid voor jouw ervaring.
Velen van jullie zijn aarzelend geweest, of zelf angstig om zich te openen. Jullie hebben je gevoeld alsof jullie kwetsbaar zijn of waren. Alsof, jullie zelfs capabel waren, van vernietigd te worden, of beschadigd als jullie in een staat van openheid waren.
Of je mag, aan de andere kant, iemand geweest zijn die niet open was, omdat je niet gekend of gezien wilde worden, en men niet hield van het specifieke inzicht van jou dat je hebt, je zou kunnen wensen voor niemand anders om jou echt te zien, jou te kennen, jou te versterken, om naar jou terug reflecterend te zijn in het besef van dat wat je niet wilt opeisen. Dat wat je wenst dus niet zou zijn.
Dus jullie zien, dat al deze manieren van te aarzelen om open te zijn spreken tot de manieren waarop de illusies van dit rijk bekrachtigd kunnen worden en beginnen om jullie ervaring te structureren. Doch, zij zijn vervormingen van jullie zuivere, goddelijke, ware aard.
Jij -- en ik wil voor jou om dit met een open hart te horen, en het beschouwt zo te zijn, zonder uitzondering, volledig waar -- Jij bent volmaakt. Jij bent volmaaktEn ik bedoel niet alleen, dat je volmaakt bent in jouw fundamentele, absolute natuurlijke staat. Ik bedoel jij bent volmaakt precies hier, precies nu, als deze relatieve uitvoering van jouw essentie, welke jij bent.
Er is geen manier om dit te veranderen. Er is niets dat je zou kunnen doen in jouw leven om jouw volmaaktheid te deleten of te ontluisteren. Het is onmogelijk om ook maar een klein stukje van wat dan ook in jouw ervaring te creëren dat op wat voor manier dan ook jou zou kunnen verbeteren of transformeren, of het volmaakte, het complete en de totale schoonheid die jij bent weg kan halen. Jij ben goddelijk, jij bent een eeuwig wezen. Jij bent hier om binnenin de immense verscheidenheid te spelen en als zodanig, probeer je van alles uit, en alles ervan is volmaakt.
Alles ervan is een kans om jezelf beter te kennen.
Je kwam hier om zo volledig als mogelijk is te worden, voor het plezier ervan. Om te verkennen en te ontdekken. De uitdaging van dit rijk waarin jij jezelf gefocust gewaarwordt is om te verwijzen naar alles dat je bent, en alles dat gebeurt, de aangeboren volmaaktheid van het allemaal te kennen. Voor menselijke wezens, is dit een proces van ontdekking -- het is een proces van herinnering en afstemming op alles dat je bent. Uitlijning vindend, zodat je dit kunt ervaren.
Je kwam hier ook om te spelen, te creëren, om jouw unieke reactie op het leven hier te gebruiken, en de kennis, en jouw wensen en jouw openheid en het besef waar je onophoudelijk in/naar uitbreidt, om jouw inzicht te verfijnen en tot uitdrukking te brengen. Jouw creatie, van wat jij graag zou willen ervaren en dan nog wat meer creëren.
Dus het leven komt voor jou opdagen, reflecterend waar jij voor gekozen hebt om in te geloven, waar jij je op gefocust hebt, wat jij opgemerkt hebt, waar jij aandacht aan geschonken hebt. Het leven, geeft jou de perfecte onvoorwaardelijke liefdevolle reactie op alles waarvoor je hier bent. Het is zeer duidelijk en briljant, en zegt volledig, eenduidig tegen jou, "Ja! Ja! Ja!"
Alles dat je bekrachtigd met jouw keuze van concentratie, daar zegt het leven "Ja!" op.
Dus, is er geen noodzaak om wat voor moment of wat dan ook of je openheid te vrezen, want, in jouw openheid, ben je in feite, alleen direct zijnde. Jij leeft de waarheid van het leven. Jij bent verbonden met, en Eén met alles. Dus in het open zijn, sta jij dat toe om direct waargenomen en gekend te worden als jouw ervaring. Je filtert het niet. Je creëert geen lagen die jou ietwat geïsoleerd houden van de overzichtelijkheid van de directe ervaring van het leven. Je staat jezelf toe het leven als je eigen creatie te ervaren.
Wanneer jij van jezelf houdt, kan de duidelijkheid van de rechtstreeksheid, en het beschikbaar zijn in het huidige moment echt ongelooflijk zijn. Omdat er geen oordeel is over het heden. Er is alleen de tijdelijke, relatieve ervaring reagerend op jouw trilling.
In het huidige moment, is er een andere kans om gerealiseerd te worden. Om vervuld te zijn, om de uitgebreide vrijheid en natuurlijk volmaaktheid van het leven te kennen! Om jouw creatieve krachten te begrijpen, om te cultiveren. Om te oefenen en te spelen met jouw trilling om te creëren wat je wilt. Om uit te breiden, om dingen uit te proberen, om te ervaren. Om te beslissen wat je wilt, en om meer beslissingen te maken, en steeds meer en meer te kiezen, en steeds meer en meer te creëren. Alles dat jij ervaart wordt door jou gecreëerd. Neem je dit in, eis je het op?
Als je over straat loopt en je bent te midden van prachtige gebouwen, merk je paradijselijke gesnoeide bomen op, en in bloei staande struiken. Je wandelt op een egaal trottoir en draagt comfortabele kleding en schoenen. Jouw lichaam heeft energie -- het is vol, je hebt net gegeten misschien, je bent tevreden. Dit alles, -- de gebouwen, de verzorging van de bomen, de structuur van het trottoir, de materialen die de gebouwen creëerden, de orde van de stad, het maken van de toerusting, de materialen van de kleding kunnen gekend zijn, direct als een onderdeel van jouw creatie. Zij kunnen gewaardeerd en erkend worden, er kan van genoten worden en gevoeld worden als de overvloed welke het is.  
Dit alles is jouw creatie. Dit alles is jouw overvloed. Jij bent overvloedig. Neem het geld in overweging dat het neemt om alles voort te brengen dat je aldus direct en aanhoudend in jouw leven ervaart. Het is vaak, omdat je iets niet persoonlijk "bezit" je het niet opeist als een deel van jouw ervaring, en dus zie je niet die natuurlijke overvloed welke aldus overstromend rondom jou heen is. Waarom niet in overweging nemen dat dit geld een overvloedigheid is wat je als van jou opeisen kunt? Want heb je hier geen profijt van en ervaar je dit alles niet? Is dit niet jouw werkelijkheid? Kan jij, op deze manier van denken, de immense infusies van overvloed zien wat ervoor zorgt dat alles dat je ervaart en als jouw leven kent mogelijk maakt? Wat als je het toestaat om in te zinken, hoe vrij en volmaakt dit alles is en hoe vrijgevig en hoe betrouwbaar het voor jou tevoorschijn komt?  
Dus deze zijn enige manieren waarop jij je leven leeft, potentieel, meer opzettelijk bewust van de volmaaktheid van de Schepping welke zichzelf hier in jouw relatieve ervaring laat zien.
Met meer bewust te worden open jij jezelf voor een groter besef van hoe magisch het leven al is. Dit geeft jou vertrouwen om op meer te hopen en meer te verwachten. Om meer uitgebreid te dromen. Om je capabel te voelen van je eigen wensen die scherpzinnig, toegespitst, aanwezig zijn in jouw hart op dit moment, beseffend dat ook zij naar voren worden gebracht in/naar jouw ervaring terwijl jij je met hen in trilling uitlijnt.
Als je in overweging zou nemen dat je al in dit leven triljoenen aan ervaringen gecreëerd hebt! Triljoenen! Zoveel dingen die je gekozen hebt werden aan jou gepresenteerd terwijl jij dag na dag geleefd hebt van jouw ervaring.
Het is gunstig voor jullie om dit te zien omdat het jullie opluchting brengt. Het helpt jullie om te ontspannen! Het zou jullie zelfs aan het lachen kunnen maken, als je het echt snapt! Het is verbazingwekkend! Al deze soorten van overwegingen, helpen jullie het gemak te zien dat jullie al hebben.
Deze manier van het benaderen van jullie ervaringen opent jullie meer -- omdat, wanneer je overvloed en gemak in jouw ervaring her/erkent, je ernaar neigt zelfs meer te verzachten, en ontspan jij je zelfs meer en spanning vloeit uit je lichaam vandaan en energie stroom sneller en gemakkelijker … en je opent je zelfs meer.
In deze meer open staat, ben je beschikbaar om te ontvangen. Het leven kan meer genereus ervaren worden. Je kunt de overvloedige liefde van het leven voelen en hoe het jou tegemoet treedt met intelligent weten en aldus een kristal heldere, volmaakte reflectie van jouw focus.
Vandaag, zelfs terwijl je dit leest, of op enige andere tijden dat jij jezelf geïrriteerd, moe, prikkelbaar, pijnlijk, zelfs onzeker voelend gewaar zou kunnen worden, nochtans het leven op deze open manier opmerkend, zal je verschuiven. Vandaag spreken wij zachtaardig en trekken je in/naar wat aan mag voelen als een langzamere, meer bewuste, aandachtige staat van zijn. In feite, zijn de perspectieven die wij aanbieden feitelijk vrij snel bewegende energie, maar wij verstrekken het op een dusdanige manier dat het meer ontspannen en ruimtelijk voor jou aan zal voelen, door je uit te nodigen het op te merken. In dit opmerken van het leven, voel je meer stilte. Waarom? Omdat je de absolute energie -- de Universele Eenheid -- toestaat om meer volledig aanwezig te zijn in jouw gewaarwording vermengd met de relatieve focus van jou. Dit is jouw natuurlijke staat -- distinct en relatief, absoluut en uitgebreid.
Om de volmaaktheid van het leven te ervaren, voel je eenvoudigweg meer. Merk je meer op. Stem jij je er een beetje meer op af. Adem je meer, er zijn overvloedig veel wegen om vollediger aanwezig te zijn en als mogelijk, meer open. Een elk van deze dienen jou om meer vrijelijk te leven en je gelukkiger te voelen.
Hoe voelen jullie je nu? Dit alles is om jullie te ondersteunen om de snellere bewegende, meer directe energieën te integreren die jullie recentelijk opgeroepen hebben en welke wij al geïntroduceerd hebben en waar wij jullie mee hebben bezield.
Wij wensen voor jullie om te beseffen dat de irritatie die jullie nu op het één of andere punt mogen voelen, is omdat jullie je energetisch uitstrekken, uitstrekken om meer energie en Licht te accommoderen. Strekken in/naar een meer verheven staat van homeostase.
In dit strekken, zullen jullie, zullen we zeggen, zo ongeveer alle energie en ruimte binnenin de huidige limieten van jullie werkelijkheid op gebruiken. Dan, is het tijd om door deze grenzen heen te breken en jullie gevoel over wat jullie leven is uitbreiden. Iedere keer dat jij je verveeld voelt of dat je voelt dat je geïrriteerd bent met het leven, is het een goed iets om je te herinneren, "Oh -- Ik sta op het punt om me meer uit te breiden. Ik moet gereed voor meer zijn, omdat ik me ongeduldig voel." Gevoelens, dierbare vrienden, zijn indicatoren. Hoe meer je leert om naar hen als zodanig te verwijzen, specifiek wanneer je hen verstorend vindt, hoe gemakkelijker je zult ervaren. Dan kan je op een dergelijk moment beseffen dat je compleet bent met wat je ervaren hebt en het tijd voor meer is. Het is deze tijd voor "meer" wat de levenskracht door jou heen trekt en deze aanwezigheid creëert welke je als jouw menselijke leven ervaart in deze epische tijd van transformatie en creativiteit en verandering.
Dus als jij iemand bent die beïnvloed werd door de hoog vliegende energieën op een manier die jou onmiddellijk van feit naar aangezicht bracht met de volledigheid van jouw landschap, en het feit dat je voor een heleboel meer gereed mag zijn -- weet dat je kunt kiezen om meer uit te strekken. Je kunt dit eenvoudig doen. Wij moedigen jullie vaak aan om gewoon een opening te creëren. Erken gewoon dat je open bent om meer te ontvangen, dat je zelfs niet zeker bent over wat dat meer is -- je hoeft het niet te weten. Maar het zou nu echt mogelijk kunnen zijn om te verschuiven in/naar een meer uitbreidende ervaring. Sta jezelf toe om dit idee in overweging te nemen en te geloven, om te kiezen je open te stellen en meer te ontvangen. Om te beslissen dat het nu tijd is om uit te breiden en in frequentie te stijgen. Om meer uit te breiden in de ruimtelijkheid. Om meer te intensiveren in je eigen energetische concentratie en om jouw ervaring te verheffen. Je zou je hogere zelf voort kunnen roepen en jouw intentie kunnen verklaren om door te gaan je te ontwikkelen, je bereidheid om nieuwheid en inspiratie te ervaren, en om met dat wat jou steeds meer zal vervullen gepresenteerd te worden.
Jullie, dierbaren, zijn op een eeuwigdurende reis in deze levensstroom.
Dit is echt een nieuw idee voor jullie, als menselijke wezens, om te leven -- te weten dat jullie eeuwigdurend zijn.
Hierin, openen jullie je onophoudelijk voor de volledigheid van jullie wezen, en door dat aldus te doen creëren jullie steeds meer capaciteit om steeds meer van jou te zijn.
Dat gaat gebeuren door deze menselijke levenservaring heen. Dus zullen er vele, vele golven van uitbreiding zijn. In deze golven, zal wat jouw leven was een beetje vervagen terwijl de context vergroot. Je zult niets verliezen, maar je mag dat wat opvallend aanvoelt gewaarworden, of dat wat in jouw focus gecentreerd is, zal anders zijn. In feite, gebeurt dit op dit moment aldus uitvoerig voor velen van jullie, tot aan de graad dat het aanvoelt als een geheel nieuwe jij!  
Er mogen nieuwe dingen geïntroduceerd worden welke dan meer opvallend en meer dominant in jouw ervaring vermengd worden. Uiteindelijk zullen ook deze vervagen en zal jij je openen voor steeds meer, en dit creëert in toenemende mate verfijnde manieren van de ervaring en creëert jouw leven omdat dat de natuur van het zijn van een mens is; je ervaring perfectioneren.
Dus vandaag nodigen wij jullie uit om in dit alles van jullie zelf te houden en de natuurlijke volmaaktheid te zien en te ervaren van wat jullie kennen als jullie leven.
Wij moedigen jullie aan, om de tijd te nemen om de overvloed van jullie huidige werkelijkheid volledig op te eisen.
Wat er binnenin is, dit moment, deze dag, in jullie woning, in jullie relaties, in jullie koelkast, op jullie bankrekening, in de stad waarin jullie leven, in jullie leren, in jullie lichaam, in jullie hemel, in jullie weten, in jullie tevoorschijn komende voorrand, wat is daar wat meer volledig gezien kan worden? Meer accuraat gerealiseerd? Waargenomen met meer besef over de immense, overvloedige creatie dat alles ervan echt is?  
Want niets dat je ervaart is eenvoudigweg oppervlakkig, zonder lagen van andere aspecten van jou -- in de vorm van anderen hier -- die deelnemen aan de focus en bijdragen door actie en aanwezigheid bij het creëren van de dingen die je in je leven kent en als vanzelfsprekend aanneemt.
Dit alles werd voort getrokken vanuit waar jij aan denkt als zijnde niets! Vanuit de Universele Eenheid, wat niets is! Alles ervan bestond oorspronkelijk als zuivere potentiële energie en deze energie, door de focus en de intentie en de actie, en de samenwerking van JOU, met al deze andere variaties van jou, die je als jouw menselijke en Aardse familie, en jouw niet-fysieke familie ervaart. Deze gehele samenwerking heeft deze zuivere potentiële energie omgezet in/naar appels en schoenen en trottoirs en mobiele telefoons en ideeën over gezondheid en hondenzorg en muurkleuren en muziek en zo, zo, zoveel meer. En alles ervan, wordt door jou in een moment waargenomen en ontvangen. In een immens, oneindig, rijk, enkelvoudig moment. Alles ervan is tijdelijk en zo een geschenk. Zo volmaakt aanwezig.
Kunnen jullie, meer accuraat, de volledigheid van jullie ervaring voelen? Kunnen jullie duidelijker zien hoe de overvloed van het bestaan aan jullie gedemonstreerd wordt in elk en ieder moment? Kunnen jullie jezelf meer en meer openstellen om alles dat er aan jullie gepresenteerd wordt op te merken en te erkennen en te ontvangen?
Dan … Oh prachtige, intelligente wezens van Liefde! Die het leven op de voorrand leiden … kunnen jullie deze demonstratie van jullie creatieve krachten en de genereuze, overvloedige, intelligente en immense generositeit van het Universum gebruiken om jullie een gevoel te geven van de meest diepgaande volmaakte en onbreekbare band die jullie met al het leven hebben? De betrouwbare vrijgevige manieren waarop jullie eindeloos worden ondersteund, tegemoet getreden en geliefd zijn?
IK BEN Aartsengel Michael.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All messages and articles are copyright © 2009-2014, Meredith Murphy| Expect Wonderful. All rights reserved. http://www.expectwonderful.com 
This copyright, prohibits creating a audio or video version of this material, or using it in printed materials, as well as it's sale in any form except by the publisher without prior authorization. You may, however, print for your own person use, and the text version may be linked to or re-blogged, as you are inspired. It must be shared in it's entirety, without changes or exclusions, and include a link to www.expectwonderful.com and this copyright. Thank you!