Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 juni 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 36 / Donderdag 25 Juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 36
Donderdag 25 Juni 2015


CIB 10  HART VERBINDINGEN

Ik ben Cib (Gele Krijger) met Toon 10. Wij heten jullie welkom op deze dag om met ons te praten, want dat is onze specialiteit: communicatie. Wij nodigen jullie uit om verder te gaan dan de middelen die jullie momenteel gebruiken om te communiceren en jullie telepathische vaardigheden vaker te gebruiken. In een ieder van jullie ligt het aangeboren vermogen om te communiceren zonder woorden. Observeer de natuur: Spreken dieren met woorden? Brengen planten gedachten over met woorden? Nee, ze gebruiken energie overdracht, lichaamstaal, instinct en telepathie om hun wensen en zorgen te verzenden.

Hoe vaak heb je meegemaakt of verhalen gehoord dat iemand wist wanneer een dierbare ziek was, gewond of was overleden? Heb je ooit meegemaakt dat je aan iemand dacht waarna diegene je dan opbelde via de telefoon? Bent u zich ervan bewust dat je te allen tijde Engelen om je heen hebt waar je bewust mee kunt communiceren?

Graag willen wij jullie kennis laten maken met een beter middel om te communiceren met mensen die je tegenkomt. Door het maken van een hart-verbinding met anderen, zullen jullie beter in staat zijn om te communiceren op een dieper niveau. De hart verbinding kan worden gemaakt met mensen, dieren, planten en zelfs de rotsen!

Typisch is, als je een andere persoon ontmoet of het nu iemand is die je kent of een vreemdeling, er een eerste begroeting. Een algemene groet in de VS is, "Hallo, hoe gaat het met je?" De gebruikelijke reactie is: "Goed, dank u." Hoe velen van jullie voelen je echt prima wanneer jullie die vraag beantwoorden? Hoe velen van jullie willen echt horen hoe de ander zich voelt op dat moment?

Kijk naar het woord "communicatie" voor een moment; het basis woord "gemeente", wat betekent "een zijn met." Hoevelen van jullie worden echt "een met" een ander tijdens een informeel gesprek? In het algemeen, onderbreekt elke persoon de ander, zodat ze kunnen worden gehoord; diep luisteren en empathie komt zelden voor. Veel van wat wordt uitgesproken zijn woorden van minachting, oordeel of onnozelheid. Het doet er niet toe wat je kiest om te doen, we willen gewoon het lage niveau van communicatie, dat de meeste van jullie gebruiken, onder jullie aandacht brengen. We maken gebruik van de woorden "laag niveau", omdat op een vibratie schaal, veel van wat jullie uiten lage of negatieve frequenties heeft. Negatieve gedachtevormen trillen met een lage frequentie. Ze zijn traag en dicht, dat is waarom ze vasthouden als lijm wanneer ze botsen in gelijkaardige gedachtevormen.

Klank zet het ontstaan van alle dingen in beweging. Woorden kunnen krachtiger zijn dan gedachtevormen zijn als de gedachte achter hen passie en overtuiging inhoudt. Er drijft een overvloed aan gedachteloze vormen in jullie ethers, die botsen met gelijkaardige gedachtevormen en woorden. Veel van deze gedachtevormen zijn verzameld in enorme massa's en zijn in staat om chaos te creëren in jullie weerpatronen en het versterken van "stinkend denkende" overtuigingen.

Zodra een woord wordt uitgesproken, kan het niet als niet gezegd beschouwd worden. Het blijft voor eeuwen zweven rond jullie universum, op zoek naar andere woorden en gedachten om hier aan toe te voegen. Dit klinkt misschien als fantasie, maar ben er zeker van dat waar wij over spreken de waarheid is. Jullie wetenschappers testen de waarheid in deze verklaringen als ze verder gaan in het konijnenhol tijdens de studie van de kwantumfysica.

Herhaaldelijk is gebleken dat wanneer een cel verdeeld is en vervolgens wordt gescheiden door grote afstanden, een cel precies zal reageren zoals de andere op hetzelfde moment dat de andere wordt gemanipuleerd door de wetenschapper. Kunnen we hier uit afleiden dat er enige vorm van communicatie aan de gang is tussen de cellen, de bouwstenen van jullie universum?

Heb je ooit naar een groep vogels in de vlucht gekeken? Hun vermogen om te manoeuvreren als een is verbazingwekkend, terwijl ze scherpe bochten maken op hoge snelheid. Geen woord wordt gesproken, maar ze bewegen als een. Luister naar de dieren in de natuur. 

Hoewel ze niet met woorden spreken, is er communicatie overal gaande. De eekhoorns en vogels maken een apart geluid om iedereen te waarschuwen als er gevaar in de buurt is. 

Mieren en bijen hebben geavanceerde methoden ontwikkeld om anderen te vertellen waar een bron van voedsel te vinden is.

In de afgelopen tijd, is er sprake van een aanval geweest van de media over het onderwerp van telepathische communicatie tussen mensen en dieren. Huisdieren vertonen vreemd of neurotisch gedrag en zijn in staat om de dierenfluisteraars te vertellen wat hen van streek maakt. Er kan geen twijfel over bestaan ​​dat een bepaalde vorm van communicatie aan de hand is tussen de twee als je getuige bent van deze verhalen.

Communicatie gebeurt ook binnen plantensoorten. Wanneer er sprake is van een bosbrand, zullen dennenappels zich sluiten om de zaden te beschermen binnenin hun schil. Het is waargenomen door onderzoekers dat pijnbomen die ver van de brand verwijderd waren tegelijkertijd de kegels sloten.

Hoe zijn deze dingen mogelijk? Elke soort op aarde is verbonden met elkaar via een onzichtbaar raster systeem. Dit zijn energetische lijnen vergelijkbaar met radiofrequenties. 

Alles op jullie planeet trilt met een bepaalde frequentie. Alle pijnbomen trillen met dezelfde frequentie. Wanneer een dennenboom ervaart dat hij wordt omgehakt of in vlammen gehuld is, hebben alle pijnbomen op het oppervlak van de Aarde, in mindere mate, dezelfde ervaring.

Er is ook de communicatie tussen soorten. Observeer dieren in de natuur, evenals huisdieren. Er zijn een onnoemelijk aantal waarnemingen door de onderzoekers, zoals National Geographic, die verslag doen van dieren in het wild die samen werken om problemen op te lossen, elkaar bijstaan​​, zonder dat er een woord gesproken wordt.

De truc om met anderen te communiceren is om hun taal te leren. Veel communicatie binnen alle Soorten is lichaamstaal. De toon van de stem is vaak genoeg om anderen te waarschuwen voor wat er gezegd wordt, zelfs als de woorden worden uitgesproken in een vreemde taal. Redding is een andere indicator; langzame en zachte woorden zetten een andere toon dan snelle en waanzinnige uitingen.

We zouden grote hoeveelheden boeken kunnen vullen gerelateerd aan het onderwerp van de communicatie. Echter, willen we de rest van onze tijd besteden aan het delen van technieken die jullie zullen toestaan ​​om dieper te communiceren met de mensen, dieren, planten en stenen die jullie tegenkomen. Jullie leven zal enorm verrijkt worden wanneer jullie de tijd nemen om te communiceren op een dieper niveau met allen die de aarde bewonen.

We spreken van hart-verbindingen. We noemen het de hart-verbinding vanwege de associatie tussen het hart en de liefde. Dit kan gemakkelijk een liefde-verbinding worden genoemd, maar in jullie taal, kan dit verkeerd overkomen alsof we een dating service aan het opzetten zijn.

We spraken eerder dat negatieve gedachten en woorden opereren op lage en dichte frequenties. In jouw wereld van polariteit, geldt het tegenovergestelde. Liefdevolle gedachten en woorden werken bij hoge frequenties. Deze frequenties kleven niet samen zoals de lagere frequenties. Ze vloeien naadloos door het hele universum, raken  alles aan als een toverstaf, begiftigen allen met een prachtige zegen.

Jullie vermogen om hart verbindingen te maken zal toenemen als jullie verdedigingen laten vallen die ervoor zorgen dat jullie afgescheiden zijn van anderen. Als jullie negatieve gewoonten laten vallen en het vermogen verhogen om anderen onvoorwaardelijk lief te hebben, zullen jullie hart verbindingen sterker worden. De reden hiervoor is omdat jullie de frequentie zullen verhogen waarmee jullie trillen.

Dieren in het wild koesteren geen wrok. Ze maken geen onderscheid, gebaseerd op menselijke oordelen, welk dier ze zullen waarschuwen voor gevaar of welke hun volgende maaltijd zal worden. Ze werken in principe op puur instinct. Toch zouden we graag vermelden dat veel dieren en planten veel intelligenter zijn dan waarvoor mensen hen voor eren.

Om een hart verbinding te maken, is het noodzakelijk dat jullie je aandacht richten op de persoon, het dier, plant of rots waarmee jullie je mee willen verbinden. Laat in je hart, gevoelens van liefde omhoog komen. Dit wordt het beste bereikt door het gevoel van dankbaarheid voor alle zegeningen in je leven. Focus op de andere en ben dankbaar voor de mogelijkheid om met deze entiteit samen te zijn. Kijken dan voorbij hun fysieke lichaam en probeer om ze te zien zoals ze werkelijk zijn, een weerspiegeling van God, pure liefde. Dit kan enige oefening vergen, maar zal je een stap dichter bij onvoorwaardelijk liefhebben van allen brengen.

Kijk in hun ogen. Hoewel dit niet altijd een goed idee is bij de wilde dieren, omdat dit een teken van agressie kan zijn. Bovendien weet dat in sommige culturen, oogcontact een verscheidenheid aan betekenissen heeft, meestal geassocieerd met ondergeschiktheid. Het maken van een hart-verbinding en oogcontact zal veel meer diepgang creëren dan wat de meesten van jullie op dit moment ondervinden wanneer jullie  beleefdheden uitwisselen.

Wees je ervan bewust dat veel mensen hun hart hebben gesloten als gevolg van wonden uit het verleden. Zelfs als ze op een onbewust niveau jullie liefde verwerpen, kun je er zeker van zijn dat ze je zullen herinneren. Je kunt de enige persoon zijn die sinds langere tijd is afgestemd op hen. Veel van de planten, dieren en rotsen zijn aangenaam verrast dat jullie hen ook hebben erkent.

Als jullie eenmaal de hart verbinding hebben gemaakt, willen jullie misschien woorden gebruiken zoals gebruikelijk is in jullie samenleving. Echter, dit keer als je iemand vraagt ​​hoe het met hen is, is het veel waarschijnlijker dat een echte communicatie zal plaatsvinden, in plaats van alleen een standaard reactie. Je kunt de hart verbinding overal doen, op elk moment. Glimlach en stuur een bewuste uitbarsting van liefde aan mensen die je op straat tegenkomt, de winkelbediende, de pompbediende, huisdieren, wilde dieren en de rozen in de tuin van je buurman. Je kunt ook een stille groet zenden aan degenen die op kilometers afstand van je zijn.

Elke hart-verbinding brengt je dichter bij het onvoorwaardelijk liefhebben van alle Wezens. Dit is de ware essentie van communicatie.

Het is onze hoop dat een ieder van jullie deze vaardigheid zal oefenen totdat het een tweede natuur wordt. De zegeningen die jullie geven en ontvangen zullen een enorme hoeveelheid van de veranderingen op Aarde creëren. De effecten zullen veel verder rimpelen dan jullie je kunnen voorstellen. Vertrouw erop dat de golven van liefde onophoudelijk voor eeuwen zullen stromen. Hoeveel krachtiger kan deze eenvoudige daad van verbinding zijn als je het anderen leert? Jullie kunnen beginnen met mensen en in groepen waarmee je je comfortabel voelt om het met hen te delen.

Er zijn andere methoden om een ​​hart-verbinding nog krachtiger te maken, bijvoorbeeld wanneer je de gave van aanraking toepast. Plaats je rechterhand op het gebied tussen het hart en de keel van de andere persoon. Laat hen hun rechterhand plaatsen tussen jou hart en keel. Dit gebied wordt ook wel het hart chakra genoemd en trilt in het algemeen op de hoogste frequentie in je lichaam. Vervolgens plaatst een ieder van jullie je linkerhand over de rechterhand van de andere persoon. Dit veroorzaakt een frequentie uitwisseling vergelijkbaar met elektrische bedrading, waardoor de energie vrij kan stromen. Kijk in elkaars ogen als jullie je allebei comfortabel voelen.

Begin om liefdevolle energie naar elkaar te sturen. Focus op het hoogste gevoel van onvoorwaardelijke liefde dat je kunt opbrengen. Ga door tot een van jullie voelt dat het tijd is om te stoppen. Je zult weten wanneer die tijd komt als een van jullie de handen ontspant en ze begint weg te trekken. Je hebt een hart-verbinding op zielsniveau gemaakt, en liefde gedeeld met een ander. Dit is een echte zegen.

Soms kan jij of de andere het niet prettig vinden de aanraking te ontvangen en kan het ongewenst zijn om aan te raken. Misschien ben je in een grote groep en zou het te veel tijd nemen om de hart verbindingen te maken met alle aanwezigen. We willen graag een andere techniek delen voor die situaties.

Laat alle betrokkenen hun rechterhand plaatsen op het gebied tussen hun eigen hart en keel. Laat hen vervolgens hun linkerhand over de rechterhand plaatsen. Stuur met de ogen open of gesloten, opnieuw de hoogste frequentie van liefde naar alle aanwezigen. Houd dit voor een paar momenten vol. Je zult de warmte in je borst en een gevoel van vrede voelen. Weet dat je bent verbonden en elkaars capaciteit verhoogt om lief te hebben.

Oefen deze technieken met mensen die je vertrouwt en deel ze met anderen. Voordat jullie iemand aanraken, vraag om hun toestemming. Leg uit wat je wilt delen met hen. Respecteer hun keuze als ze je aanbod afwijzen. Je kunt ze nog steeds op elk moment Liefde sturen.

Weet dat wanneer jullie liefde sturen naar een ander, het de trilling van liefde over de gehele aarde verhoogt. Hoewel jullie misschien niet in staat zijn om de effecten te zien, weet dat het bestaat en  voor altijd doorgaat. Het is de liefde die jullie bevrijd van jullie banden van angst en negatieve overtuigingen. Ga heen en maak hart connecties met alles wat jullie ontmoeten!

Heb vertrouwen in de magie!

Selamet! Cib 10

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl