Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 1 december 2010

Kryon: Eindelijk ontwaakt en in een grotere werkelijkheid glijden Barbara Bessen December 2006. Geplaatst: 1 oktober 2014

Kryon:
Eindelijk ontwaakt en in een grotere werkelijkheid glijden
Barbara Bessen
December 2006. Geplaatst: 1 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur 

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn taken zijn veelvoudig en reiken steeds verder. De kerngroep Kryon werkt aan een nieuwe planeet. Het andere deel is aanwezig om demensheid bij de hand te nemen en naar de nieuwe werkelijkheid te geleiden. Wij hebben ons vast voorgenomen om allen die aan de andere kant van de sluier een contract voor de nieuwe tijd hebben gesloten, wakker te schudden. In vorige channelings sprak ik van “zachtjes wakker kussen” maar ik ben tot schudden overgegaan omdat ik denk dat dit beter werkt.

Want stel je eens voor: er zijn nog steeds lichtwerkers die sluimeren. Die willen gewoon niet wakker worden. Die willen zich niet afvragen: “Wie ben ik? Waarom ben ik hier en wat is mijn taak?” Zij dromen en leven gewoon verder – enkelen van hen ook vloekend. Zij zijn niet tevreden met wat zij in het leven ervaren. Zij mekkeren over de hen niet welgezinde machten van het lot en zijn boos op een God die – zo schijnt het – ook boos op hen is en hen niet welgezind is.