Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 oktober 2014

Bashar: Jullie hebben alles al wat jullie wensen! Darryll Anka Geplaatst: 24 oktober 2014

Bashar:
Jullie hebben alles al wat jullie wensen!
Darryll Anka
Geplaatst: 24 oktober 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Omdat jullie ALLES in je hebben en alle mogelijke versies van jullie realiteit allemaal feitelijk simultaan bestaan en “echt” zijn hebben jullie daarom al alles wat jullie wensen of ooit zouden kunnen wensen.

Jullie hebben het allemaal in je!  Er is jullie alles al gegeven waarop jullie ooit zouden kunnen hopen of wat jullie ooit zouden willen. Het is alleen niet “zichtbaar”(en daardoor “echt” voor jullie). 

Creatie bestaat allemaal Hier en Nu, buiten de tijd, in een eeuwig Nu-moment. Daarom hebben jullie alles al waarvan jullie geloven dat jullie het ooit zouden kunnen hebben, jullie hebben het al!

Alles is hier Nu, maar in verschillende staten van zichtbaarheid/onzichtbaarheid – afhankelijk van de frequenties waarop jullie vibreren en dat is weer afhankelijk van het geloof dat jullie accepteren als “echt”.

Als jullie om iets”bidden” hoeven jullie niet te bidden om iets te “krijgen” wat jullie nog niet hebben omdat het al recht voor jullie staat. In plaats daarvan bidden jullie in feite om in staat te zijn om te zien dat jullie het al kunnen hebben.

Omdat……als jullie kunnen zien dat jullie het al hebben, jullie vibratiefrequentie overeenkomt met de vibratie van hetgeen jullie wensen.  

En als jullie frequentie overeen komt met wat jullie wensen moet het zich manifesteren in jullie realiteit! Alles is energie. Jullie kunnen niet anders dan deze realiteit krijgen omdat dit de fysica is van hoe het Universum werkt. Als jullie overeen komen met de frequenties van wat jullie verlangen zullen jullie zien dat het altijd al “hier” was en erop wachtte tot jullie het in degaten hadden en begonnen er plezier in te hebben.