Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 8 september 2014

Update bij de 15e maiscirkel 8 september 2014 / Robbert van den Broeke

Update bij de 15e maiscirkel
8 september 2014

Inmiddels heeft Robbert een boodschap mogen ontvangen die hoort bij deze 'Hoefijzer-formatie'

Deze ‘Hoefijzer-formatie’ brengt mensen terug naar de eenvoud, de natuur en het staat voor de verenging van het dierenrijk dat dat ook weer één moet worden. Ook voel ik een hele hoge kosmische afstemming, een soort van bezegeling van de liefde met hierboven, met andere sterrenstelsels. Een hele hoge sfeer, de sfeer van de meesters, er hangt een heilige sfeer in de formatie een krachtige energie. Ik heb het gevoel dat er later nog een energie bij komt, wellicht naarmate er meer bezoekers in de formatie zijn geweest. Er kunnen door sommige mensen flitsen waargenomen worden in en rondom de formatie, tussen de mais. 

Bepaalde mensen zullen ook mystieke ervaringen hebben, dat ze een verschijning zien of dat ze het idee hebben dat ze iets weg zien schieten tussen de mais.  Dat zijn eigenlijk de entiteiten die aanwezig zijn. Dat zijn ook echt buitenaardse wezens die hier dan aanwezig zijn, dat voel ik heel sterk.

De formatie kan voelen alsof je op een onbewoond eiland staat. Dat je boven op de top van een berg staat als zijnde een lift waar je in stapt dat je zo ergens anders heen kunt gaan. Het kan dus goed zijn dat mensen er tijdsverschillen gaan voelen, dat ze zich van andere plekken bewust worden, dat ze sterk telepathisch contact voelen met een dierbare overledene of iemand die nog leeft. Het is ook een plek, de hoefijzer-formatie, waar je heel goed telepathische experimenten zou kunnen doen, een plek om contact te maken met buitenaardse, overledenen en of engelen.

Ik zie ook een groot lijnen spel, alsof de leylijnen in de aarde heel erg geactiveerd worden door het hoefijzer. De interpretatie van de energie van het hoefijzer doet ook iets in het onderbewustzijn van mensen als ze het zien, de foto, maar ook als ze erin gaan. Zeer geneeskrachtig ook. De locatie van de formatie is een zeer exclusief punt, waar je je kunt verbinden met alles. Bijvoorbeeld de landen zijn ineens heel dichtbij, andere planeten, alles eigenlijk. Het is een soort internet waarop je kunt intunen. Het collectief bewustzijn is er enorm daar. Het is een mooie plek om te groeien om te ontwikkelen. Het is een enorm krachtveld.

De symboliek van de hoefijzervorm is dat wij hier eigenlijk in een tijdscirkel leven, waardoor we heel de tijd hetzelfde rondje draaien. Nu zie je dat de cirkel dus open is gegaan en dat betekend dat tijd en ruimte omgebogen wordt, dat er een opening in komt waardoor we naar een grotere werkelijk gaan, waardoor we daar meer inkomen. Het heeft ook de klassieke vorm van een magneet. Deze formatie trekt ook als het ware totaal nieuw bewustzijn aan, buiten de gecreëerde -en de gevestigde orde die hier bestaat. Het is eigenlijk het ombuigen van tijd en ruimte en daardoor is er ook meer mogelijk. Er kunnen ook echt wonderen gebeuren in deze formatie. Er zullen echt mensen vreemde ervaringen hebben daar, dat weet ik zeker.