Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 9 september 2014

Portal 2012: Planetaire Situatie update Geplaatst: 8 september 2014

Planetaire Situatie update
Geplaatst: 8 september 2014

De verwijdering van de Chimera-groep verloopt volgens het plan. De focus verschuift langzaam van de verwijdering van strangelet bommen naar het omgaan met top quark / antiquark condensaat anomalie.
Negatieve scenario's van de strangelet explosie worden voorspeld in de volgende link:

Zijn voor het merendeel verwijderd.
De meeste van Chimera ingang / uitgang-locaties zijn verwijderd, met nog twee resterende Chimera bolwerken zijnde Long Island en een geheime centrale locatie in Europa.

Long Island is de locatie van de vroegere Montauk ruimte / tijd anomalie experimenten, van Cold Spring Harbor cloning lab en van Brookhaven National Laboratory. Brookhaven was een belangrijke toegangspoort tot een systeem van ondergrondse tunnels en grotten die zich verspreiden onder het grootste deel van de Long Island wat richting New York ging. Dat ondergrondse gebied was een eersteklas ondergronds Landgoed , gewild door verschillende buitenaardse rassen en verschillende facties, zowel positieve als negatieve . Dit is waar ik een Andromedaans schip heb gezien in een loods in 1977.

Brookhaven is ook de locatie van de relativistische Heavy Ion Collider (RHIC), waar de Chimera de productie van strangelets willen starten:

Hoewel de Black Nobility Archons dagelijks macht blijven verliezen, blijven hun jezuïet handlangers in de Oostelijke Alliantie en de Dragons, in de hoop een nieuwe wereldoorlog tussen het Oosten en het Westen te creëren. Hun plannen zullen niet succesvol zijn, omdat de belangrijkste mensen binnen de Oostelijke-Alliantie en de Dragon groepen zich terdege bewust zijn van de infiltratie.

Het is interessant op te merken dat mensen in landen van de BRICS-alliantie de meest positieve kijk op hun leven hebben van alle landen op deze planeet, volgens deze poll:


Dit geeft aan dat er iets positief aan de hand is daar.
De Oostelijke-Alliantie werkt aan haar plannen om het oliedollars systeem te ontmantelen:

De scheuren in de matrix van het financiële stelsel van de Cabal zijn reeds aan het verschijnen. Ten eerste, de cyberaanvallen op de JP Morgan bank:


JP Morgan is de bankinstelling waar de centrale server van het financiële systeem zich bevindt en de reset wordt geactiveerd vanaf daar.

Cyberaanvallen op de banken van de Cabal zijn voortdurend aan de gang en zal toenemen:


Aan de andere kant zijn er reeds vakken van Licht aan het verschijnen in het financiële stelsel:
Het Planetaire meditatie initiatief leverde geen respons op waar de Licht krachten op  anticipeerden . Ik hoop dat mensen zoals Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Kinderen van de Zon, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden ... zijn benaderd aangezien ik geen feedback heb ontvangen van een van hen. Als een kritieke mensenmassa zou mediteren zelfs gedurende slechts 5 minuten op hetzelfde moment elke zondag, kon grote coherentie worden bereikt.

Een andere planetaire situatie update zal volgen zodra bepaalde handelingen van de Licht krachten worden afgerond.

Disclaimer:
In tegenstelling tot de voorspellingen van een aantal mensen, zullen er GEEN grote valse vlag gebeurtenis van 9-11 proporties komen, noch in de komende dagen of later in de toekomst.