Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 september 2014

Oth: De Vierde dimensie, de dimensie van het niets. Ellen Rauh Geplaatst: 13 september 2014

Oth:
De Vierde dimensie, de dimensie van het niets.
Ellen Rauh
Geplaatst: 13 september 2014

Boek: De vierde dimensie, de dimensie van het Niets

Verwarring in de kosmos!

Goede avond jullie allen hier aanwezig. Weet dat deze avond zeer belangrijk is, niet alleen voor jullie mensen, maar in veel hogere mate voor de kosmos.

Er zijn grote verschuivingen bezig in de energetische lagen in de kosmos. Grote verschuivingen die enorme verhuizingen met zich meebrengen. Vele zielen die in de derde dimensie verbleven – op kosmisch gebied – verhuizen naar de vijfde. Dit is een gigabeweging. Zoals jullie als mensen in de verwarring zitten tussen de derde en de vijfde, zo is er nu een enorme verwarring in de kosmos.

Er komen nieuwe planeten naar de Aarde – in het zicht van de Aarde – en deze gaan door lagen, waardoor ze buiten het bereik waren van de Aarde. Op het moment dat deze planeten met een hoge snelheid, gepaard gaande met explosies, door deze lagen gaan, komen er grote verschuivingen in het energetische netwerk in de kosmos.

Vele gidsen die jullie met gemak konden bereiken, moeten nu als het ware een andere frequentie zoeken. Zo is het ook bij jullie. Vele mensen die luisteren en gewend zijn om te luisteren naar hun intuïtie, zijn nu in verwarring. Dit is al zeker een half jaar aan de gang. Je moet als het ware een nieuwe frequentie zoeken en vinden, zodat jij weer de juiste aanknoping krijgt bij jouw of jullie gidsen.

Je afstemmen op de nieuwe energie met een ontwikkelde pijnappelkier

Dit alles heeft te maken met jullie pijnappelklier. Wij hebben hier reeds zeer veel over gezegd, maar wij zullen daar vandaag nog iets aan toevoegen.

Het is jullie ingebouwde antenne. Vijftig jaar geleden was het een zeldzaamheid dat mensen op Aarde met een ontwikkelde pijnappelklier rondliepen. Dit waren meesters of zeer spirituele wezens die in beschermde gebieden leefden omdat harde signalen hen zouden kunnen beschadigen.

Nu worden er massaal kinderen geboren met ontwikkelde pijnappelklieren en vele mensen die aan hun bewustzijn werken en daardoor hun etherische en energetische zintuigen ontwikkelen, ontwikkelen hun pijnappelklier.

Deze gaat meer en meer signalen uitzenden naar jullie lichaam. Dit kan verstoringen teweegbrengen in het zenuwstelsel, concentratieproblemen en alles wat jullie met lichamelijke zintuigen waarnemen, kan nu verstoord worden. Oorsuizingen, reuken die in je neus komen, allergieën en noem maar op. De laatste tijd zullen zeer veel mensen opgemerkt hebben dat ze last kregen van hun ogen, een lichte irritatie die niet te verklaren was. Ook dit heeft te maken met het afstemmen van je lichaam op de nieuwe energie.

Maar ook de energie moet afgestemd worden op jullie verfijnde zintuigen. Zo moeten jullie allemaal, al diegenen die al met één been in de vijfde dimensie leven, zich af gaan stemmen op deze verfijnde signalen. Jullie intuïtie wordt helderder, jullie energetische zintuigen worden steeds scherper afgesteld. Wat vroeger van die vage vermoedens waren, worden nu zekerheden. Zo zul je meemaken dat je zeker weet dat je niet moet gaan of wel moet gaan, zonder dat je weet waarom. 

Toch weet je het zekerder dan vroeger. Jullie voorgevoelens worden sterker en sterker. Dit is zeer belangrijk voor de toekomstige tijd. Velen zijn voorbereid om hulp te bieden bij mensen in nood. Dan is het belangrijk dat je zelf niet in paniek geraakt als de nood uitbreekt. Bereid je voor om rustiger en steviger op de Aarde te vertoeven, zodat je een baken wordt voor vele mensen die in verwarring geraken. Vele mensen zijn het spoor bijster, lopen maar te dolen omdat hun verbinding verbroken is. Hun radar is niet meer afgestemd en zij dwalen als blinden over de Aarde met alle angsten die daarmee gepaard gaan.

Onder elke angst zit verdriet. Verdriet van afgesloten te zijn, verdriet van geïsoleerd te zijn. Allen hier aanwezig zijn door golven van verdriet gegaan. Kwaad zijn, helpt niet meer. Het is een onbestemd verdriet van afgesloten te zijn van jullie unieke netwerk. Bij velen wordt dit nu hersteld en je krijgt een gevoel dat je nu meer geleid wordt dan vroeger. Meer en meer zul je de mensen gaan herkennen die ook in de vijfde dimensie leven. Zij stralen dit uit en woorden zijn overbodig. Met deze mensen is het zeer gemakkelijk om energetisch te praten en contacten te leggen. 

Een baken zijn voor de kosmos

Wij zeiden het reeds vaak en wij beklemtonen dit nu nogmaals: zoek contact met gelijkgestemden. Daardoor versterken jullie de signalen naar de kosmos. Als je signalen bundelt, worden ze sterker en zo worden jullie een baken voor de kosmos. Grote laserantennes waar de kosmos zich naar kan richten.

Jullie worden meer en meer zichtbaar, maar dit heeft ook nadelen.
Hoe zichtbaarder jullie worden, hoe meer jullie als het ware lastiggevallen worden door zielen of wezens die contact willen zoeken met de Aarde en het spoor bijster zijn, omdat de kanalen waar ze vroeger gebruik van konden maken, nu verstoord zijn. Noem het energetische spam, noem het energetische virussen, die massaal naar de Aarde komen. Deze virussen en deze spam voeden zich met angst.

Het is aan jullie om je meer en meer te oefenen om rustig te blijven in tijden van chaos. Als jullie in staat zijn om een innerlijke rust te vinden, is dit de perfecte beveiliging. Dat zijn jullie filters om niet vergiftigd of beïnvloed te geraken door deze energetische vervuiling.

Besef de kracht van de Aarde

De Aarde is zich aan het zuiveren van gif, van wrok, van haat en van een zekere nonchalance. Vele mensen zijn eeuwen lang zonder respect omgegaan met de Aarde, hebben de krachten van de Aarde onderschat.

Lieve mensen, de kracht van de Aarde – van de planeet Aarde – is enorm groot en meer en meer zal deze kracht vrij komen. Zoals Ellen in haar Kracht in Balans jullie in staat stelt om met een enorme power gedoseerd op Aarde te staan, zo is de Aarde bezig om die enorme power tentoon te spreiden. Niets of niemand zal dat tegen kunnen houden. Wat jullie wel kunnen doen, is de kracht die vrijkomt met een regelmaat te kanaliseren naar boven, met liefde. Filter en versnipper de krachten die uit de Aarde vrijkomen.

Er worden krachtplekken op Aarde wakker waar jullie het vermoeden nog niet van hebben dat ze bestaan. Andere krachtplekken – die je nu krachtplekken noemt – zullen als het ware gaan slapen.

Je kunt je voorstellen dat dit enorme gevolgen heeft voor de luchtstromingen op Aarde. En niet alleen de lucht, ook de stromingen van het water, zullen beïnvloed worden. Meer en meer zullen jullie gaan beseffen dat de krachten van de Aarde enorm sterk zijn.

Zorg steeds dat je op de juiste plek aanwezig bent. Volg je voorgevoelens en luister naar je innerlijke stem. Op elk van jullie en op vele mensen wordt een beroep gedaan om krachten die vrijkomen te kanaliseren.

Hier zijn vanavond verschillende mensen aanwezig die hele oude grote sjamanen waren. Zij zijn noodzakelijk op de planeet Aarde om deze vernieuwing te begeleiden. Zij zijn in staat om de geboorte van deze plekken te kanaliseren en te doseren. Het zal belangrijk worden en jullie zullen het horen in het nieuws: onverklaarbare stormen, onverklaarbare waterstromingen, klimaatveranderingen; dit alles staat te gebeuren. Ga niet mee in de angst. Want het is geen straf. Het hoort bij de evolutie.

Weet dat jullie allen hier een taak te vervullen hebben. Besef de kracht van de Aarde die vrijkomt en die samengaat met krachten die vrijkomen in de kosmos. Ook daar ontwaken plekken, ook daar worden plekken minder krachtig. Zo ontstaat er een andere wisselwerking.

En zo zal de planeet Aarde gezuiverd worden en andere energieën uitstralen, waardoor de bewoners van de Aarde gemakkelijker en gemakkelijker in vijfde dimensie kunnen leven. Want mensen, besef wel: als de energie rond de Aarde geen vijfde dimensie uitstraalt, zouden jullie hier als het ware verbranden. Jullie bereiden je voor en de Aarde bereidt zich voor.

Meer vitaliteit door andere brandstof

Bereid je maar voor dat je zintuigen steeds sterker worden, dat je lichaam op een onverklaarbare manier soepeler en soepeler wordt. Want jullie pijnappelklieren zijn ontwaakt en steeds beter afgesteld. Zo krijgen jullie een zelfgenezende functie. Het is mogelijk om jezelf meer en meer en beter en beter te genezen. Je zult gezonder en gezonder worden omdat je een andere vitaliteit tot je neemt. Als je in staat bent om deze energie op te nemen, zul jij een andere vitaliteit gebruiken. Het is net of jullie allen op een andere brandstof overgaan. Je kunt langer meegaan en alles gaat zoveel sneller. Vele van jullie hadden dit reeds in de gaten. De snelheid wordt steeds sneller. Alles gaat vlugger. Tijd krijgt een andere dimensie. Relaties krijgen een andere dimensie, werk krijgt een andere dimensie, waar je verblijft op Aarde krijgt een andere dimensie. Meer en meer zullen jullie maar genoegen nemen als het op vijf facetten klopt en anders zal het zeer snel uit je leven verdwijnen.

Contact met je totale ziel

Jullie die je bewust zijn dat jullie een ziel hebben en dat de ziel die jullie op Aarde meenemen maar een klein deel is van de grote ziel die jullie hebben, stuur liefde – bakken met liefde – naar dat andere deel van je ziel in de kosmos. Herstel de lijnen en ga je meer en meer verbonden voelen met de grootheid van je ziel. Het is niet meer genoeg om je te richten naar je hogere persoonlijkheid. Het wordt nu zeer belangrijk dat jij contact onderhoudt en contacten legt met jouw totale ziel. Dan leg je automatisch contact met de sfeer en de laag waar dit deel van jouw ziel verblijft. Zo zul jij je meer en meer één gaan voelen.

Voel de grote liefde van Oth en de Zijnen.

Boek: De vierde dimensie
de dimensie van het Niets

Jouw uitstraling heeft een vijfvoudig effect. Hs.

Oth-channeling  -  Ellen Rauh  -  Oth-channelings 2010  -  BOEKEN OTH  -  2012  -  webdesign&illustraties