Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 8 september 2014

Oth: De planeet Zon. Ellen Rauh Geplaatst: 8 september 2014

Oth:
De planeet Zon.
Ellen Rauh
Geplaatst: 8 september 2014

U heeft het soms over “de planeet Zon”. Daar is verwarring over.
Wat bedoelt u daarmee? Dat wordt normaal gezien niet als planeet gezien.
Heeft u daar een bedoeling mee om de Zon dat een planeet te noemen?

Voor ons in het Universum, is het een planeet. Want weet dat er meerdere zonnen zijn, ver verwijderd van de planeet Aarde. Jullie zijn nog niet eens in staat om alle melkwegstelsels te benoemen. Geen besef van de grootsheid van het Universum. Voor ons in het Universum bestaan er meerdere zonnen. En daarom noemen wij het een planeet. Waarom jullie noemen jullie de Maan een planeet en de Zon niet? Wat is voor jullie het verschil? De Maan is even belangrijk als de zon.

Er zal nog veel informatie vrijkomen als alles wat jullie nu weten en denken dat dat de waarheid is, overhoop gehaald wordt. Door het klimaat, doordat de tijd anders beleefd zal worden, komt er veel op losse schroeven te staan.

Heel jullie wetenschap is gebaseerd op tijdsberekingen. Deze tijdsberekeningen zullen niet meer kloppen. Soms gaat het sneller en soms gaat het trager. Daardoor zijn vele computergegevens en vele berekeningen ineens waardeloos.

Wij zeiden het al: het is dezelfde tijd als toen de mensen dachten dat de Aarde niet rond was. Dat heeft zo’n verschuiving teweeggebracht, deze verschuiving zal nu weer gaan gebeuren. Daardoor komt er een totaal ander beeld vrij van het Universum. Er zijn veel meer planeten als dat jullie beseffen. Jullie beseffen nu onderhand dat de invloed van de Zon op de Aarde groter is dan alleen het afgeven van licht en warmte. Zonnestormen en explosies op de Zon hebben grote gevolgen en invloed op de zenuwstelsels van mensen. Daar werd vroeger nooit over nagedacht. De Maan had invloed, maar de Zon had volgens jullie mensheid geen invloed op het zenuwstelsel. Jullie hielden het bij licht en warmte. Maar ook de Zon leeft. Zoals de Maan leeft. Doordat meer en meer mensen helder worden, helder inzien, helder in waarnemen, zal er ook meer informatie vrijkomen van de planeet Zon en van alle andere planeten. Jullie zijn nog onwetend. En dat is ook niet erg, als je het maar beseft.

De Zon die jullie Zon noemen en voor ons één van de zonnen is, is kleiner dan de zonnen die wij kennen. Die zijn nog gigantischer, nog groter. Als die krachten invloed krijgen op het melkwegstelsel wat jullie Galaxy noemen, kun je voorstellen wat een omwentelingen dat teweegbrengt.

Het is niet voor niets dat de lagen rond de Aarde subtieler worden. Daardoor worden andere energieën waargenomen en gesignaleerd. Steeds meer mensen zullen contact krijgen met het Universum, met allerlei verschillende lagen. En het zal een normale taal worden. Het zal een steeds grotere plek in gaan nemen op de planeet Aarde.

Mensen die nu totaal geen weet hebben of niet bij Internet kunnen, zijn als het ware analfabeten geworden, maar weet dat er bij zijn die bij het giga-netwerk aangesloten zijn, wat jullie Akashakronieken noemen. Dan heb je geen Internet nodig. En al diegenen die hier niet op aangesloten zijn of zich niet op aan zullen sluiten, zullen analfabeet worden en afhankelijk worden van de mensen die hier toegang toe hebben. Je kunt je geen bedrijf meer voorstellen zonder computers. Zo zul je straks je geen bedrijf meer voor kunnen stellen zonder universele contacten. Daar gaat de Aarde naartoe en dan komt er een grotere eenheid. Hs.