Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 juni 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtigin DAG 26 / Maandag 15 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG 26
Maandag 15 juni 2015CIMI 13 Laatste dag op aarde

Ik ben CIMI (Witte Wereldoverbrugger).
Wat als je wist dat het vandaag je laatste dag op aarde was? Wat zijn dan de laatst overgebleven dingen die je vandaag wilt doen? Hoe ga je anderen behandelen? Welke telefoontjes zul je plegen? Welke emoties voel je? Zijn er onafgewerkte projecten waar je bij aanwezig zult zijn of hebben ze hun betekenis verloren?

Als je echt elke ochtend zou beginnen met een korte reflectie over deze dingen, zouden je dagen veel meer invloed hebben. Het zou niet lang duren voordat je je leven zou vereenvoudigen en je nalatenschap goed zou voorbereiding voor degenen die zouden moeten opruimen na jou. Je zou waarschijnlijk stoppen met het uitstellen van bijeenkomsten en telefoongesprekken met familieleden en geliefden. Wat zou je anders doen? Veel dingen die jou tijd en energie verbruiken zouden gewoon weg vallen als je je interesse hebt verloren. Als gevolg daarvan zou je passie en ijver voor het leven drastisch toenemen als jou tijd, energie en overvloed op alle gebieden escaleert.

Dit is de energie die Cimi jullie biedt: overgave, transmutatie, vrijlating en dood aan wat jullie niet langer dient. We moedigen jullie aan elke dag deze korte reis te nemen totdat jullie alle angsten voor de dood hebben losgelaten en het belang van het leven van jullie passie hebben gezien.

We zullen nu de energie van Toon 13 toevoegen aan dit mengsel. Er zijn een groot aantal aspecten voor Cimi en 13, we kiezen eenvoudigweg één van elk van deze dag. Laten we eens zien 13 als 5 + 5 + 3 = 13.

De eerste 5 representeert jou, als een volledig bewust mens, verbonden met de energie van je Hogere Zelf, de tweede 5. Dit is een bewuste verbinding met dat deel van jou dat aan Gene Zijde is gebleven. Vandaag zullen we kijken naar de 3 als het Heilige Drietal, hetgeen alle omvat in de hogere gebieden. Er zijn vele namen geweest voor dit Drietal, "Vader, Zoon en Heilige Geest" en "lichaam, geest en ziel" om er maar twee te noemen. De algemene opvatting is er een van volledigheid. Toon 13 vertegenwoordigt Jou, verbonden met je Hogere Zelf, bewust verenigd met de Bron van Al. Met deze kracht kun je manifesteren wat je maar wenst. Doe een beroep op onze energie om je elke dag te helpen, op elk moment.

Jouw gidsen zijn altijd in de buurt, bereid en klaar om je te helpen. Dit geeft hen vreugde en is een uitdrukking van hun passie. Ze zijn vereerd en dolblij om je te dienen. Veel van uw Spirituele Helpers zijn nog nooit op Aarde geïncarneerd en zijn onder de indruk van wat je al hebt getranscendeerd. De Aarde (Gig?) is niet eenvoudig, maar vol met vele mogelijkheden voor ervaringen, groei en inzicht.

Neem de tijd om na te denken over jullie leven. Let op wat niet volledig is en begin daar. Geen taak is te groot of te klein. Alles is belangrijk voor jullie groei naar de liefdevolle en Spiritueel Wezens die jullie zijn. Kies een gebied in je leven dat je zou willen transmuteren of veranderen en vraag om spirituele begeleiding en hulp. Wij raden jullie aan te beginnen met de angst voor de dood, als je dit gebied van je leven al niet meester bent.

In de Maya traditie, was de hele cultuur gericht op de energie van elke specifieke datum. Kunnen jullie je de consequenties voorstellen als jullie hele Aarde bevolking elke dag elkaar zou steunen en zouden werken aan gemeenschappelijke doelen, zoals het loslaten van angsten in verband met de dood? Dit is wat van de Maya zo'n krachtige cultuur heeft gemaakt. Samen werken maakte van hen sterke individuen. Hun cultuur zou afbrokkelen als ze deze manieren zouden vergeten. Echter, de cultuur wordt wereldwijd gereconstrueerd door individuen, zoals jullie, die de tijd nemen om te werken aan zichzelf, en aldus rolmodellen creëren voor anderen. Deze personen vormen een enorme collectieve energie die de verschuiving creëert waar velen nu van dromen. We moedigen jullie aan om actief deel te zijn van deze groep.

Ik ga jullie nu verlaten en omhul jullie met veel liefde!

Cimi 13

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl