Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 februari 2016

Maya Berichten Dagelijkse bericht voor zelfbekrachtiging Dag 259 / Zaterdag 5 februari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse bericht voor zelfbekrachtiging
Dag 259
Zaterdag 5 februari 2016


Cauac 12  Het einde is Nabij

Gegroet, Ik ben Cauac 12 (Blauwe Storm). 
We zijn zeer dankbaar voor elk moment dat jullie bewust jullie aandacht hebben uitgelijnd met de onze. We weten hoe jullie er naar verlangen om je op een hoger niveau te verbinden met de Bron en dat velen van jullie verlangend zijn om naar huis terug te keren. Maar wij herinneren jullie eraan dat waar je ook bent thuis is. Er is geen noodzaak om te smachten naar toekomstige gebeurtenissen, want in een moment kun je zijn, waar je ook kiest om te zijn, misschien niet in je lichaam, maar in je hart.

Het duurt niet lang, dat er een grote verandering op de Aarde zal zijn. Velen voelen dat er iets groots staat te gebeuren. Ga niet in angst, noch laat uw gedachten de vrije loop voor degenen die zich richten op het kwaad of van horen zeggen van somberheid of verdoemenis, want deze zijn niet waar.

De Aarde is door vele cycli gegaan, dit is slechts het einde van een andere. De nieuwe cyclus schijnt helder voor degenen onder jullie die ervoor kiezen om het te kunnen zien op die manier. Waar jullie je aandacht en overtuigingen ook plaatsen, jullie werkelijkheid volgt. Als jullie ervoor kiezen om te geloven dat de aarde uit elkaar zal vallen en dat jullie gedoemd zijn voor vernietiging, dan op een niveau, is dit wat jullie zullen ervaren. Het maakt niet uit wat er gebeurt, want jullie rol in het fysieke is maar een druppel in de emmer van de tijd. Jullie kiezen wat jullie willen ervaren. Aldus is het noodzakelijk om dat te doen, kiezen wat je wenst te ervaren.

Er zijn veel mensen die in het bestaan ​​van een hel geloven waar er geween en tandengeknars is. Voor velen is dit de realiteit op Aarde, terwijl anderen vrezen dat dit hun lot na de dood is. Het is een overtuiging verankerd door degenen die wensen om de massa's onder controle te houden. Lijkt het haalbaar dat een God die alle dingen onder controle heeft zou toestaan ​​dat deze dingen gebeuren met een onschuldig kind? Zijn jullie niet onschuldig als jullie het woord van God niet kennen? Als jouw God alleen liefde is, zou dit niet in zijn gedachtewereld zijn. Zelfs een aardse vader, die de kleinste mogelijkheid heeft om liefde te geven of te ontvangen zou er nooit aan denken om eeuwige verdoemenis op te leggen aan zijn kind.

We zeggen dit alles om jullie eraan te herinneren op je hoede te zijn voor je gedachten en overtuigingen. Velen zijn bang dat de Eindtijd duisternis en angst zal brengen. Ja, er zal duisternis zijn, maar slechts voor een korte tijd als jullie je aanpassen aan de frequentieveranderingen die zich zullen voordoen. Aanvankelijk kunnen jullie angstig zijn, maar vergeet niet deze woorden, wanneer die tijd komt. Verblijf in je hart, handhavend een gevoel van vrede en liefde, ongeacht wat er gebeurt in je leven. Door jullie focus ten alle tijden op liefde te houden, er is geen kwaad dat je kan schaden.

Verheug je op de Transitie die staat te gebeuren, want het is inderdaad een zegen voor degenen die wensen boven de chaotische aard van de wereld en door de mens gemaakte samenlevingen uit te stijgen.

Wees niet bezorgd voor anderen, want alles is goed. Er is geen hel; geen straf. Alles zal gaan naar een plek waar ze kunnen blijven doorgaan met ervaren wat ze kiezen. Het is verstandig om wat je weet te delen met anderen, maar ben niet overbezorgd voor hun welzijn. Uiteindelijk zullen alle worden herenigd met de Bron. Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat jullie je dierbaren weer zullen zien, misschien in een ander leven of op een andere planeet. Mmmm, klinkt dat niet mysterieus!

Wees gelukkig, ben gezond en wordt geliefd, Geliefde!

Cauac 12

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl