Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 9 september 2014

Live Kryon channeling: Het “snelspoor-systeem.”3. Lee Carroll 14 juni 2014. Geplaatst: 9 september 2014

Live Kryon channeling:
Het “snelspoor-systeem.”3.
Lee Carroll
14 juni 2014. Geplaatst: 9 september 2014
Geplaatst 9 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze live channeling werd gehouden in Mount Shasta, Californië.

Samenvatting:

Ik wil dat jullie deze dingen begrijpen, lieve mensen. Ik wil dat jullie dit alles geloven, hoe vreemd of gek het ook mag klinken. Er is een systeem, werkelijk waar! Jullie zijn meer dan alleen maar een biologisch systeem met bewustzijn en een cellulaire structuur. Het volledige systeem bevat dingen waarvan jullie misschien hebben gedacht dat zij vreemd en gek waren, maar dit is een deel van ontwikkeld denken – de overweging van onzichtbare dingen, misschien verbazingwekkende dingen.

Ik heb regelmatig verteld dat dingen nooit meer normaal zouden gaan worden omdat normaal is opgewaardeerd. Wat denken jullie dat de medische wetenschap zal hebben gedacht toen zij werd verrast met het concept van ziektekiemen? Denk je eens in – onzichtbare kleine schepseltjes die jullie feitelijk kunnen doden! Hoe vreemd, hoe esoterisch! Hoe grappig! Zij lachten en noemden het “belachelijke fictie”. Toen werd het behulp van microscopen bewezen en vandaag is het algemene kennis.