Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 september 2014

Hilarion September 7-14, 2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Om een Magisch Leven te Leven, Moet Je de Magie ZIJN
September 7-14, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Jullie zijn nu het wachtspel aan het spelen, alleen kunnen jullie niet het doel van jullie wachten onderscheiden. Het is tijd om naar boven naar het volgende niveau van jullie reis te stappen. Het ding waar jullie op wachten is jullie eigen herinnering van hoe luisterrijk jullie zijn. Deze herinnering is binnenin jullie gecodeerd en het is verbonden aan een evenement in jullie leven dat zal plaatsvinden of al plaatsgevonden heeft. Hoe je zult weten dat de jouwe geactiveerd werd is door het gevoel dat je ervaart dat er niets meer van de oude wereld is dat nog langer enige interesse voor jou bezit. Je bent meer dan gereed om alle oude programma's en overtuigingen achter je te laten die, om mee te beginnen, niet echt van jou waren. Deze gereedheid kan soms ervaren worden als een depressie, futloosheid en apathie, het gevoel dat niets ooit beter zal gaan worden in jouw dagelijkse leven en dat er alleen chaos en ontbinding is dat jou omringt. Weet dat wanneer je dit ervaart, je weldra in/naar een hoger octaaf en hogere frequentie zult verhuizen.

Waarvoor nu opgeroepen wordt is om het gevoel van dankbaarheid en eerbetoon te bevorderen voor ieder moment van jouw dagelijkse leven. Voor iedere ontkennende gedachte die je hebt, vind 10 dingen in je leven om dankbaar voor te zijn en jezelf te eren voor elk van hen. Iedere keer dat een zelfverslaande gedachte van diep binnenin naar de oppervlakte komt, neem de tijd om een lijst van tien dingen te maken die goed en werkend in jouw leven zijn, zelfs als het naar jouw inzichten gewoontjes is. Het punt is om je geest te trainen alleen bekrachtigende en voedende gedachten te denken zodat je alles dat je in je dagelijkse leven wenst te ervaren naar jezelf aantrekt. Het werk dat nu gedaan moet worden is om van jezelf te houden en jezelf te verzorgen. Een ieder van jullie is zeer goed, zelfs uitmuntend, in het geven aan anderen wat zij nodig zijn maar het is nu de tijd om dagelijks het goede voor jezelf te doen. Dit zou in het begin als een klus kunnen lijken en jullie zullen waarschijnlijk het gevoel hebben dat het een idiote verspilling van tijd is maar ik verzeker jullie, Dierbaren, dat het cruciaal is dat jullie doorgaan.
Om een magisch leven te leven, moet je de magie ZIJN en je kunt niet de magie ZIJN als je niet eerst van jezelf houdt en eert. Een gezonde liefde van zelf is vereist om het leven van je dromen te creëren. Je moet weten en voelen dat je het beste leven alsnog verdient. Je moet ook op dat pad beginnen en uit de wachtmodus vandaan komen, want jij bent het zelf waar je op gewacht hebt, de goddelijkheid binnenin jou ervaart het leven als JOU! Je hebt alle hulpmiddelen die je nodig bent binnenin jou en hier moet op ingetapt worden. Dit vereist dagelijkse perioden van rustige stilte zodat jij je met jouw kernessentie kunt verbinden. Zelfs vijf minuten in stilte en meditatie doorgebracht zal vele voordelen voor jou oogsten en deze uitoefening zal ook jouw frequentie niveau verhogen hetgeen gehandhaafd en onderhouden moet worden zodat je naar een zelfs hoger niveau kunt verhuizen.
Er is altijd een beloning vanuit het Universum voor de in stand gehouden focus en toewijding op een dagelijkse basis. Als je in ieder facet van jouw leven floreert, vermindert het gat tussen oorzaak en gevolg en de stroom van aangename gebeurtenissen in je leven wordt gemanifesteerd door de magie die jij belichaamt. Terwijl je jouw voormalige beperkingen weg laat vallen bevrijd je nochtans een ander gebied hetgeen een grotere levenskracht toestaat om jou te vullen, jou te voeden en jou te onderhouden. In dit doorgaande bevrijdings- en schoonmaakproces, sta jij je Hogere Zelf, jouw Ziel, toe om een meer krachtige invloed binnenin jou te worden en jouw dagelijkse leven begint jouw ware luister in alle aspecten ervan uit te stralen. Deze ommekeer van gebeurtenissen brengt meer dankbaarheid en eerbetoon, meer oprechte enthousiasme en passie om binnenin jou naar boven te borrelen en weldra zal jij jezelf in een staat van doorgaande vreugde en gelukzaligheid gewaar worden.
De opgewektheid die je ervaart zal jou aanmoedigen om op dit pad te blijven en de gedachten van terug naar de lagere dichtheid te gaan zal volledig weerzinwekkend voor jou zijn. Het zal ook een krachtige en vreugdevolle creatieve energie toestaan om jou te vullen en door jou heen te werken. De geschenken/gaven die je binnenin jouw DNA gedragen hebt zijn geactiveerd en aangezet en je begint jouw geschenken met anderen rondom jou heen te delen. Je verkrijgt een helderheid van geest welke afgestemd is op de aansporingen binnenin jouw hart en je weet altijd wat het juiste voor jou is om te doen. Deze zijn enige van de eerste openingen die zich nu voordoen en zij zullen leiden naar zelfs grotere bekwaamheden als zij verwerkt zijn. Verwacht de hoogste uitkomst met alles dat je doet en het belangrijkste van alles, GELOOF in jezelf.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of GracePermission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com