Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 14 september 2014

Heavenletter 5042 God Zal Je Daar Ontmoeten / 14 september 2014

Zal God Je Daar Ontmoeten
Brief uit de Hemel
Zondag 14 september 2014

God zei:
Kom met nieuwe ideeën te voorschijn. Ideeën komen voort uit jou. Uiteindelijk komen de ideeën die ontspruiten aan de mensheid van Mij. Tegelijkertijd is het jouw verdienste. Ideeën zijn jouw kinderen, omdat jij het instrument van hun geboorte bent.

Wees klaar voor nieuwe ideeën. Eigenlijk is geen voorbereiding nodig. Laat nieuwe ideeën in je opborrelen. Verwelkom hen. Voed hen. Ideeën die ontspruiten kunnen misschien goud waard zijn. Je weet niet welke ideeën van jou op het scherm van het leven zullen gaan oplichten en worden gematerialiseerd. Je weet niet van tevoren waar een idee toe kan leiden. Het kan misschien nergens toe leiden. Niettemin, je weet niet welke ideeën er meer uit een idee van jou kunnen voort spruiten. Ook weet je niet welk idee van jou morgen geboren kan worden en tot leven komen voor jouw ogen.

Je weet niet waar ideeën die vanuit jou komen naar toe kunnen groeien. Blijf open voor ideeën. Een gek idee kan misschien helemaal niet gek zijn. Zinnige ideeën zijn er dertien in een dozijn. Nieuwe ideeën staan klaar om uit te stappen op Aarde. Welkom aan nieuwe ideeën waar nog niets over gehoord is. Ga er naar op zoek.
Elk idee wacht om geboren te worden. Het heeft een mens nodig om het geboren te laten worden.

En het ene idee leidt tot een ander. Welkom, nieuwe ideeën. Sta open voor nieuwe ideeën. Bevorder hen.

Wat vandaag onmogelijk is, kan morgen voor elkaar gekregen geworden. Dat mensen konden vliegen was ooit een absurditeit. Tegenwoordig bevolken vliegtuigen de vluchtroutes en niemand denkt er iets van.

Nieuwe gedachten komen op. Nieuwe gedachten vliegen naar je toe. Je kunt niet van tevoren weten wat er mogelijk is. Ga verder dan het mogelijke. Waag je in het veld van het onmogelijke. Ideeën komen vanzelf, jij kunt ze echter tot bloei brengen. Iemand kan dat. Iemand zal dat doen.

Het is niet precies net alsof dat jij je tijd vooruit bent. Je probeert gewoon tred te houden met wat er staat te gebeuren. Laat jouw ideeën worden geplant in vruchtbare bodem. Zie hoe ze groeien.

Het is geen moeilijk werk om aan ideeën te denken. Ideeën komen omhoog zonder strijd. Ze komen vanzelf omhoog. Nu pluk jij ze, dat is alles. Je plukt ideeën uit de Hemel Boven en ziet dan wat je kunt doen met hen. Waar passen ze in? Hoe kunnen ze ergens in passen? Waar leidt het ene idee jou heen in zijn streven naar een ander?

De hele tijd zijn ideeën vlak voor je. Assimileer hen. Ideeën moeten niet weg worden geduwd als zijnde vruchteloos. Neem een sprong over een vijver en zie wat er aan de andere kant is. Kom ermee terug. Je bent zo dicht bij een ontdekking.

Denk aan iets waar nog nooit aan is gedacht. Je zult in goed gezelschap zijn. Jij zult iemand zijn die vertrekt naar een wereld van beginnen. Stap in het avontuur. Pak een kans. Het beproefde en het ware is niet de finaliteit. Er is meer. Er is grootser. Er is steeds groter. Er zijn ongemaaide velden. Er zijn heuvels om omhoog te gaan, en heuvels om naar beneden te rollen. Kom binnen in het avontuur van het leven.

Op Aarde kan het goed zijn dat je niet weet waar het leven jou mee heen neemt.

Desondanks heb je een bestemming. Ik zal je er naar toe leiden. Het kan misschien een speld in een hooiberg zijn, Ik zal je echter daar ontmoeten. Wat een reünie van ontdekkingen zullen We hebben. Je hebt een onbekende cursus voor je, echter is ergens jouw bestemming aangegeven aan de wind, en de wind zal het zich herinneren.

Jij zult naar jouw bestemming geleid worden. Je zult jezelf er naar toe leiden.

Een nieuwe pagina zal klaar zijn om te worden omgeslagen. Bewust of niet, met of zonder bewustzijn, zal jij de nieuwe pagina omslaan. Jij zult de pagina van jezelf omslaan.

Vertaald: Anneke