Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 september 2014

Heavenletter 5039 Liefde Vordert / 11 september 2014

Liefde Vordert
Brief uit de Hemel
Donderdag 11 september 2014

God zei:

Sta op en schijn, geliefden. De dag waarop je gewacht hebt, zal er zijn voor je het weet. Hij kan heel goed hier zijn tegen de tijd dat deze Heavenletter jou bereikt. Hallo, zonneschijn. Dag zorgen en bekommernis. Wat een verspilling toch van niet-bestaande tijd.

Er zal een feest zijn over de hele wereld. Het is alsof er een nieuwe kleur ontdekt is en die uit zichzelf de wereld in een nieuwe tint schildert. Dit is de kleur van vrede en het is de kleur van vreugde. Wrijf je ogen uit. Knijp jezelf, deze dag is eindelijk hier. Jij bent hier op Aarde om er getuige van te zijn.

Enorme ijsbergen van stress, die de grote verschijning van deze dag voorkwamen, zijn gesmolten. Hieperdepiep hoera. Zwaai met de lasso’s. Luid die klokken. Dit is nog de beste dag in de wereld waarin je leeft! Dit is een nieuwe wereld, vol van meer gelofte dan jij je kunt voorstellen, maar de belofte is vervuld. Houd je hoed vast. Wat heb jij een geluk op deze dag op Aarde in leven te zijn. Dank jouw gelukkig gesternte en dank jezelf dat je aan de komst van deze dag hebt bijgedragen. Het is je gelukt. Het kon alleen maar met jou gedaan worden.

Zie je wel, je bent toch niet iemand die niets goed doet. Heb je soms niet gedacht dat je hier slechts een vuller was, afwachtend, gewoon deze ingebeelde ruimte op Aarde vullend, en nu ontdek je dat je instrumenteel bent. Je bent allesomvattend. Dromen komen uit. Je komt dag na dag dichter bij de Waarheid.

Jouw vreugde is zo groot dat je nauwelijks kunt geloven dat er meer vreugde is, maar Ik verzeker je dat er meer is en meer daarna, en dan meer en meer en meer schoonheid om te zien, en liefde om te zien en te horen, genoeg voor altijd, en als dat niet genoeg voor je is, dan is er nog steeds genoeg voor altijd en een dag. Laten We het gewoon zeggen: Het eindige en het Oneindige dansen samen. Oh ja, er zal in de straten gedanst worden en de leeuw zal neerliggen met het lam.

Het is niet precies een Nieuwe Wereld, hoewel het daar zeker op lijkt. Het is gewoon dat alle bezoedeling van de oude wereld gewist is. Oh, kijk naar de wereld en het leven, hoe ze stralen. Kijk naar de gloed op wangen. Kijk naar ogen die glinsteren! Kijk naar nieuwe ogen als ze nieuwe beelden zien. Vrede en liefde zijn uitgeroepen.

De dag waarnaar verlangd werd is gekomen. We kunnen dit de Ware Dag des Oordeels noemen. Je hebt op de komst van deze dag gerekend. Dat is wat erop rekenen werkelijk betekent. Erop rekenen is een niet donkere dag. Het is zo’n zonnige dag dat je het gevoel hebt in het Binnenste van de Zon te zijn. Dat zou je net zo goed kunnen zijn, en ook in het Binnenste van de Aarde.
Hiep hiep hoera! Wat is er meer te zeggen? Wat is er meer te schreeuwen en te roepen?

En nu, vraag je je af, wat is er meer om naar uit te kijken?

Ik zal het je zeggen, geliefden. Je hebt overvloed om naar uit te kijken. Je hebt meer en meer ontdekkingen van lagen op lagen van liefde om naar uit te kijken. Je bent nu in je element. Je element is liefde. Wow, je hebt meer en meer om naar uit te kijken. Je trekt meer en meer uit je hart. Jouw hart is als een goochelaarshart, alleen is het Mijn Hart waar je uit trekt. Gods Hart is dat van jou en daar is nu geen ontkennen aan. Je gaat nu een Corridor van Liefde binnen. Het is een Corridor van Onmetelijkheid. Liefde vordert. Luister naar de band die speelt. Zing met Mij mee.

Vertaald: Luus