Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 september 2014

Een Schrijven van de Schepper 14 september 2014 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14  september 2014 / door  Jennifer Farley,

  Hulp is onderweg.

De meest liefdevolle, gevende en medelevende mensen die je zal tegenkomen in je bestaan op Aarde zijn diegenen die het allemaal al eens meegemaakt hebben.
Zij hebben door vuur gelopen, dragen diepe littekens en kennen de pijn van verlies, misbruik en verraad goed…en toch zijn zij nog altijd bereid om hun hand uit te steken en hulp aan te bieden, ongeacht de omstandigheden.
Waarom? Zij kennen de donkere zijde en wat die teweegbrengt, maar zij weten ook dat er nog steeds een vlam diep binnenin flakkert, en dat die -eens zij aangewakkerd is- groter kan worden.
Voor diegenen onder jullie die wanhopig zijn: de hulp waarvoor je gebeden hebt is onderweg! Als zij aankomt zal het verleidelijk zijn om haar af te wijzen, net zoals jullie altijd gedaan hebben.
Maar weet nu dat Ik je schreeuw gehoord heb en deze ogenschijnlijk bescheiden ziel stuurde om je te helpen in je beweging terug naar Het Licht. Je bent niet alleen…je bent nooit alleen!

~ De Schepper ~
Vertaling: Paulus Peeters