Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 14 september 2014

Dromen en Verduisteringsportalen Transporteren Ons naar Toekomstige Levenssporen 13 September 2014 / DL Zeta

Dromen en Verduisteringsportalen Transporteren Ons naar Toekomstige Levenssporen
13 September 2014 / DL Zeta
We naderen een periode van versnelde en krachtige energieën met de aankomende herfst/lente Equinox, een verduisteringsserie in Oktober, en Mercurius retrograde van 4-26 Oktober. Deze energieën zullen vensters van kansen alsook uitdagingen brengen die ontworpen zijn om ons te helpen onze spirituele verbindingen te herijken en onze handelswijze betreffende ons doel te herstructureren. De beslissingen die wij tijdens deze periode maken zullen een breed gebied van invloed goed in/naar het komende jaar afwerpen.
Bezoek opnieuw jouw intenties om het Meeste te halen uit de Vergrote Energieën
Dus waarom spreken wij nu over energieën die een paar weken verderop zijn? Eén reden is dat vele Lichtwerkers gevoelig zijn voor energieën en de krachtige verschuivingen beginnen te ervaren welke een verduistering met zich meebrengt een maand of meer voorafgaand aan de feitelijke gebeurtenis. Een andere reden is om het meeste te halen uit de kansen welke deze krachtige passage zal brengen, en moeten wij onze intenties en zienswijzen opnieuw bezoeken voorafgaand aan deze tijd van vergrote energieën.  
We kunnen nu beginnen ons voor te bereiden op deze periode door droomwerk, journaliseren, meditatie, dieet en andere veranderingen. Door onze intenties te focussen, berijden wij de golven van deze krachtige energieën in/naar toekomstige levenssporen waar wij meer van onze goddelijke natuur ervaren.
De Equinox van 22 September streeft ernaar om Geest, Lichaam en Ziel te balanceren
De aankomende Equinox zal onze voorbereidingen voor de transformatieve energieën van Oktober een boost geven. In de Noordelijke hemisfeer, is het tijd om geest, lichaam en ziel te balanceren en een reiniging en opruiming te ondernemen ter voorbereiding op de winter. Het opruimen van rommel en het brengen van orde naar onze omgeving is belangrijk om balans te vinden. Dit is een goede tijd om nieuwe dieetleefregels en gezondheidsoefeningen te beginnen die ons immuunsysteem opbouwen. Dit balanceren en opruimen zal onze reis in/naar de Mercurius retrograde en de verduisteringsreeks in Oktober ondersteunen.
Het bezoeken van Toekomstige Levenssporen in Droomstaten
De volgende paar weken zijn een tijd om te onderzoeken of sommige van onze intenties verouderd en niet langer meer geldig zijn. Dit is een tijd om ons open te stellen voor nieuwe ideeën en visioenen en te beginnen deze te stimuleren als de energieën intensiveren en versnellen. In de komende weken, zullen nachtelijke dromen een uitstekende bron worden van nieuwe visioenen/zienswijzen als ons onderbewuste geest aangetrokken wordt om naar toekomstige levenssporen te reizen om het gebied van potentiëlen te onderzoeken om in onze toekomst te kristalliseren. Beoefen het opschrijven van dromen en je zult beginnen om je steeds meer van jouw nachtelijke reizen te herinneren.
De periode net voorafgaand aan een verduisteringsreeks is een zeer rijke tijd voor droomreizen. Je kunt je intenties instellen voordat je gaat slapen om naar potentiële nieuwe levenssporen te reizen. Net voor het naar bed gaan is ook een goede tijd om de vragen waar je mee aan het werk bent opnieuw te bekijken en om begeleiding te vragen om via jouw droomreizen te komen. Dit is een tijd van verhoogde energieën wanneer heldere dromen meer waarschijnlijk zijn. Om heldere dromen te cultiveren, beoefen helderheid/overzichtelijkheid in jouw wakende leven. Ben bedachtzaam waar jij je aandacht op focust voorafgaand aan het in slaap vallen, aangezien deze focus helpt om de stroom van jouw droomreizen te dirigeren.
Journaliseren, Automatisch Schrijven en Meditatie
Om het meeste te halen uit de aankomende energieën, is het behulpzaam om een intensieve introspectieve periode te beginnen in de weken voorafgaand. Je mag het behulpzaam vinden om een journaal bij te houden als je dat niet al doet. Het bijhouden van een journaal helpt je om perspectief en inzicht te verkrijgen aangaande jouw "wakende droom". Dagelijks journaliseren helpt je ook om besef te brengen naar vastzittende emoties aldus je hen op kunt ruimen. Wanneer je een journaal bijhoudt, geef jezelf dan de vrijheid om wat het ook is dat er door jouw gedachten stroomt op te schrijven. Journaliseren is een goed schoonmaakgereedschap om jou te helpen bij het verwerken van emoties en besef te brengen naar het landschap van jouw mentale en emotionele lichamen.  
Wanneer je eenmaal comfortabel geworden bent met het dagelijks bijhouden van een journaal, kan je beginnen om het automatische schrift te incorporeren. Eén manier om met het automatische schrift te beginnen is om vragen aan de ene zijde van je schrift op te schrijven en om de antwoorden toe te staan te stromen op de tegenoverliggende pagina. Wanneer je ermee begint dingen op te schrijven die je niet bewust kent, heb je ingetapt op de diepe bron van je onderbewuste.
Meditatie is een ander uitstekend gereedschap voor het in contact te blijven met de stroom van jouw innerlijke wereld. Meditatie kan besef van potentiëlen brengen die in toekomstige levenssporen kristalliseren. Het helpt ook met de innerlijke schoonmaak. Meditatie verhoogt je trillingen en mettertijd, kan het helpen om klem zittende emoties los te breken, hen toestaand om naar het oppervlak van je bewustzijn te bubbelen om losgelaten te worden. Als je momenteel geen meditatie uitoefening hebt, begin nu. Ga op z'n minst gedurende 15 tot 30 minuten iedere dag zitten, alle gedachten loslatend en je geest ontspannend en verstillend. Sta toe wat er ook gebeurt om voor jou binnenin het moment volmaakt te zijn.
Onze Astrologie Kaart vertelt de Persoonlijke Impact van een Verduistering
We zullen allemaal de effecten van de aankomende Mercurius retrograde en verduisteringsenergieën voelen. De exacte manier waarop je hen ervaart kan begrepen worden door je astrologiekaart te bestuderen. Het type van impact en diens intensiteit en tijdsduur hangt af van waar een verduistering valt in een persoon diens astrologiekaart. Als een verduistering binnenin 3" van een planeet of een belangrijk punt in jouw kaart valt door conjunctie of oppositie, is het van speciale betekenis voor jou. De aard van de beïnvloedde planeet door de verduistering biedt aanwijzingen aangaande de ervaringen die er in het verschiet liggen. Ieder huis in de astrologie wijst naar een gebied van jouw leven. Weten welk huis waarin een verduistering valt in jouw kaart zal jou helpen om je zaken op orde te krijgen.
Mercurius situeert retrograde van 4-26 Oktober, reizend van 2 graden Schorpioen naar 16 graden Weegschaal. Dit is een krachtige Mercurius retrograde omdat het de Zonsverduistering punt van 0 graden Schorpioen van 23 Oktober activeert, de energieën van Mercurius retrograde vermengend met de Zonsverduistering. Je kunt onderzoeken waar 0 graden Schorpioen in jouw kaart land (en binnenin orbit wijst) om te zien hoe de verduistering van 23 Oktober jou zal beïnvloeden. Er zal ook een volledige maansverduistering op 8 Oktober zijn op 15 graden Ram met de Zon tegengesteld op 15 graden Weegschaal.
Op 26 September, begint Jupiter een driehoek naar Uranus die verscheidene weken duurt. Jupiter in driehoek naar Uranus opent een portaal naar goed geluk, positieve energieën, en nieuwe en interessante mensen. Dit is een geweldige tijd om nieuwe visies/visioenen en creaties voort te brengen. Artiesten/kunstenaars, schrijvers, uitvinders en visionairs van alle soorten kunnen golven van succes berijden tijdens deze periode. Deze Jupiter/Uranus driehoek leidt ons in/naar een groots vuur driehoek (met Mars, Jupiter en Uranus) verenigt met de 8 Oktober Maansverduistering. Wij zullen meer spreken over deze energieën als wij er dichterbij komen dus blijf afgestemd.
Een Verenigd Gebied van Intentie Creëren
Wanneer je de grondslag legt en jouw intenties kiest voor deze aankomende periode, kan je met alle aspecten van je bewustzijn werken om eenheid en overeenstemming naar deze intenties te brengen.  Als sommige aspecten niet aan boord zijn met deze intenties zal je niet de eenheid van visie hebben welke de nodige laser-focus en concentratie brengt om het meeste uit deze energieën te halen. Om alle facetten van je bewustzijn te harmoniseren en te verenigen, visualiseer een innerlijke cirkel van Liefde tijdens de meditatie. Breng binnenin deze cirkel al jouw aspecten - jongere zelven vanuit dit leven alsook verleden en toekomstige zelven die in parallelle tijdskaders bestaan jegens jouw huidige moment. Innerlijke vrede en harmonie met alle "zelven" staat jou toe om een verenigd gebied van intentie te creëren om jou te helpen de aankomende energieën te navigeren.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.