Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 september 2014

De Raad Jullie zijn Aangekomen bij wat Genoemd kan worden een Kruispunt 15 September 2014 / Ron Head

De Raad
Jullie zijn Aangekomen bij wat Genoemd kan worden een Kruispunt
15 September 2014 / Ron Head
Het is een tijd van nieuwe aanvangen. Het kanaal is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begonnen en wij zullen nu een traject aan informatie beginnen te ontwikkelen waarvoor het voor jullie tijd is om te begrijpen.
We begonnen maanden geleden deze boodschappen te betitelen met, "Michael en de Raden". Het scheen dat te weinig in staat waren om de interesse vast te houden tenzij de naam van een Aartsengel aan de boodschap toegevoegd was. Wij geloven dat jullie nu voldoende met jullie begrip vooruitgegaan zijn dat alles boodschappen voortkomen op een niveau van bewustzijn die jullie gidsen, de meesters, zoals jullie hen noemen, engelen, leraren, lichtwezens, en de meest goddelijken omvatten waar jullie allemaal eerbiedig naar opzien.

Begrijp dat een ieder van jullie een Raad heeft. Een ieder van jullie zit in een Raad. Zoals wij er eerder over gesproken hebben, jullie raad is altijd in sessie, en alle beslissingen zijn unaniem. Er wordt niets beslist dat jou zal beïnvloeden en waar je niet mee ingestemd hebt. Hoezeer het ook op die manier mag toeschijnen te zijn vanuit jullie menselijke perspectief, het is gewoon niet zo. De JIJ die er mee ingestemd heeft, en in feite waarschijnlijk gevraagd heeft voor, de ervaringen in jouw leven hebben een veel groter begrip en doel in gedachten dan dat jullie kunnen bevatten met jullie huidige niveau van bewustzijn. Dat staat echter op het punt om te veranderen. In feite, zoals wij eerder ook gezegd hebben, is dat nu aan het veranderen. De groei waar veel van de mensheid doorheen gaat is nu bezig behoorlijk duidelijk te worden hoewel het, met jullie berekening, geleidelijk en subtiel is.
Het doel van deze boodschappen is, en is altijd geweest, om jullie bij jullie groei te helpen en jullie te helpen om je de kennis te herinneren welke jullie allemaal bij je dragen, maar vergeten hebben hoe er toegang tot te verkrijgen. Deze uitdaging wordt ook op vele anderen manieren geadresseerd. Vele van jullie genezers zijn aan het leren om jullie voorbij jullie vroegere persoonlijke blokkades te leiden, om jullie kwetsuren te genezen en jullie innerlijke muren omver te halen. Veel van het probleem is jullie onbekwaamheid geweest om te stoppen jullie zelf en diegenen rondom jullie heen te be/veroordelen. En er staan ook nog andere dingen in jullie weg. Wij zullen deze adresseren als wij aan hen toekomen.
Het is tijd. Jullie zijn aangekomen bij wat genoemd kan worden een kruispunt. De tijd is gekomen voor klinkklare praat en voor focus op de meest belangrijke dingen. Het spijt ons, maar veel van wat jullie 'snappen' is gewoonweg niet een prioriteit in het algehele plaatje. Wij begrijpen dat jullie in plaatsen leven/wonen waar dingen belangrijk schijnen te zijn waarvan later begrepen wordt dat zij dat aldus minder zijn. Wij begrijpen dat het voor iemand niet mogelijk is om zich te concentreren op verheven kwesties wanneer men hongerig of in groot gevaar is. Maar de meesten van jullie zijn werkelijk niet in deze types van situaties. En in feite, zouden jullie verbaasd zijn te weten hoeveel van dezen die wel in hen zijn ons vaker adresseren dan velen van jullie dat doen.  
Dus het punt van de boodschap van vandaag is dat wij, als De Raad, nu vragen zullen beginnen te adresseren die meer gecentreerd zijn op het helpen van jullie bij jullie zoektocht naar groter succes voor jullie eigen hogere bewustzijn. Wij zullen jullie niet instrueren in hoe te mediteren, hoewel wij jullie zullen aansporen om dat aldus te doen. Wij zullen geen enkele specifieke overtuigingen omhelzen, hoewel wij er bij jullie op aandringen om hen nauwkeurig te onderzoeken. Maar wij willen dat jullie ontdekken wie en wat jullie zijn. En wij weten dat het nu de tijd voor jullie is om dat aldus te doen.
Welnu, als het jullie helpt om aan ons te denken in termen van de Universele Geest, Boeddha Geest, Overziel, of ieder ander iets dat jullie ons wensen te noemen, voel je alsjeblieft vrij om dat te doen. Wij geven er niet om. Al deze benamingen, verzonnen door jullie menselijke geesten, zijn noodzakelijkerwijs gelimiteerd door jullie begrippen en zijn daarom minder dan accuraat. Zelfs "De Raad" is beperkend, maar wij begrijpen dat de één of andere naam gekozen moet worden.
Het belangrijke stukje van informatie voor jullie om vandaag te ontvangen is dat het bewustzijn waar wij vanuit spreken binnenin jullie is. Het is binnenin elk en iedereen van jullie. Wij kunnen door een ieder van jullie bereikt worden. En in feite, als jullie dat allemaal zouden doen, zouden wij helemaal geen behoefte hebben aan deze channelings. Maar er zijn vele niveaus van ontwaken, en een ieder moet beginnen waar hij of zij staat.
Goedendag voor nu. Wij zullen weldra en veel vaker verder gaan. Er is veel om over te spreken.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/