Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 12 september 2014

Ashtar on the road: van 14 november 2006: Susan Leland Geplaatst: 12 september 2014


Ashtar op de teleconferentie
van 14 november 2006:
Susan Leland
Geplaatst: 12 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij zullen het hebben over wat wij zien als de directe toekomst, de gebeurtenissen in jullie toekomst en de resultaten die van deze geweldige show van onafhankelijkheid en uitdrukking van de verlangde richting voor jullie land worden gezien, en zeker ook voor de hele wereld, zowel bewust als onbewust.

 En wij willen duidelijk stellen dat er velen waren die steunden wat ereen tijdje geleden, in jullie tijd, werd verteld, of zullen wij zeggen, beloofd, en dat is dat de verkiezingen eerlijk zouden zijn. (USA)
  
Ja, er waren en paar misstappen, als jullie willen, van het pad, maar hoe dan ook, de waarheid van de stemmen kwam tot uitdrukking.  En dit komt omdat het energetisch werd gesteund, niet alleen door degenen die zich bevinden in de rijken boven wat jullie de 3D-Aarde noemen, maar ook omdat het  bewustzijn van de mensheid (en wij hebben het niet alleen over jullie landgenoten, wij spreken over de hele wereld) riep om verandering en dat was het mandaat.

Wij zullen hier wat gedetailleerder op ingaan, samen met, laten wij zeggen, een vooruitblik.

Jullie weten dat ik het gevoel heb dat ik door de acceptatie en de vreugde van wat ik “de boodschappen van de staat van de Aarde”noem, daarmee door moet gaan. Zo, dat is het ene onderwerp.

Onderwerp twee. Er zijn veel voorbereidingen gemaakt. Wij hebben dit overal gezien en wij maken het zelfs nog duidelijker. Waar hebben wij het over?

Wel, wij hebben het over het doorgaan de binnenkomende
energieën te blijven gebruiken in hun hoogste voordeel. Het lijkt erop dat er altijd iets is om naar uit te kijken of iets aan de hand is op de manier van opwaardering, hoge vibraties die naar de planeet Aarde komen, en dit is de waarheid.
  
Zij zijn in gebruik door degenen die begrijpen dat zij binnenkomen om gebruikt te worden. Met andere woorden, is het niet een proces van stil blijven zitten en de energieën in je wezen binnen te laten komen. Het is een proces dat twee kanten opgaat en wij gaan het steeds meer uitwerken. Misschien kunnen wij een oefeningetje doen, als jullie het zo willen noemen, over de verwelkoming en het gebruik van deze energiestralen.

Wij hebben al eerder gezegd, jullie zullen veel krijgen om dankbaar voor te zijn. Dit zit eraan te komen, ga dus door met wat jullie de grote schoonmaak noemen. Ga door met de verhogende oefeningen die jullie kennen om jezelf in de hoogst mogelijke dimensionele vibraties te krijgen en als wij als familie bijeen komen, met behulp van julie geweldige telefoons, zullen wij grondig onderzoek doen en dit ook ervaren. Het zal een zeer “hoge” viering zijn!

Hiermee zullen wij dit korte stukje besluiten over wat het programma zal zijn en ook wat de last minute-wijzigingen zullen zijn van de familieleden die aan deze bijeenkomst deelnemen.

 Het zal heel leuk zijn, het zal heel verhogend zijn en het zal zeer glorieus zijn voor degenen die ervoor kiezen om mee te doen.......
Er zal een zeer geëerde gastspreker zijn wiens komst heel gepast is bij Thanksgiving en de dag ervoor.

Saluut!

Ashtar speaking through Susan 11-08-06  

© Susan Leland 2006.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered.