Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 september 2014

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 17 September 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
17 September 2014De binnenkomende energieën zullen zo onderhand nu in velen van jullie beginnen te registreren, aangezien zij de stroom aankondigen die het portaal van de Equinox volgende week zal vergezellen. Ja, dit is inderdaad een volgende van deze talrijke gelegenheden wanneer de mensheid de kans krijgt om een volgende stap omhoog te nemen op deze schijnbare eindeloze ladder van ascentie. Want wij zijn ons goed bewust dat voor velen, dit proces eindeloos mag schijnen te zijn, en dat is inderdaad begrijpelijk. Want welbeschouwd, zou dit wat jullie vanaf het allereerste begin wisten, jullie levenswerk deze ronde samenstellen, en dus, is het niet per toeval dat jullie in opstappen door dit proces heen geleid werden, op sommige tijden schijnbaar minuscule opstappen, terwijl op andere tijden jullie werkelijk jullie zelf inzetten voor een waarachtige kwantumsprong. En deze keer, kunnen wij jullie inderdaad garanderen dat het er niet eentje van deze minieme kleine stappen voort zal zijn, niet deze keer, het zal inderdaad een machtige duw in de rug zijn die jullie allemaal voorwaarts zal stuwen in een gigantische sprong. En dus, wat er ook gebeurt in de aankomende dagen, weet dat het allemaal in orde zal zijn om jullie allemaal voor te bereiden op de best mogelijke manier, hoe beter voor jullie om in staat te zijn deze overvloedige geschenken van energetische afgezanten te ontvangen die hun aankomst al aankondigen.

En dus zeggen wij weer om eraan te denken goed te luisteren naar wat jullie fysieke lichaam mag vragen in de tijd die er in het verschiet ligt, maar ook naar de geïmproviseerde samenzang van deze binnenkomende frequenties, want zij beginnen al om door jullie ware wezen heen te vibreren. En hoe beter jullie in staat zijn om je op voorhand op deze af te stemmen, hoe meer benaderbaar jullie zullen lijken te zijn. En dus, wat het ook mag zijn dat er gedaan moet worden voor jullie om jullie voorwaartse momentum te versnellen, hoe gemakkelijker dit proces zal worden als jullie wederom dit Licht toestaan met jullie wezen op een ontspannen manier te wisselwerken.
Want zie, dit gaat niet over het forceren van wat dan ook, noch voor jullie noch voor onze zijde van de sluier, want dit is inderdaad een proces dat op maat gemaakt zal zijn zodat het perfect past voor elk en iedereen van jullie. En nu, zijn jullie allemaal naar een stadium gekomen waar jullie niet langer meer inactieve toeschouwers of eenvoudige ontvangers zijn van deze wonderbaarlijke energetische handtekeningen. Nee, jullie spelen ook een actieve rol in wat er gaande is in de vorm van het je actief afstemmen in/op jullie wezen, en het is beter om niet slechts te luisteren, maar ook om een reactie terug te geven. Dit mag voor sommigen van jullie verwarrend klinken, want jullie zullen denken dat jullie er helemaal geen idee over hebben van hoe precies te reageren op deze binnenkomende trillingen, maar geen zorgen, want jullie weten dit allemaal letterlijk in jullie ware beenderen. Want dit is inderdaad iets dat voor jullie allemaal oude kennis is, en als zodanig, is dit niet de eerste keer dat jullie dit gedaan hebben, maar het zou de eerste keer kunnen zijn dat jullie een bewust begrip hebben van wat het is dat jullie feitelijk doen wanneer jullie deze multi-frequentie op beginnen te starten die op het punt staat om op een waarlijk wereldwijde basis te beginnen.
Denk eraan, jullie kwamen hier sowieso niet onvoorbereid, maar dit gaat helemaal over het toestaan van jullie oude herinneringen om weer naar boven naar het oppervlak te komen na letterlijk levensspannen verborgen doorgebracht te hebben in de diepere lagen van jullie bewustzijn. Maar nu, zal het allemaal beginnen weer naar het licht toe te komen, in iedere betekenis van het woord, en net zoals wat voor vaardigheid dan ook dat jullie geleerd zouden kunnen hebben toen jullie nog steeds jonge kinderen waren, zal ook dit plotseling als vanzelfsprekend naar jullie toe lijken te komen. Want het is inderdaad eenvoudig iets dat jullie vergeten zijn dat jullie kenden hoe te doen, maar zodra als jullie beginnen om je af te stemmen op deze gloednieuwe signalen die binnenkomen, zal iets ermee beginnen om binnenin jullie in beroering te komen, schijnbaar uit eigen beweging, en jullie zullen jezelf letterlijk gewaarworden in vertrouwde wateren te zwemmen.
Hoe het ook zijn mag, het is inderdaad nog steeds noodzakelijk dat jullie je allemaal herinneren om weg te treden van de externe herrie en terug te treden in jullie zelf op een manier dat jullie toe zal staan om je letterlijk af te stemmen in/op jullie zelf, voorafgaand aan de belangrijkste uitzending zo je wilt als deze binnenkomende signalen beginnen te arriveren. Dus wederom zeggen wij om jullie focus in de tijd die er in het verschiet ligt niet van jullie weggetrokken te laten worden, zelfs als er meer dan een kleine verstoring zou kunnen zijn zowel in de nabije maar ook in de verafgelegen bereiken van jullie omgevingen. 
Want zoals gebruikelijk, wanneer het lichtquotiënt begint te stijgen hier op deze kleine planeet van jullie, dient het ook om diegenen in beroering te brengen die nog steeds proberen ervoor te zorgen dat iedereen het Licht negeert en in plaats daarvan hun zicht focussen in/op deze stille duistere en donkere hoeken die zij prefereren waar de mensheid boven zweeft. Dus wij verlaten jullie weer met het geheugensteuntje, dat wat het ook is dat probeert om jullie af te leiden van het behouden en handhaven van jullie focus op jullie innerlijke wereld, het niet teveel van jullie tijd op te laten slokken, want deze keer, is het inderdaad van het hoogste belang dat jullie de gouden regel volgen van het handhaven van een innige en intieme verbinding met jullie eigen kern.
Want dat is waar de sleutels perfect zullen passen, deze sleutels die aan jullie allemaal verstrekt zullen worden tijdens deze aankomende periode, en als je niet gereed bent om hen al te ontvangen of je staat jezelf eenvoudigweg toe om van jezelf af te drijven, dan zullen deze innerlijke kamers waar deze oude vaardigheden op jullie liggen te wachten om hen te vinden dicht blijven zitten voor een goede tijd langer. En na het spenderen van zoveel tijd en zoveel inspanning om naar dit punt in de tijd te komen, hopen wij welzeker dat jullie allemaal deze prachtige kans zullen grijpen die jullie krijgen om echt jullie voortgang op een zeer speciale manier te versnellen. Dus wederom zeggen wij om binnenin jezelf te gaan, en met jezelf te gaan zitten en je voor te bereiden om binnenin te luisteren, zowel naar wat jij jezelf te vertellen hebt over jouw bekwaamheden om zowel met de innerlijke als met de uiterlijke werelden te verbinden, maar ook met deze signalen die op jouw deur zullen komen kloppen in deze aankomende dagen. Want deze signalen zullen eerst vaag zijn maar zij zullen inderdaad zowel aan omvang/kracht als in frequentie toe gaan nemen, en hoe beter je bent met het je op hen voor te bereiden door die innerlijke dialoog toe te staan om te beginnen, hoe sneller je zult beginnen om een waarachtige conversatie te hebben met deze binnenkomende signalen die van het hoogste belang zijn.
Nogmaals, dit is niet om jou je ongemakkelijk te laten voelen over jouw bekwaamheid om deze boodschappers als het ware in de vlucht te vangen, eerder, is het eenvoudig om jou eraan te herinneren om niet jezelf jouw focus te breed te laten rondstrooien, tenzij je te overweldigd zou zijn door wat dan ook dat er buiten jou gebeurt. Want dat zal zeer gemakkelijk zijn in de komende tijd, aangezien daar diegenen zijn die nog steeds ingesteld zijn om op alle soorten van manieren jou/jullie af te leiden, en de enige die kan kiezen waar je kiest te kijken, ben jij.
Dus laat deze binnenkomende golven voldoende op jullie inbeuken om jullie eraan te herinneren te stoppen en jullie opnieuw te focussen op een manier welke jullie allemaal in staat zal stellen om de melodie waar jullie voor zo een lange tijd nu naar gezocht hebben te vinden. Want wij weten dat als jullie jezelf openstellen hiervoor, jullie allemaal jullie zelf gewaar zullen worden perfect in harmonie te zingen met deze binnenkomende energetische afgezanten, en samen, zullen jullie een hemels koor vormen dat op diens beurt zal helpen om deze volledige planeet wederom opnieuw in te stellen. Denk eraan, wanneer het ook is dat je een volgende sport op deze ladder van frequenties bereikt, je ook dient om aldus vele anderen met jou mee te brengen, en hoe meer van jullie die deze signalen toestaan te handelen als deze innerlijke sleutels die zij bedoeld zijn om te zijn, hoe sneller dit proces zal gaan.
Dus om het allemaal op te sommen; om de snelheid van deze gehele operatie te verhogen, vragen wij aan jullie allemaal om jullie eigen snelheid te vertragen zodat jullie de tijd en de kans hebben om eenvoudig in jullie sporen te stoppen en binnenin te luisteren naar deze signalen die al begonnen zijn om jullie kusten te bereiken. En wanneer jullie dat doen, wagen wij het te veronderstellen dat jullie allemaal zullen voelen hoe jullie ware wezen begint te neuriën in afwachting op wat er als volgt komt. Dus laat jullie zelf meezingen dierbaren, en ben niet bang om vals te zingen, want jullie zullen allemaal een volmaakte toonhoogte bereiken in de tijd van een oogknipper zodra als jullie jezelf toestaan om je open te stellen voor deze hemelse conversatie.
De Constant Companions
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/