Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 12 september 2014

16e Formatie 2014 (mosterdzaad) 11 september 2014 Robbert van den Broeke

16e Formatie 2014 (mosterdzaad)
11 september 2014
Robbert van den Broeke

In de avond van 10 september kreeg Robbert, vrij onverwachts, een onrustig gevoel. Hij voelde duidelijk een aanwezigheid die met hem in contact probeerde te komen. Ineens wist hij dat er weer iets stond te gebeuren  in de Palingstraat in Hoeven.  Hij zag een veld voor zich waar een aantal cirkels en ringen in lagen, achter elkaar. 

Roy was op dat moment ook aanwezig. Robbert had Richard Krebber (parapsycholoog, directeur van I.P.A.) beloofd hem te bellen wanneer er weer een cirkel zou verschijnen. Na ongeveer  een half uur arriveerde Richard en zijn ze met z’n drieën richting de Palingstraat gegaan. Daar aangekomen, stopte ze de auto bij een mosterdzaadveld. Dit veld blijkt slecht 300 meter verderop te liggen als het veld waar de ‘Hoefijzer-formatie’ in ligt die een week eerder is ontstaan. Gelukkig stond er een (bijna) vollemaan die avond en konden ze de formatie redelijk makkelijk vinden hierdoor. Deze bleek zo’n 50 meter verder in het veld te liggen. Het is een prachtige uitgestrekte formatie met cirkels en halve ringen die achter elkaar liggen. De totale lengte is zo’n 30 meter ongeveer.

Robbert voelde een duidelijke roterende energie en alle drie hadden ze de ervaring dat hun benen heel warm werden. Robbert liet weten dat deze formatie zeer zuiverend werkt en heel fris aanvoelt, waarbij je ziel een soort van gewassen wordt. Richard vertelde dat hij tintelingen in zijn armen en (vooral) handen voelde. Hij ervoer de cirkel alsof je in een ‘energie-voedend veld’ stond. Verder zei hij; ”De energie gaf me een heel licht gevoel in mijn hoofd (vergelijkbaar met als je hoog in de bergen loopt) en er was een moment, dat zo’n 10 seconden duurde, waar het voelde alsof ‘iets mij omhoog trok’. Dat was geen nare of beangstigende ervaring, maar eerder prettig. Ik kreeg het gevoel alsof ik voorzichtig ‘uitgerekt’ werd en daarna ook weer voorzichtig terug in mijn ‘normale’ vorm kwam.”

Bijzonder was ook dat er op een gegeven moment een grote uil  aan kwam vliegen die precies boven de formatie begon te cirkelen, vrij laag boven het veld. Opmerkelijk was dat hij in dezelfde richting vloog als dat het mosterdzaad was neergelegd.…

Mocht Robbert nog een uitgebreidere boodschap doorkrijgen bij deze formatie, dan plaatsen we deze uiteraard hier in het graancirkelarchief.

Er is inmiddels ook alweer contact gezocht met de landeigenaar. Deze bleek uiterst vriendelijk te zijn en verleent zijn volledige medewerking. Mocht er nou een geld-box staan, laten we dan gul geven. Dit om wederom andere boeren in de toekomst te laten zien dat het ook op deze manier kan.

Hij liet overigens weten dat het land waarschijnlijk over een week of drie zal worden omgeploegd (i.v.m. groenbemesting). Dit moet gebeuren voordat het mosterdzaad zijn zaden gaat ontwikkelen.

Ook dit keer bedanken we deze boer hartelijk voor het openstellen van zijn land.
http://www.robbertvandenbroeke.nl/