Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 augustus 2014

Voorbije levens en je intuïtieve gaven. 14 augustus 2014 / door Selacia

Voorbije levens en je intuïtieve gaven.
14 augustus 2014 / door Selacia

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je gave van aangeboren intuïtie ontwikkeld hebt, ook al heb je je daar niet expliciet in getraind? Meer nog, zou je beter willen begrijpen hoe je intuïtieve gaven beter te gebruiken zodat je een authentieker en krachtiger leven kan leiden?

In dit artikel geef ik voorbeelden van zaden uit vorige levens die in dit leven zijn meegebracht, zaden van spirituele kwaliteiten en meesterschap die in oude tijden vaak naar waarde werden geschat.

Je weet natuurlijk dat je meerdere levens hebt gehad, maar je realiseert je misschien niet hoe sterk je uitdrukkingsvorm vandaag beïnvloed is door wat je vroeger leerde en ervoer. Inderdaad, die ervaringen uit ver vervlogen levens hadden invloed op de omstandigheden van je geboorte, zoals je gezin, locatie en unieke aanleg.

Indrukken van vorige levens in het DNA

In je eigen DNA bevindt zich een verbazingwekkende hoeveelheid indrukken. Sommige hebben te maken met gunstige kwaliteiten en verbindingen die je levens lang op Aarde hebt ontwikkeld. Deze omvatten je diepe verbinding met spirit, en gewaardeerde kwaliteiten die nodig zijn voor verlichting.

Voorbeelden van gunstige spirituele kwaliteiten die mensen in een reeks levens ontwikkelen zijn: vriendelijkheid, geduld, tolerantie, doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid, nederigheid en mededogen.

DNA indrukken van gunstige kwaliteiten en gewaardeerde intuïtieve gaven kunnen met het derde oog gezien worden in het veld rond het DNA. Niet alles ervan is elk leven actief of toegankelijk, maar het is er desalniettemin.

Je bent het misschien vergeten, maar in het begin van je leven, voor je kon praten en lopen, had je waarschijnlijk tastbare ervaringen met de subtiele rijken. Daardoor heb je je misschien delen van de vroegere reis van je ziel herinnerd, misschien zelfs indrukken die je had in de baarmoeder van je moeder over je levenspad.

Spreken met Onzichtbare Wezens

Als jong kind dat nog niet geconditioneerd was om de wereld buiten als afgescheiden te zien, was het makkelijk om te communiceren met de magische rijken van spirit. Je kan je herinneren dat je praatte met onzichtbare wezens als feeën en dat je dingen wist die niemand je ooit verteld had. Naarmate de jaren verstreken en je steeds meer op de meer conventionele manier van je voorouders ging leven, kan je deze vroege periode vergeten zijn. Maak je geen zorgen als je ze nu niet kan herinneren. Vertrouw erop dat je inderdaad ontelbare gaven en gunstige spirituele kwaliteiten hebt die in je DNA zitten. Je raakt ze niet kwijt, en niemand kan ze wegnemen!

Zelfs wanneer je dit leest, is je eigen hoger zelf met jou energetisch aan het werk om je te helpen verbanden te leggen en deze onconventionele ideeën te accepteren. Een deel van je heeft dit al gedaan, maar een ander deel leerde te betwijfelen wat je al wist. Een deel van die twijfel komt vanuit conditionering van vorige levens, vanuit je eigen ervaringen of van je voorouders, die in de vorm van DNA indrukken bij jou blijven.

Deze indrukken zijn in je DNA net zoals de gunstige zaden voor intuïtieve gaven. Iedereen bezit ze in een of andere mix: overtuigingen over je onveilig voelen bij het delen van mediamieke informatie, angsten om opgejaagd te worden, en geloften om spirituele gaven geheim te houden, om er maar enkele te noemen. Het goede nieuws is dat zaden uit vorige levens die de expressie van intuïtieve gaven blokkeren ontdekt en schoongemaakt kunnen worden in je DNA.

In geen ander leven is het zo belangrijk geweest dat je je de spirituele reis van je ziel herinnert, en je intuïtieve gaven traint. Dit zijn uitdagende tijden om in te leven. Als goddelijke veranderingsmaker, zal je een onbreekbare band met spirit dienen te ontwikkelen, net als zelf-vertrouwen in de informatie die je krijgt van je hogere wijsheid. Vaak zal je gevraagd worden om snel actie te ondernemen, en er is niemand die je kan vragen welke weg te nemen. Je zal ook gevraagd worden te dienen in een rol van leider, soms door de allereerste te zijn om dingen te doen die niemand voordien durfde te doen.

Vertrouw erop dat je inderdaad hebt wat nodig is om je doel te vervullen, en daardoor een stralend voorbeeld te zijn voor anderen die volgen. Je zal de meesten ervan nooit ontmoeten, want ze zijn de volgende generaties, die geïnspireerd zijn en gegidst door de lichtsporen die jij achterliet.

Selacia
www.Selacia.com

vert. Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/