Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 augustus 2014

Oth: Islam. Ellen Rauh Geplaatst: 29 augustus 2014

Oth:
Islam.
Ellen Rauh
Geplaatst: 29 augustus 2014

Is de Islam een gevaar voor Nederland?

Nee, net als Nederland geen gevaar is voor de Islam.

Lieve mensen, de Islam is niet verkeerd. De Islam is rijk en wijs maar wordt nu gebruikt om verdeeldheid te zaaien. Ga niet mee in de golven van angst.

Weet dat al die mensen die zich Islamieten noemen, deel uitmaken van de woestijn van zand. Zij spelen hun rol en het is niet altijd een aangename rol. Ga niet mee in de angst. Ga niet mee in de veroordeling.

Er is geen enkele cultuur en er is geen enkel geloof verkeerd. Het is de veelheid die nodig is. Maar zover is het nog lang niet.

Kijk naar jezelf hoe vlug je oordeelt, hoe je een hele groep van miljoenen mensen veroordeelt omdat er een deel verkeerd handelt in jullie ogen. Laat dit niet meer toe. Er zijn er bij die veel schade aanrichten, maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal verkeerd zijn. Dit is een perfect voorbeeld. Op het moment dat je geconfronteerd wordt met frustratie over bepaalde handelingen die verricht worden vanuit de zogenaamde Islam, verbind je met het zand. Hs.