Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 augustus 2014

Michael met en voor de Raden Ben de Waarheid van Jezelf 25 Augustus 2014 / Ron Head

Michael met en voor de Raden
Ben de Waarheid van Jezelf
25 Augustus 2014 / Ron Head
Wij zouden met jullie willen spreken vandaag over een onderwerp dat wij niet eerder in deze ruimte geadresseerd hebben. Wij zijn zeer hoopvol dat velen van jullie geholpen zullen zijn door wat wij met jullie delen.
Wij weten dat er nog steeds een tamelijk groot aantal van diegenen zijn die zichzelf beschouwen Lichtwerkers en Sterrenzaden te zijn die van zichzelf denken alleen te zijn, afgesneden, afgescheiden van ieder contact met gelijkgestemde zielen voor conversaties en gezelschap. Laat ons dit onderwerp op een manier adresseren welke jullie mag helpen om dit inzicht te veranderen en de situatie te verhelpen.
Wij wensen welzeker om duidelijk te maken dat, op z'n minst in de grote meerderheid van de gevallen, dit een inzicht is, en niet noodzakelijkerwijs een accuraat inzicht. En zelfs als het accuraat is, zijn het gemakkelijke inzichten welke beide verholpen kunnen worden door Lichtwerkers omdat zij de bekwaamheid als lichtwerkers hebben om het aldus te doen, en omdat de tijd gearriveerd is en de energie omgeving voor jullie allemaal bestaat om van elkaar bewust te worden.
Laat ons eerst over jullie inzicht van isolatie spreken. Het is zeer waarschijnlijk slechts een inzicht. Begrijp dat alsjeblieft. Nu, de redenen voor dat inzicht variëren rijkelijk. En toch is er ook een uniformiteit rondom hen. Op een manier, spijt het ons om jullie te informeren dat jullie jezelf beschermen van wat jullie verwachten minder dan vriendelijk accepterend te zijn van jullie inzichten door diegenen rondom jullie heen. En het is mogelijk dat jullie heel goed iets daarvan zouden kunnen ervaren. Maar wij stellen jullie nu een aantal vragen. 
Behalve voor een paar geïsoleerde gebieden in de wereld, zijn jullie je ervan bewust dat jullie niet aangevallen of vermoord zullen worden voor jullie inzichten? Jullie houden je aan angsten vast die jullie vanuit vele vroegere ervaringen dragen. Zij waren eens geldig. Zij dienen jullie nu niet.
Beseffen jullie niet dat, met het aantal van jullie nu verspreidt dwars over deze planeet, de waarschijnlijkheid dat jullie werkelijk geïsoleerd zijn waar het ook is dat jullie zijn ver verwijderd is? Jullie zijn nog steeds ietwat van een minderheid, ja. Maar daar zijn zeer waarschijnlijk anderen dichtbij jullie die zichzelf, net zoals jullie dat doen, beschermen. En zij voelen zich ook geïsoleerd.
En als laatste, denken jullie niet dat door te weigeren jullie zelf nog langer te verbergen jullie elkaar aan zullen trekken, dat het gevoel van vrijheid dat jullie ervaren iedere hoeveelheid van terloopse blikken van anderen waard zal zijn, en dat de kracht van verenigde geesten en harten niet immens zal zijn?
Natuurlijk, jullie weten dat het waar is. En jullie hoeven er alleen aan herinnerd te worden. Laat ons jullie vandaag vertellen dat het nu tijd is. Jullie zijn nu nodig. En jullie zullen nu gewaardeerd worden. Sta op. Houd voet bij stuk. Ben de waarheid van jezelf. Houd er misschien mee op om een Lichtwerker te zijn. Ben een Lichtstrijder.
Wij zijn bij jullie. Altijd en op alle manieren, zijn wij bij jullie. Liefde naar jullie vandaag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/