Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 6 augustus 2014

Michael en de Raden: Er zijn Universums alsnog Onbekend voor Jullie om te Verkennen 5 Augustus 2014 / Ron Head

Michael en de Raden:
Er zijn Universums alsnog Onbekend voor Jullie om te Verkennen
5 Augustus 2014 / Ron Head

Dit is een opwindende en leerzame maand voor jou (Ron) geweest. Wij zijn iedere stap op de weg bij jou geweest en je hebt het goed gedaan en veel geleerd. Er zullen meerdere trips naar andere locaties in de toekomst zijn. Bereid je voor dat zich dat manifesteert.

Wij zullen beginnen door diegenen die zich er nog niet bewust van zijn te alarmeren dat jullie in de scherp stijgende energieën van de jaarlijkse 8/8 Leeuwenpoort portaal zijn. Diegenen van jullie die in staat zijn deze uitbarstingen van energie te voelen zouden zich bewust moeten zijn dat dit jaar de toename in intensiteit groter dan ooit zal zijn. Gekoppeld aan het feit dat jullie basis energie handtekening op de planeet hoger dan ooit is, zal dit zorgen voor een interessante tijd. Het is voor jullie tijd om enige aandacht te geven aan dit deel van het mechanisme van verandering. Deze energieën arriveren in jullie buurt en veranderen de frequentie van alles, letterlijk alles, op jullie wereld. Dit omvat elke en iedere cel van jullie wezen. Jullie ervaren dan ook een stijging in de mentale en emotionele gebieden van jullie wezen. Jullie bewustzijn is in kwaliteit, inhoud en effectiviteit verhoogt. Dit versnelt de veranderingen in jullie externe wereld.

Nu, overduidelijk, is het veel duidelijker voor diegenen die zich bewust zijn van wat er gebeurt. Diegenen die zich volledig onbewust zijn ervaren steeds grotere stress. Velen, echter, zijn aan het reiken naar de drempel van ontwaken en beginnen de reis welke de meesten die dit lezen al begonnen zijn. Als jij één van dezen bent die zichzelf als ontwaakt rekent, dan zou jij je er ook bewust van moeten zijn dat je reis nog maar net begonnen is. Er zijn universums alsnog onbekend voor jullie om te verkennen, niet als laatste degene die binnenin jullie is. 

Wij vragen nu van jou om je opnieuw te focussen op wie je waarlijk bent en hoe jouw wezen hier het geheel van dienst is in deze cruciale tijd. Begrijp dat het dat welzeker doet. Zelfs het simpele feit dat jouw energie stijgende is is dienend om de trilling van de volledige planeet te helpen verhogen. Maar het is ook waar dat je veel andere nodige dingen naar de tafel brengt. Je mag een leider van een maatschappij zijn. Je mag de moeder van kinderen zijn. Een ieder van jullie draagt iets onontbeerlijks bij. Het is niet mogelijk voor jou om de ver, ver reikende effecten van alles dat je doet en zegt te zien. Maar je bent een wereld aan het veranderen en de geschiedenis van dit Universum. Dat is een immens en waardig iets.

Wij vragen je nu om door te gaan deze dingen te vinden, deze uitoefeningen en ideeën, die jouw bewustzijn iedere dag verder zullen verhogen. Zoek ook deze inzichten die jou gezondheid zullen verbeteren, want je kunt niet effectief zijn als je niet gezond bent. Weet dat angsten, gevoelens van onwaardigheid, rancune en kwaadheid, specifiek als zij onderdrukt en niet onderzocht zijn, nadelig zijn voor zowel jouw gezondheid als jouw vooruitgang. Vind manieren om hen te ontdekken en hen uit jullie levens los te laten.  

Er is veel grote verandering in de maak op jullie wereld. Jullie zullen al het centreren en de kalmerende vaardigheden nodig zijn welke jullie geleerd hebben. Maar houd altijd in gedachten dat de uitkomst veel prachtiger zal zijn dan waartoe jullie voorstellingen in staat geweest zijn om te zien. Zoals jullie ervan houden om te zeggen, blijf gewoon doorgaan met doorgaan.

Wij houden van jullie en zijn altijd, altijd in jullie harten en staan jullie tot dienst.

Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/