Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 januari 2016

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 239 / Donderdag 14 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 239
Donderdag 14 januari 2016


Cauac 5  Ademhalingsoefening

Goedendag, Ik ben Cauac 5( Blauwe Storm). Wij zijn zeer vereerd dat jullie er voor gekozen hebben tijd door te brengen met ons. Wij weten dat jullie tijd kostbaar is en er zijn veel dingen die je moet regelen. Het verzorgen van je innerlijke zelf is van het grootste belang en we zijn blij te weten dat jullie je dit ook realiseren. Vandaag willen we kort ingaan op het thema van de liefde. Het aspect waar we on licht op willen laten schijnen vandaag is dat van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Zonder de mogelijkheid om het Zelf volledig te accepteren in alle vormen: emotionele, fysieke, mentale en spirituele, zul je nooit in staat zijn om deze liefde uit te breiden naar een ander.

Terwijl jullie in menselijke vorm zijn, wordt onvoorwaardelijke liefde het heel moeilijk voor hen die niet duidelijk en bewust verbonden zijn met de Bron. Als je het gevoel hebt afgescheiden te zijn van jouw Maker, kunnen gevoelens van woede, frustratie en het kwaad van de wereld overweldigend worden. We willen graag beginnen door het tonen van een eenvoudige manier om verbinding met de Bron te maken. Dit kan gedaan worden elk moment dat jullie niets minder dan liefde voelen. Door bewust te verbinden met de Bron, zullen jullie harmoniseren op een hogere frequentie, waardoor het makkelijker wordt om je kalmte te herwinnen.

Er zijn vele manieren om je te verbinden met de Bron. Als je een methode hebt die voor jou werkt, ga dan door met wat je doet en overweeg het delen van jou methode met anderen. Een methode die we voorstellen is zeer eenvoudig. Breng simpelweg je uiterlijke wereld tot rust. Oefen dit met de ogen open of gesloten, want er zullen momenten zijn waarop je gaat reizen of in een gesprek raakt waarbij je je  je ogen open moet hebben.

Neem langzaam, drie keer diep adem. Als je in een gesprek bent, vertel de andere persoon dat je een adempauze neemt en hem uitnodigt om zich aan te sluiten bij jou of vraag hem om te wachten terwijl je jezelf kalmeert. Als de spanningen te hoog zijn, excuseer jezelf en maak een afspraak voor wanneer je jou gesprek kunt voortzetten, dat zou binnen kunnen vijf minuten of vijf dagen kunnen worden voortgezet. Het belangrijkste is om jezelf de tijd te geven die je nodig hebt om te praten, terwijl je in een staat van balans bent.

Als je langzaam en diep inademt , vraag dan bewust aan de Bron om je hart te vullen met liefde. Visualiseer een ervaring die gevoelens van vrede en liefde oproepen in je hartcentrum. Terwijl je langzaam uitademt, laat deze liefde los, waardoor het u en de persoon met wie u in gesprek met omringt. Je kunt ook liefde projecteren in elke situatie, persoon of plaats die de onbalans veroorzaakt. Met wat oefening zullen drie ademhalingen algemeen genoeg zijn om je gefocust te krijgen, ontspannen en gecentreerd te zijn. Als je meer tijd nodig hebt om te ontspannen, doe dat dan.

We willen ook graag zeggen dat dit misschien niet in alle situaties zal werken. Je zult mensen en situaties tegenkomen die heel veeleisend zijn. In sommige gevallen kan je in gevaar worden gebracht. In die situaties, raden wij je aan jezelf van de aanwezigheid van die persoon te verwijderen en van een afstand met hen om te gaan of helemaal bij hen uit de buurt te blijven. Wat het meest belangrijk is voor jou, is om een gevoel van rust op te bouwen, en dan te werken aan het sturen van onvoorwaardelijke liefde, zelfs als ze niet weten dat je dat doet.

Oefen je elke dag in het liefde sturen naar mensen, plaatsen en situaties die je uitdagend vindt. Wanneer je je richt op positieve eigenschappen en het sturen van liefde dat geen oordeel heeft, zal je meer bedreven worden in het accepteren van elke persoon of ding dat je op ieder moment tegenkomt. Het maakt niet uit wat er wordt gezegd of gedaan, je zult de capaciteit hebben om gracieus en in een staat van vrede te zijn. Dit is het doel.

Leef in het moment, ben je bewust van je puurheid en de liefde van de Bron binnenin jezelf en alle anderen. Voel dankbaarheid voor elke ervaring die je hebt en gun jezelf de vrijheid om niet te worden geboeid door de verlangens of overtuigingen van iemand anders. Leef het leven van je dromen, ben je bewust van je perfectie in elk moment en maak keuzes die je vreugde brengen.

Selamet! Cauac 5

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl