Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 augustus 2014

Maandelijks Weerbericht van Augustus Children of Light 28 augustus 2014

Maandelijks Weerbericht van Augustus  
Children of Light
28 augustus 2014 

AUGUSTUS

Augustus zal een tijd van meer aanpassing zijn. Als je de visies die je hebt geëvalueerd toepast, gevolgd door de keuzes die deze visies ondersteunen met nieuwe energieën downloaden... zul je nu verplaatsen naar de aanpassende fase van het proces in deze vier maanden.

We beseffen dat dit een beetje anders is dan wat je gewend bent in eerder geregelde banen leiden.
Het is echter tijd om zeer praktisch voor dit te worden.

Je moet manieren toepassen voor informatie op hogere gebieden. Toepassingen via liefde, intimiteit, eerlijkheid, integriteit en heldere communicatie zijn de meest praktische.

Dit zijn geen getrainde energieën grotendeels op aarde. Je zit vast in idealen en idealisme van de laatste 200 jaar cyclus. Dit is wat jou opgeleverd heeft, in voorbereiding van deze tijd ... om te ontdekken wat je zou KUNNEN doen om de ervaring op aarde te verbeteren... het is echter tijd voor jou om uit te gaan van conceptueel idealisme en toe te passen aan ERVARING.

Je bent een verdeeld zelfgevoel geweest. De onderste zou geloven in het idealisme maar zat ook vast in gewond narcisme van het lagere zelf om daadwerkelijk aan te passen en te kiezen voor onderbreken van aanvallen tegen bevrediging en bevestiging wat “leek” te behagen. Maar dit was geen ervaring van een krachtige volwassene die Zichzelf waardeert (of anderen). 

Het is een periode voor jou om jezelf te laten zien en de terminologie toe te passen die zo gemakkelijk over met authentieke toepassing, innerlijk mededogen en hartruimte geworpen is. Dit is wat jou zal toestaan om te genezen.

Dit is de ruimte die zal inspireren over kwaliteiten waar al lang over gesproken is maar zelden begrepen of geoefend.

Aanpassing van hogere energieën moet jouw onderste indrukken van angst, schaamte en scheiding veranderen. Dan zul je steeds verder in je hart ruimte ontwaken.

Zoek eerst het Goddelijke Koninkrijk (van binnen) en al deze dingen zullen aan jou toegevoegd worden. Dit is de weg van de ziel of de Christus energie.

Je moet leren HOE deze idealen in overeenkomst gelden, praktische manieren, begeleid door energieën die in deze tijd oude omwenteling aan het ontwaken zijn.

Er is veel om te overwegen.
Je moet leren hoe je INSPIRATIE van hogere energieën toelaat zodat je bewust kunt worden van ONTHULLING van diepere waarheden in je hart ... en ga dan verder met die diepere waarheden KENBAAR TE MAKEN (geen idealen) als je een nieuwe aangepaste ERVARING creëert.

Dit is het pad van de ziel. Dit is het pad van ontwaken en omwenteling. Het hoeft niet tragisch of eng te zijn voor gevoel van Jezelf als volwassene.

Alle verandering zal de comfort zone van je lagere zelf bang maken. En toch, het is precies wat je zult toestaan om te verplaatsen naar de betekenis, de waarde en het doel van je eigen ziel wat probeert verschijnen te bereiken van binnenuit.

Dit kan de meest geweldige tijd van viering van het leven op jullie aarde zijn die je ooit hebt gekend.

Doe je best dus niet om je te raken aan massale angst voor verandering, die waarschijnlijk om jou heen zal gebeuren, maar in plaats daarvan laat jezelf met je hart zien en inspireer elkaar met wat is MOGELIJK is wanneer JIJ echt de kwaliteiten van je hart te oefent.

Dit is het hele doel. Er is al vorm gegeven in deze tijd van ontwaken om jou te ondersteunen. De reis door de lagere paden van jezelf hebben een Goddelijk Doel gediend maar ze zijn niet langer de voornaamste focus in je leven. Ze zijn slechts de basis om jou op deze fase te krijgen door jou in bewustzijn te verdiepen van wat je goed opzet en wat niet.

“Liefde met jouw ganse hart” zal altijd de diepste waarheid en aanmoediging zijn die we konden aanbieden. Uitbreiden in jouw hart op elke manier die je kunt. Dit is wat jou zal leiden naar de derde fase van dit jaar met een groter gevoel van richting en doel ... jouw dagelijkse keuzes!... wat kracht geeft om jou te inspireren in het vermogen van een ware Hemelse ervaring op Aarde.

Wij raden jou aan om altijd te herinneren elkaar lief te hebben zoals jij jezelf lief hebt. Wees Gezegend.

 http://childrenoflight.com