Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 18 augustus 2014

Kryon: De andere Jij’s. Deel 4. Barbara Bessen 10 mei 2013. Geplaatst: 18 augustus 2014

Kryon:
De andere Jij’s. Deel 4.
Barbara Bessen
10 mei 2013. Geplaatst: 18 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

„Denk niet als een mens“, zou ik jullie nog op het hart willen drukken. Dit mag jullie allemaal ongewoon lijken, maar het is toch de Goddelijke waarheid. Misschien kunnen jullie dit niet met iedereen bespreken of delen, maar toch blijft de waarheid de waarheid.

Een oefening voor jullie.

De zin van deze integratie is dat jullie vanaf nu bewuster en je kwaliteiten kennend in jullie leven zullen handelen. Wees je van jullie groeiende kwaliteiten bewust. Jullie Hoger Zelf, jullie Gouden Engelzal er stap voor stap zorg voor dragen dat alle delen in jullie bewust voor jullie toegankelijk zijn.

Dit moet altijd door innerlijk kijken zijn. Het gaat eigenlijk automatisch. Het gaat net als bij alle andere oefeningen in dit boek: Hoe meer jullie je van enige feiten bewust zijn, des te beter kunnen jullie de inhoud van de oefening in je opnemen en in je dagelijks leven inzetten. Jullie verstand leert daarmee om te gaan en herkent dat het tijd is om op de Goddelijke Geest te gaan leunen.