Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 augustus 2014

Houd op met Je Zorgen te Maken en Begin te Leven - Vreugde is in de Lucht 26 Augustus 2014 / Brenda Hoffman

Houd op met Je Zorgen te Maken en Begin te Leven -
Vreugde is in de Lucht
26 Augustus 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie zijn zo snel overgegaan dat wij vaak moeilijkheden hebben te begrijpen hoe jullie het aldus gedaan hebben. Jullie begonnen, als het ware, in de kelder en nu zijn jullie op de vliering gereed om in/naar wat het ook is waar jullie lang over gedroomd hebben te vliegen.
Misschien twijfelen jullie aan jullie groei want jullie denken dat jullie in het "huis" van gisteren verblijven. Iets dergelijks is niet waar.
De pioniers van de Verenigde Staten van de jaren 1700 en 1800 verhuisden naar het westen ondanks bijna onmogelijke ontberingen. Zij deden dat aldus zonder alles te visualiseren wat er zou gebeuren als een resultaat van hun moedige omzwervingen. Hetzelfde is voor jullie waar.
Jullie kunnen nog niet bevatten hoe belangrijk jullie volhardendheid is en geweest is voor het openen van jullie nieuwe land - het land van jullie innerlijke wezen. Jullie zijn inderdaad en zijn net zo moedig geweest als iedere fysieke pionier.
Jullie vergelijken niet de fysieke verkenning met de verkenning van het innerlijke wezen. Niet omdat jullie verkenningen van het innerlijke wezen niet moeilijk waren voor diegenen in de voorlinie, maar omdat jullie 3D wereld afgestemd is op extern-gedirigeerde ervaringen. De fysieke verkenning schijnt moeilijker te zijn. Maar beide zijn evenredig moeilijk - en beide creëren nieuwe werelden en nieuwe landen.
Sommigen van jullie zijn overstuur omdat jullie nog niet jullie droomleven gecreëerd hebben. Sta jezelf toe in/naar jouw droomleven te groeien - net zoals dat dit waar is als een tiener op de tijd wacht wanneer hen toegestaan wordt om te daten. Jullie creëren jullie nieuwe wereld sneller dan jullie nu visualiseren, maar niet zo snel als jullie graag zouden willen.
Deze overgang is geen snelle maaltijd (fast food) ervaring, maar in plaats daarvan een elegante maaltijd in een fijne omgeving om te dineren.
Weet dat je een pionier bent, een wegbereider van de meest moedige soort - en de resultaten van jullie wegbereiding zijn bezig zichzelf aan jullie te tonen.
Sommigen van jullie voelen zich alsof er gedurende maanden niets in jullie wezen veranderd is. Als jij jouw cocon verlaten hebt, is iets dergelijks niet waar. Je negeert of ontkend louter je nieuwe wezen.
Onderzoek je interesses. Onderzoek hoe je anders met anderen omgaat - en zij met jou dan dat het slechts maanden geleden het geval was. Onderzoek hoe onbelangrijk oude kwetsuren geworden zijn wanneer je probeert een vlam van kwaadheid te creëren. Dergelijke gedachten schijnen bijna vervelend nu, hoewel slechts dagen of weken geleden verhalen van vroegere kwetsuren/pijnen jouw emoties verschoven.
Je bent niet de persoon die je was toen je aan jouw ascentie reis begon. Je bent emotioneel en fysiek lichter. Misschien niet zoals aangegeven door jullie 3D weegschalen, maar zeer zeker in jullie interesses en vreugde.
Velen hebben getheoretiseerd wat ascentie betekent.
Een ieder van jullie ascendeert zoals het juist is voor jullie geloofs-/overtuigingspatronen. Een concept dat chaotisch schijnt, maar gelijk is aan het creëren van jouw persoonlijke wereld voor zolang als je wenst na het aardse sterven.
Jullie zijn nu op jullie unieke pad - inclusief jullie overtuigingen en verkenningen van ascentie.
Sommigen van jullie zullen overgaan naar een nieuwe fysieke locatie - zonder de tussenkomst van 3D wezens. Anderen van jullie zullen doorgaan in het huidige aardse rijk, verkennend hoe de Nieuwe Aarde en de 3D Aarde compatibel zijn. Anderen zullen een persoonlijke wereld van angst creëren. Geen enkele is juist of onjuist. Net zoals het waar is voor het aardse sterven, zullen er zoveel ascentie ervaringen zijn als dat er individuele wezens op de planeet zijn.
Jullie zijn nu bezorgd dat ieder persoon of iedere entiteit die jullie volgt, zijn of haar eigen Nieuwe Aarde verkenningshandleiding zal moeten creëren. Iets dergelijks is tot een bepaalde mate waar, net zoals dat waar was voor de pioniers en verkenners. Sommige pioniers rapporteerden dat de gebieden ten westen van Verenigde Staten Mississippi Rivier dorre woestenijen waren. Anderen dat het land vruchtbaar en uitnodigend was. En nog weer anderen dat het een geldmakend avontuur was. Alle verhalen waren waar - want de uitkomst was afhankelijk van de doelstellingen en ervaringen van diegenen die het land koloniseerden.
Jullie ascentie is gelijk - louter van innerlijke wereld rijken, in plaats van fysieke gebieden.
Sommigen van jullie zijn nu bang dat jullie een vreselijke persoonlijke ervaring zullen creëren. NEE - de doelstelling van jullie Nieuwe Aarde is het zijn van vreugde en Liefde, in plaats van de angst die heersend was in de 3D fysieke pioniersdagen.
Houd op met je zorgen te maken en begin te leven. Vreugde is in de lucht.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com