Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 augustus 2014

Heavenletter 5025 Vergeleken met Jouw Waarde, Wat Kan de Wereld Bieden? / 28 augustus 2014

Vergeleken met Jouw Waarde, Wat Kan de Wereld Bieden?
Brief uit de Hemel
Donderdag 28 augustus 2014

God zei:

Wat betekent het als je zegt dat iemand in jou gelooft? Het is moeilijk dat precies aan te duiden, maar deze erkenning beurt jou op en sterkt jou. Het geeft jou een groot vertrouwen en dankbaarheid. Dat iemand in jou gelooft is een schat waard. Het is als geld op de bank. Als al het andere niet werkt, gelooft deze persoon in jou. Het is een mooi ding iemand te hebben die jouw waarde ziet en in jou gelooft. Dit te weten is een prachtige 10-karaats diamant om je nek dragen die alles oplicht. Dat iemand in jou gelooft is een groot geschenk. Dit geschenk hoort terecht bij iedereen, maar niet iedereen ontvangt het.

Dit geloof in jou is groter dan persoonlijke liefde. Het is een andere dimensie van liefde. Het is niet alleen dat iemands ogen oplichten als ze jou zien en jou verwelkomen. Het is niet alleen een omhelzing. Het is meer.

Het is een geluk als je dit hebt. Het is als rozenvoedsel voor een roos. Het is een elixir. Het is manna uit de Hemel. Gelukkig ben je om dit geluksmoment te hebben opgezogen. Dit kun je goed gebruiken. Dit is veel beter dan winnen bij het pokeren. Dit is veel mooier dan een 10 voor een toets. Dat iemand in jou gelooft is meer dan wat ook, omdat het jou een basis geeft in jezelf te geloven. Iemand ziet jou. Iemand ziet de Waarheid van jou, waar de meesten in de wereld misschien blind voor zijn.

Sommige van Mijn kinderen vinden dit misschien nooit of lijken dit nooit te vinden. Sommige van Mijn kinderen hebben het tegenovergestelde. Het is alsof hun geloof in henzelf bij veel gelegenheden wordt neergehaald. In plaats van zich gesterkt te voelen, wordt hun zelfrespect afgebroken, verscheurd, aan gruzelementen gesneden. Er blijft geen diamant over, van geen enkele grootte.

En zo worden sommige van Mijn kinderen, misschien veel van Mijn kinderen, gereduceerd tot het spelen van de rol van bedelaar zoals ze hun hand uitsteken voor wat spaarzaam gevoel van eigenwaarde. Hun gevoel van eigenwaarde hangt aan een zijden draadje en ze zoeken naar iemand om iets in hen te erkennen waarvan zij wanhopig willen dat het ergens in hen wordt gezien. Ze kunnen te zeer afhankelijk worden van de goedkeuring van anderen. Ze geven zichzelf op en verlaten zich op de waardering van anderen. Begrijpelijk, leven Mijn kinderen op de waardering van anderen, wat de waardering van anderen ook waard is of niet waard is. Hun afhankelijkheid van een paar kruimels van anderen kan heel goed indrukwekkend zijn.

Dan is het zo dat Mijn kinderen slap worden zonder enige ruggengraat.
Kom, laat Mij jou tot jouw natuurlijke staat herstellen. Laat Mij jouw hart herstellen en je ruggengraat wederopbouwen. Je bent veel groter dan iemand op Aarde kan bevatten. Kom, geloof in Mij, en geloof in jezelf.

Jullie waarde gaat geloof te boven, Mijn geliefden. Echt, je bent niet zo afhankelijk van de mening van buitenstaanders in de wereld. De mooiste eremedaille in de wereld is niets waard vergeleken met jou. De grootste roem en bewondering van de wereld is niets waard vergeleken met jou. Miljonairschap is niets waard vergeleken met jou.

Er is gezegd dat mensen in Mij moeten geloven. Oh ja, maar beter is de gelegenheid die Ik jou bied om in jezelf en anderen te geloven. Geloof in jezelf en geloof in Mij en geloof in anderen kunnen hand in hand gaan. Wij, de zogenaamde jij, en de zogenaamde Ik, en de zogenaamde anderen zijn meer waard dan alle vleierij van de wereld. Vergeleken met Onze Waarde, wat kan de wereld bieden?

Als je een rapport moet hebben, ga dan af op het rapport dat Ik je geef:
Jij bent Mijn prachtig kind. Je bent veel meer waard dan de Kohinoor diamant. Je bent veel meer waard dan de hele wijde wereld. Je bent alles waard voor Mij en Ik ben gezegend jou in jouw volle glorie te zien die dezelfde is als de Mijne. Zie nu de glorie die de Onze is.

Vertaald: Luus