Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 augustus 2014

Heavenletter 5024 De Krachtige Eenwording van Jouw Gedachten / 27 augustus 2014

De Krachtige Eenwording van Jouw Gedachten
Brief uit de Hemel
Woensdag 27 augustus 2014

God zei:


Op dezelfde manier dat je weet dat je slaperig bent in de avond, op dezelfde manier dat je weet wanneer het tijd is om wakker te worden, kun jij op dezelfde wijze weten dat de natuur voor je zorgt.

Je staat er niet op dat de natuur jou slaperig maakt. Je herkent de slaperigheid. Je staat er niet op dat de natuur je wakker maakt in de ochtend. Jij kunt misschien zelfs de voorkeur geven aan langer slapen, echter, de natuur zegt dat het tijd is om wakker te worden. De zon is opgekomen. De natuur vertelt vanuit zichzelf tegen je lichaam wanneer het honger heeft of als het vol is, als je luistert.

De natuur zal vanuit zichzelf jou vertellen wanneer jij te veel zon hebt gehad. De natuur zal jou op vele manieren signalen geven. Het kan zijn dat jij herkent dat jij je buitengewoon goed voelt, of de natuur kan misschien zeggen: "Hé, je ziet een beetje wit rond de neus".

De natuur zorgt voor veel dingen zonder jouw opdracht, echter, uiteindelijk, geef jij de natuur een signaal. De natuur beslist niet van zelf dat je een hoge bloeddruk of lage bloeddruk hebt. Op een bepaalde manier, stuur jij signalen naar de natuur die leiden tot de bloeddruk die je hebt en of alle symptomen waarvan het kan zijn, dat jij ze misschien als onschuldig ervaart. Niemand natuurlijk bestelt opzettelijk en bewust een ziekte, echter elke ziekte werd onbewust besteld door jou, dat geldt ook voor ongelukken.

Het is niet zo dat je op de weg staat je armen bewegend op een zodanige wijze alsof je het verkeer regelt en de natuur naar je toe roept, je regelt echter niettemin het verkeer. Het is aan jou om de verantwoordelijkheid te delen met de natuur, niet dat je altijd weet hoe dit te doen, want als je dat deed, zou je het voorkomen of je zou meteen genezen. Hier is meer bewijs van de vele niveaus waarop het leven de hele tijd gaande is. Op de een of andere manier, ergens, orkestreer jij je leven zelfs als jij mogelijkerwijs niet kunt zien hoe.

Niemand zou ziekte uitnodigen, jij doet het echter.
Niemand zou hartzeer uitnodigen, jij doet het echter.

Je zou het nooit doen. Natuurlijk zou je het niet doen. Niemand bij zijn volle verstand zou uitnodigen wat hij niet wil, wat niemand zou willen, en toch heb je het naar je toe getrokken. Alles wat je overkomt komt niet volledig op zichzelf, maakt niet uit hoezeer het misschien zo lijkt. Zegeningen en lekkernijen komen ook tevoorschijn in je leven en komen via jouw aanvragen, bewust of onbewust, alle zegeningen, groot en klein.

Dit brengt het onderwerp van karma en vorige levens naar voren. Ik heb gezegd dat er geen karma is. Tegelijkertijd zeg Ik dat je gedachten je leven sturen, dat gedachten thuis op stok komen, als het ware. Dit is een uitstekende reden om het verleden los te laten dat nog steeds in je hoofd zit -- gewoon laten gaan. Kom over je hele verleden heen. Stap eruit. Je hebt gedachten over het verleden niet langer meer nodig, niet dat je dat ooit deed. Daarnaast is er geen verleden. Dat wat wordt aangeduid als verleden verdwijnt zodra het huidige moment aankomt. Het verleden kan niet gelokaliseerd worden, behalve in je brein.

Verlang naar alle goeds voor iedereen, en er is meer kans dat alle goeds voor iedereen vaker gaat gebeuren. Het is niet mogelijk voor jou om nog langer alleen voor jezelf iets te verlangen, want, als je groeit, kom je in het reine met het idee dat je als individu niet werkelijk bestaat. Als Eenheid waar is, dan besta jij als Een met Mij waar zieke gedachten en ziekte niet bestaan en niet kunnen bestaan. Dat je alles kunt genezen met de kracht van je gedachten is niet jouw waargenomen werkelijkheid, toch is het zo.

Vertaald: Anneke