Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 22 augustus 2014

Heavenletter 5019 Sterren Stralen in Gods Licht / 22 augustus 2014

Sterren Stralen in Gods Licht
Brief uit de Hemel
Vrijdag 22 augustus 2014

God zei:

Op het levensoppervlak ben je niet langer wat je eens was of dacht dat je was. In de wereld groei je. Toch ben je veel meer dan je op het oog zou denken. Dat is de onuitwisbare jij. Dat is de Eeuwige Jij, het veruit meer aan jou dat verborgen lijkt te zijn geweest, verborgen uit het zicht, verborgen voor jou en ieder ander.

Als je gezien wordt als Wie Je Bent, zal de hele wereld voor ieders ogen veranderen. De wereld is aan jou onderworpen. Alles wat er voor jou nodig is om een nieuwe wereld te garanderen is jezelf anders zien, jezelf dieper zien, meer in het Licht van God.

Jij bent niet die deugniet die je lijkt te denken dat je bent. Je bent niet die schurk, deze foutenmaker, dit fictieve karakter dat zichzelf nu en dan voor gek zet. Een dwaas ben je niet. Toch speel je een rol en jij en de hele wereld geloven dat je minder bent dan je bent.

Zal de Echte Jij opstaan? Zul je meetellen? Zul jij jezelf meerekenen bij de mysteries van het Universum? In Hemelsnaam, natuurlijk ben jij een van de Wonderen van de Wereld.

Je kent jezelf zo slecht. Je ziet slechts een eenzijdig deel van jezelf. Je wijst jezelf af. Je denkt dat je middelmatig bent of zelfs minder dan dat. Je bent een ongelovige als het op jezelf aankomt.

Misschien is ieder ander op Aarde meer waard dan hij eruit ziet, maar jij ziet jezelf misschien slechts als de droesem. Jij bent het mooie Licht van de Wereld en je ligt werkloos in de schaduw.

Kom daar uit waar je jouw Ware Zelf verborgen hebt. Ga de zonneschijn van je leven in. Je bent een tastbaar bewust mens waar Ik Mijn vertrouwen in geplaatst heb. Het is niet echt vertrouwen dat Ik heb geplaatst. Ik heb meer dan vertrouwen. Ik heb volledige kennis. Ik weet Wie Jij Bent en Ik verklaar dat. Ik houd Mij niet in.

Je hebt je in je identiteit vergist. Je bent een diamant die je inschat als glas en dan wel gebroken glas. Als je de diamant die je bent maar kon beginnen te zien. Je hebt je in veel dingen op Aarde vergist. Kun je overwegen dat je je ook vergist hebt over de waarde die je bent, de intrinsieke waarde die je bent? Als je slechts half was van wat Ik zeg dat je bent, zou je dan niet trots zijn?

Zou je je rug niet rechten? Zou je niet anders lopen? Zou je je hoofd niet opgeheven houden?

Wie denk je dat je bent dat je wegkwijnt in dit tijdelijk lichaam terwijl je steeds een Hemels Kind van God bent. Wat heb je een lef om je aan de verantwoordelijkheid voor jezelf te onttrekken.

Ben je verlegen? Speel je het verwelkende viooltje zodat je iedereen kunt laten denken dat je bescheiden bent? Het is niet bescheiden jezelf jouw rechtmatige erfenis te onthouden en anderen jouw licht te onthouden. Ben je jouw Licht aan het opsparen? Als dat zo is, waarvoor spaar je het dan op? Wil je dat Ik naar beneden kom en jou aan de wereld onthul en zou je dan in pracht rondlopen? Wil je dat Ik een kroon op je hoofd zet?

Door middel van jouw geboorte ben je al gekroond. Ik stuurde Licht naar de Aarde. Ik stuurde jou. Kom nu uit de schaduw. Onthul jezelf op zijn minst aan jezelf. Dan zul je niet in staat zijn jouw Licht verborgen te houden.

Stel je aan jezelf voor. Zeg:

“Hallo, Ik ben de Zoon of Dochter van God. Ik ben alles wat Ik verlang te zijn. God heeft mij op Aarde gezet om Zijn Licht te laten schijnen. Waar heb ik aan gedacht? Ik heb niet gedacht. Ik heb werkeloos rondgehangen. Nu neem Ik mijn ware plaats in het firmament van de wereld in. Nu laat ik Gods Licht schijnen waar Ik maar kijk. Ik sein naar iedereen: Hier ben ik. Hier ben jij. Wij zijn Stralende Sterren in Gods Licht.”

Vertaald: Luus