Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 augustus 2014

Heavenletter 5014 God Is Altijd Vlak Bij / 17 augustus 2014

God Is Altijd Vlak Bij
Brief uit de Hemel
Zondag 17 augustus 2014

God zei:

Iemand vroeg onlangs wat het betekent als hij probeert om van Mij te horen, en hoort niets, helemaal niets, blanco, en hij heeft hartzeer.

Nu, rechtstreeks praten tot dit hart, wat het betekent is dat je probeerde Mij te horen, maar hoorde Mij niet, hoorde Mij niet bewust. Dat is alles wat je weet, je leest echter dingen tussen de regels.

Jij vroeg je af of het betekende dat je minderwaardig was? Een dikke schedel hebt? Op de een of andere manier buiten de rij valt? Gezakt bent voor een test en niet meer in het Koninkrijk toegestaan?

Je moet weten dat het geen van deze is. Het is onmogelijk een van deze redenen.

Het is mogelijk dat jij het te zeer probeerde. Het kunnen mogelijk vele dingen zijn. Alles wat je weet is dat jij Mij dicht bij jou wilde horen. Je luisterde en luisterde en er kwam niets voor jou. Het kan zijn dat je pen en papier hebt gepakt, en je kwam niet vooruit.

Laten We er eens op deze manier naar kijken: Is het niet altijd zo geweest dat wanneer jij je zin en de resultaten die jij wilde niet kreeg, je er zeker van was dat het een soort van falen van jouw kant was? Heb je niet zo lang als jij je kunt herinneren gedacht dat niet krijgen wat je wilde op de manier zoals je wilde een mislukking was in jouw ogen en van alle anderen? Wanneer heb jij niet gedacht dat je niet mee telde!

Kom nu, denk dit niet langer meer, als er iets in het leven niet uitwerkt zoals jij dat wilt, dat jij geëlimineerd bent uit de toekomstige rollenverdeling. Geloof jij werkelijk dat jij bent ontslagen, dat jij je kans gehad hebt, je kans gemist hebt, en nu gewoon niet goed genoeg bent? Je hebt altijd angst gehad dat je niet goed genoeg was.

Er is niets wat jij moet leren om Mij te leren horen in welke modus dan ook die jij prettig vindt. Het kan goed zijn dat het voor jou noodzakelijk is om iets af te leren, echter.

Het kan zijn dat je niet slaagt in het ontvangen van een heen en weer gaande communicatie met Mij, omdat je te veel weet, dat wil zeggen, jij denkt dat jij te veel weet van wat Ik zou moeten zeggen. Met andere woorden, jij hebt wellicht te veel oordeel. Jij denkt misschien dat Ik alleen gunstige woorden moet spreken, grootse woorden, fenomenale woorden die de nok van het dak zullen doen schudden.

Ik ben veel meer van het rustige spreken dan dat. Ik gebruik eenlettergrepige woorden. Ik gebruik dezelfde woorden als jij. Jij wil Mij horen als een wonder dat uit het bladerdak van de Hemelen gesprongen komt. Het kan zijn dat Ik alleen maar luister naar wat jij zegt. Het kan zijn dat Ik jou laat horen wat jij zegt. Het kan zijn dat Ik met Mijn hoofd knik naar jou. Wat Ik ook doe, Ik maak het niet moeilijk voor je. Ik ben zeker niet ongeïnteresseerd. Geniet van Mij. Ik ben niet altijd zo serieus en gewichtig als jij denkt.

Iedereen heeft het recht en voorrecht om te communiceren met Mij. Iedereen heeft de persoonlijke uitnodiging om te komen spreken met Mij en Mij te horen, om Mijn intentie te horen en Mijn liefde te voelen. Mijn liefde voor jou is met geen pen te beschrijven, en toch, Ik geef haar. Ik hoor jouw geroep naar Mij. Ik hoor en omhels je woorden en jouw hart dat klopt voor Mij.

Als jij de Woorden van Mijn Hart niet hoort, als je Mij niet dicht bij je voelt, is het eerste ding om te doen het loslaten van verwachtingen, de verwachtingen, niet het verlangen. Ik bedoel te zeggen dat voorgevoelens of voorspellingen los gelaten moeten worden. Ik volg niet jouw script of een script van wie dan ook. Jij en Ik zijn een combinatie. Natuurlijk kun je Mij horen en van Mij horen. Ik fluister de hele tijd in je oor. Je hoeft Mij niet te bestuderen of een bepaald protocol te volgen.

In zekere zin kun je niet te veel van Mij vragen. Het kan heel goed zijn dat jij tegelijkertijd te veel van jezelf vraagt, het lijkt voor jou dat je achter blijft. Hoe vaak heb Ik gezegd: "Ik ben hier." Tienmaal? Twintigmaal? Honderdmaal? Meer?

Geliefden, Ik ben hier voor jullie. Er is niemand waar Ik niet voor hier ben. Luister, Ik spreek. Noteer snel welke gedachte dan ook in je hoofd verschijnt en start van daaruit, want Ik ben hier. Ik ben hier. Ik ben hier.

Vertaald: Anneke