Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 augustus 2014

Bashar: Alle "dingen" zijn hetzelfde ene ding dat vibreert op verschillende snelheden. Darryl Anka Geplaatst: 11 augustus 2014

Bashar:
Alle  "dingen" zijn hetzelfde ene ding dat vibreert op verschillende snelheden.
Darryl Anka
Geplaatst: 11 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Net als water en stoom en ijs allen hetzelfde ding zijn dat op verschillende frequenties vibreert, zo geldt dit ook voor materie en energie die ook dezelfde substantie zijn die op verschillende frequenties vibreert.


Alle dingen zijn Spirit die vibreert op verschillende frequenties. Materie is solide gemaakte energie. Materie is Spirit-energie die op een lagere frequentie vibreert.

Jouw lichaam is solide gemaakte Spirit, gekristalliseerde Spirit. Jouw Spirit is niet in je lichaam. Jouw lichaam is in jouw Spirit.

Als jij jouw vibraties verhoogt dan ga je meer naar een vloeibaar-achtige Spirit, word je meer als Spirit en daarbij schep je jouw eigen realiteit meer smeedbaar en makkelijker te veranderen.