Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 6 augustus 2014

ASthar on the road: Tara & Rama special Rapport 3 augustus 2014 / Susan Leland

 
Tara & Rama special Rapport
Susan Leland
3 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Fran: Goedenavond allemaal!!  Dit is Fran van Ashtar on the Road en wij hebben vandaag, op zondag de derde augustus, een special rapport van Tara en Rama en wij verwelkomen hen om ons het laatste nieuws van achter de schermen te geven. Ik noem hun website even als aanbeveling: 2013rainbowroundtable .

Wij verwelkomen Tara en Rama dus.

Tara & Rama: Gegroet…
Tara: …Allemaal.
Rama: Ja.
Tara: Op deze fonkelnieuwe Augustustijd.
Rama: Heilige dag.
Tara: Heilige dag?
Rama: Wel, Zondag is de Dag van de Zon.
Tara: Oké, onze missie en ons mandaat van vandaag is om een antwoord te brengen op een zeer prangende vraag en die is: “Wat kunnen wij als lichtwerkers doen om de aankondiging van de NESARA-wet erdoor te krijgen? En is er enig andere manier waarop wij kunnen helpen, buiten wat wij al doen?

En Rama sprak met, hij maakte even een ritje, met RanaMu, onze zuster, een Wingmaker die vanuit 175 miljoen jaar in de toekomst naar het Nu is gekomen om hetzelfde te doen, om te helpen waar zij dit kan om ons een antwoord op die vraag te kunnen laten geven.

Gisteren deden wij in onze show iets dat echt krachtig was. Wij bestudeerden de  Nam Myōhō Renge Kyō mantra, die het eerste kleine gedeelte vormt van iets dat de Lotus Sutra heet.  Deze mantra was ontwikkeld door een Boeddha van 700 jaar geleden, Nichiren Daishonin. Dit gaat over Universele vrede.
Rama: Mhmm.

Tara: Wat dit soort krachtige mantra’s kan doen is dat zij alle tijden kunnen bewegen en alle ruimte naar een nieuwe tijd en ruimte kunnen brengen – met de juiste intentie en een pure geest.
Rama: Mhmm.
Tara: Dit is de mogelijkheid en de waarheid. Wij deden dit gisteren tien minuten lang op universele basis met een paar duizend mensen, en de kracht ervan was overweldigend!
Rama: Yes.
Tara: Dus Rama kwam en sprak met RanaMu en zei: “Dit hebben wij gisteren gedaan. Is dit wat jij bedoelde? En RanaMu zei…..
Rama: “Ja, en er zijn zoveel meer geluidfrequenties, mantra’s en ook actief meedoen door deel te nemen aan lokaal bestuur, omdat dit begint op lokaal niveau waar jullie de gemeenteraadsleden kunnen aanspreken bij een ontmoeting op het gemeentehuis en als jullie dit in de Geest van Christus doen, zullen jullie weten dat jullie beschermd worden”. 

Tara: Ja, hij zei dus dat er twee kanten aan zijn. Wij zullen dus oppassen. Met andere woorden: het actieve deel is net zo belangrijk als het werken met deze mantravibraties, kleur, geluid en vibratie en lichttaal.

Rama: En RanaMu zie dat de sleutel hiertoe het dagelijks mediteren is. Omdat dit de vibratie over e hele planeet verandert op een exponentieel niveau!

Tara: Ja, elke, zelfde tijd. Toen ging zijverder en zei:je weet dat wij een bodhisattva-gelofte hebben gedaan, wij zijn allemaal Boeddha’s.
Dit is ook de leer van de Lotus Sutra en dat wij op 3D-niveau zorg dragen voor de minsten onder ons.  
Toen zei zij: “Ik kom niet tussenbeide in de bestemming van jullie planeet omdat ik uit jullie toekomst kom en ik de UITKOMST al ken. Het gaat ook tegen de kosmische wet in om op dat niveau tussenbeide te komen.”

Rama: Ja, omdat het de tijdlijn verandert.

Tara: Ja, en dat is niet goed. Als je naar Star Trek kijkt weet je waarom dit zo is. Daarna ging zij verder en zei: “Ik trok aan een paar touwtjes en riep Barney Frank, gepensioneerd congreslid, senator Chuck Schumer en senator Al Franken op en zij kwamen allen samen.”

Toe zei zij tegen hen: “ Ik heb een verzoek aan jullie, als jullie willen, want jullie tweeën en jij Barney, zijn gewaardeerde congresleden en Barney is een invloedrijk gepensioneerd congreslid. Als jullie ECHT vrijheid willen hebben, iets dat jullie en niemand anders op deze planeet in de echte tijd momenteel heeft.” Zij zei: “ik heb een heel groot verzoek aan jullie. Ik heb elk van jullie nodig om met Dr. Stephen Bassett, en Dr. Steven Greer, en de gepensioneerde senator Mike Graveln in contact te komen. Zij waren alledrie aanwezig op de Burger Hoordag van eind april en begin mei. Ik wil dat jullie, jullie allemaal samenkomen en erover gaannadenken hoe jullie met disclosure om zullen gaan, ik bedoel met de aankondiging daarvan, onze aanwezigheid bij jullie zaken, en over de huidige nodige zaken met betrekking tot onze interventie bij de ontwikkeling van jullie samenleving.

Gaan jullie over ons spreken met een stem van hoop of met een stem van angst. Zoals het nu staat worden wij als een bedreiging gezien. Ik laat jullie nu achter met je eigen gedachten en laat het in jullie zeer bekwame handen. Jullie kennen alle antwoorden om het op te lossen. Ga in de naam van Christus en weet hoe je deze situatie moet benaderen en hoe jullie het aan Amerikaanse volk gaan presenteren en aan alle mensen op de hele wereld.
Hoe jullie er op een moedige manier voor kiezen om deze missie te volbrengen kan en zal een groot effect hebben op de bestemming van jullie prachtige planeet Tita Lakoria; de Diamant.”  


RanaMu zei, nadat zij hen vaarwel had gezegd dat er veel nieuwsgierige lichtwerkers in de wereld zijn die naar onze boodschap gaan luisteren. Veel van hen geloven niet noodzakelijkerwijs volledig in deze rapporten. Misschien bellen zij Al, of Barney of Chuck wel op om hun mening te vragen over wat er in deze boodschappen wordt verteld en delen zijn hun mening ook aan hen mee.

Wat RanaMu vertelde is dat zij compleet genegeerd zullen worden – alles dat hier is gezegd. En zij zullen zeggen: “Ik heb geen idee,ik weet in hemelsnaam niet waar u het over heeft en ga alsjeblieft van de lijn, en zij zullen je een prettige dag wensen en ophangen. Zo zal dit gaan bij al jullie lichtwerkers die zich op dit niveau bevinden. RanaMu zei: “Deze respons is voor hen absoluut noodzakelijkom in leven te blijven.” En toen zei zij alleen maar: “Spreek dit, deze woorden als jullie tot zo’n gesprek komen.”

En toen Rana, ik bedoel de Koning der Zwaarden, zend een tekstbericht naar Rama over iets dat wij gisteren lazen tijdens onze show. Het was een artikel van 30 september 2006.

Het is een artikel dat kwam van Truthseeker.org (Waarheidszoeker) uit Engeland. Deze jongeman, genaamd James Casbolt rapporteerde. Hij werkte voor MI6 bij de opsporing van cocaïne samen met de IRA in Londen tussen 1995 en 1999. Zijn vader Peter Casbolt werkt voor MI6 en de maffia in Rome bij cocaïne- en heroïneoperaties. De reden waarom ik dit zeg is dat de Koning der Zwaarden en ook de heren in dit artikel ook duidelijk hebben gemaakt dat de werelddrugshandel de voeding was voor het opbouwen van Dulce en Los Alamos, en Pine Gap en vele, ontelbare, op zijn minst 1400, andere militaire bases die diep onder de grond zijn aangelegd en DUMB’s genoemd worden, wat nogal een rare naam daarvoor is.

Rama: Dumbs.
Tara: ja, en veel van deze bases waren compleet verborgen en wij hebben daarin een boodschap van een paar jaargeleden al over gesproken.

Rama: Ja.
Tara: Maar niet alles is op dit niveau afgemaakt. En wat er aan de hand is, is een nasleep/overblijfselvan de tweede wereldoorlog. En dus zijn er – om het verhaal af te maken – elk jaar over de hele wereld vele kinderen en volwassenen ontvoerd. In de Verenigde Staten op zijn minst een miljoen per jaar en zij zijn meegenomen naar deze ondergrondse bases en zijn gemarteld en hun organen zijn verzameld en worden gebruikt om zelf in leven te blijven in onze dimensie om meer havoc te creëren. De drugsoorlog moet dus compleet afgelopen zijn. En dus heeft de Koning der Zwaarden gerapporteerd dat James James Cobolt….
Rama: Casbolt.
Tara: Casbolt ondergronds is gegaan.
Rama: Ja.
Tara: Ongeveer drie jaargeleden.
Rama: Hij verdween gewoon van de…..
Tara: Van de radar. Van de radar!
Rama: Ja.
Tara: Kan niet gelokaliseerd worden. Toch leeft hij nog wel en gaat het goed met hem en hij werkt met de Witte Ridders samen en met de goede ET’s om in te grijpen en de duistere ET’s te verwijderen die onze planeet zo’n 13.000 jaar geleden bezetten.

Deze duistere ET’s zijn de dertien families en hun familieleden die het drugsgeld hebben gebruikt om deze geheime operatie over de aanwezigheid van goede ET-broeders en zusters tegen te gaan. En het mag gezegd worden dat onze goede ET-broeders en zusters absoluut aan de winnende hand zijn!

Wat is dus ons antwoord op deze vraag? Het antwoord is dat wij naar 3D moeten gaan, naar een gemeenschappelijk niveau. En naar dit soort ontmoetingen en duidelijk maken dat volledige disclosure de volgende stap is. Het is niet de stap daarna, het ligt niet onderop de stapel. Aldus is het belangrijk dat wij samenwerken om elke twijfel op te lossen, samen, over de realiteit dat wij ET’s zijn en wij de mensen en deze planeet willen helpen.

Om er op dit moment iets aan te doen hebben wij een prachtige oproep die door onze zuster RanaMu werd gedaan en werd verzocht aan de drie goede leden van het congres.

En ook dat wij samen wat werk kunnen doen tussen nu en het moment van onze volgende samenkomst op 12 augustus met onze Ashtar on the Road-oproep. Door het gebruiken van mantra’s, door het werk wat wij kunnen doen, meer dingen dan ooit tevoren en door allereerst in al onze groeperingen de aanwezigheid van onze goede ET-broeders en zusters te ankeren en door op meditatieve basis, elke dag, Liefde en Licht naar deze speciale congresleden te sturen voor hun werk om de aanwezigheid van de ET’s volledig te onthullen aan de wereld. En ik denk dat wij het nu hierbij moeten laten.

Rama: ja.
Tara: En weet, allemaal. Dat dit geen taak is geweest die met geld te maken had – heeft het ook nooit gedaan. En dat dit werk uitzonderlijk moeilijk is geweest, met name voor het brengen van deze informatie, en de programmeringen, en de mind control. Een van de grootste problemen werd veroorzaakt door de gevestigde religies die over alles tegen de mensen hebben gelogen.En over mind control en alle andere dingen die zij geheim houden. Inclusief de chemtrails die onderdelen voor mind control bevatten.

Rama: Mhmm.
Tara: Daarom zijn dit ook dingen die jullie bij je meditaties kunnen meenemen en diverse soorten mantra’s gebruiken die letterlijk tijd en ruimte kunnen bewegen.
En misschien zullen wij weer samenkomen en er de volgende keer een stukje van samen doen, en elke keer daarna omdat het zo krachtig is. En wij herhalen dat wij een kleine groep vormen die de wereld kan veranderen. Namaste, allemaal! Sat nam.

Rama: Sat nam.
Fran: Oké, dank je wel, Tara en Rama. Dit was prachtig, wow! Ik vind het een mooi rapport! Groots! Blijf dus afgestemd, lieve mensen, werk aan je mantra’s en je acties en blijf afgestemd op Ashtar on the Road op 12 augustus en zij zullen terugkomen met meer nieuws van achter de schermen.

Ook wil ik jullie nog even herinneren aan hun website en geef een kleine donatie als je kunt. Zij moeten up to date kunnen zijn met hun onkosten en betalingen. Zij waarderen alle hulp die jullie hen kunnen geven, en dat doen wij ook. Dank jullie wel en tot de volgende keer. Aloha, wij zien elkaar weer!

Opgeschreven door Julie.
For the audio link of this report: