Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 augustus 2014

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Woensdag 13 augustus 2014

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 13 augustus 2014

Menselijke wezens hebben hun observatievermogen gebruikt om zichzelf te definiëren sinds het begin der tijden. Vanwege de wens van het ego zelf dat de dingen altijd hetzelfde blijven, wat anders was geworden, was waar de mens naar uit keek. Dit was wat heeft geleid tot het oordeel en afscheiding waarvoor jullie nu de intentie hebben er voorbij  te evolueren, vooruit te gaan in deze grootse nieuwe eeuw.

Dit is gewoon een gewoonte, op zoek naar de verschillen. Wat als je op zoek gegaan was naar overeenkomsten? Wat als je doel was om de rode draden die doorheen de gehele mensheid bestonden te bekijken? Als je dit zou doen zou je nog steeds de mogelijkheid hebben om zelf te bepalen en zou je eenheid, harmonie, begrip en vrede steunen. Wij vragen je, om je gedurende de gehele dag vandaag, te concentreren op de prachtige mensheid die jullie in elkaar zien. Jullie zullen beginnen om anderen te zien zoals wij jullie zien - allemaal schijnend in jullie eigen unieke expressie van goddelijkheid.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl