Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 18 december 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 212 / Vrijdag 18 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 212

Vrijdag 18 december 2015


Eb 4  Geniet van je werk

Gegroet, geliefde. Ik ben Eb 4. (Gele mens)  Vandaag willen we praten over spelen. Velen van jullie zijn veel te gericht op het vinden en het vervullen van je missie en vergeten om te ontspannen en te genieten van de gunsten van de Aarde. Zelfs degenen die gekomen zijn om grote opdrachten uit te voeren zouden er goed aan doen om elke dag tijd te nemen om te genieten van de activiteiten die jullie creativiteit inspireren.

Neem een paar keer adem en ontspan. Hoe kun je een aantal van de activiteiten waarvan je geniet inbouwen in je dagelijkse routine? Wat belemmert jullie om ten volle van het leven te genieten? Is er iets wat je altijd al wilde doen, maar wat je steeds hebt uitgesteld? Misschien is nu een goed moment om te beginnen met de voorbereiding voor die ervaring.

De meesten van jullie gaan voorbij aan het feit dat jullie missie waarvoor je naar de Aarde kwam kan worden bereikt als een onderdeel van jullie dagelijkse routine. Als je hier kwam om de vibratie van liefde op Aarde te verhogen, dan kunt je dit doen door vriendelijke en liefdevolle te zijn in elk moment van je leven.

Als het je levens missie is om de Aarde energieën te reinigen, focus dan op jouw impact op de aarde en breng wijzigingen aan die nodig zijn om meer in evenwicht met de natuur te zijn. Wees een voorbeeld voor anderen door het leven dat je leeft.

Als je roeping is om het leven van kinderen te beïnvloeden, zoeken dan naar manieren om van invloed te zijn door te werken of vrijwilligerswerk te doen bij de bibliotheek, een school of plaatsen waar kinderen samenkomen. Je hele leven hoeft niet te worden gewijd aan het zijn van een leraar of een maatschappelijk werker.

Wat is je passie? Kun je deze vraag beantwoorden? Zo niet, dan is het waarschijnlijk dat je leeft met overtuigingen die niet in jouw beste belang zijn. Neem de tijd om naar binnen te gaan en onthoud de dingen die je energie gaven toen je nog jong was. Waarom heb je deze dromen opzij gezet? Welke zijn de moeite waard om te herleven?

Vaak hebben mensen het gevoel dat ze grote dingen moeten doen om indruk te maken zonder te beseffen hoeveel ze anderen beïnvloeden door kleine, alledaagse dingen te doen. Het openen van een deur met een glimlach naar een vreemdeling, het geven van onverwachte geschenken zijn die kleine dingen die het leven van mensen hebben gered. Je weet nooit wanneer iemand in wanhoop is en overwegen hun leven te beëindigen. Een zorgzame aanraking is soms alles wat nodig is om iemand uit hun depressie te halen.

Kijk om je heen, wat er gedaan moet worden? Kies dingen die je interessant vindt. Voer diensten uit die je energie geven. Wanneer jullie diensten uitvoeren vanuit het hart, is er geen behoefte of de verwachting te worden bedankt; de dienst zelf is jullie geschenk.

Er is veel te doen; er is veel wat ongedaan moet worden gemaakt. Kies dingen die jullie harten laat zingen. Er is altijd wel iemand die dingen doet die je niet inspireren. Als niemand anders kiest om het te doen, dan is het misschien niet zo belangrijk.

Droom van de dingen die je wilt doen, en doe ze dan. Geniet van elk moment van je leven door dingen te selecteren die je inspireren. Er zullen altijd geestdodende daden zijn die gedaan moet worden, maar met een verandering van houding, kunnen zij de daden worden die je de grootste vreugde geven.

Werk hoeft niet alleen maar een vier-letter woord te zijn!

Selamet! Eb 4

http://mayanmessages.wordpress.com/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl