Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 13 december 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 207 Zondag 13 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 207
Zondag 13 december 2015


Manik 12  Hemelse Hiërarchie

Ik ben Manik 12. (Blauwe Hand) Hartelijk dank voor de tijd die jullie vandaag reserveren om ons te bezoeken. We zijn blij dat we deze verbinding hebben en zijn vooral dankbaar voor de tijd die jullie ervoor nemen en het attent zijn naar jullie innerlijke Zelf. Kunnen jullie niet de groei en het begrip voelen dat jullie hebben ervaren? Wij zien de veranderingen in jullie en hoe jullie de mensen om jullie heen beïnvloeden. Talloze zielen worden aangeraakt door elke daad van vriendelijkheid en elke uiting van liefde.

Wanneer een zielengroep op jullie niveau zich naar een hogere frequentie verplaatst, heeft dat effect op iedereen. Uiteindelijk, als er voldoende van jullie niveau naar het licht komen (hogere frequenties), verschuiven er ook velen op het niveau boven jullie omhoog. Wanneer er genoeg op dat niveau zijn die een hogere frequentie bereikt hebben, heeft dit invloed op groepen op de volgende trede en gaan sommige van hen hoger op. Het is vergelijkbaar met bedrijven, wanneer een werknemer wordt bevorderd, schuift iemand anders op om haar positie in te nemen.

Ieder van jullie heeft invloed op het All. Als groepen van jullie verschuiven naar een hogere frequentie (opstijgen naar het volgende niveau), zullen jullie je vermengen met diegene op dat niveau. Uiteindelijk, zullen zij die degene in jullie groep hebben geholpen, hun taak voltooien. Tijdens de tijd dat zij jullie hebben geassisteerd, zullen ze veel kennis, wijsheid, ervaring, geduld, liefde, mededogen, enz.. hebben opgedaan en hun werk zal worden afgerond, waardoor ze naar het volgende hogere Rijk gaan. Dit is de fundamentele werking van het ascensieproces. Het is oneindig veel complexer dan dit, maar jullie taal en ervaringen maken het moeilijk om het in termen binnen jullie bereik van begrip uit te drukken.

Weet gewoon dat wanneer jullie lagere frequentie overtuigingen, gedragingen en denkpatronen opzij zetten, en ze dan vervangen door hogere frequentie keuzes, jullie invloed hebben op iedereen. Als de student meesterschap behaald, zoekt hij nieuwe leraren die hem mee kunnen nemen naar een ander niveau. Dit is een andere reden waarom sommige verplaatsen naar hogere Rijken.

Zelfs in jullie huidige leven, zijn vele Verrezen Meesters verhuisd uit de fysieke wereld om te helpen in de volgende dimensie. Als ze verhuisde naar hun plaats en zich daar vestigde, gaven sommige van hun meesters het stokje door aan hen en zijn verhuisde naar hogere Rijken. Begrijp je wat we zeggen? De redenen om een Rijk te verlaten om naar een ander te gaan zijn gevarieerd. In het algemeen, verhuist iemand als ze de ervaringen die zij kozen Beheersen. Sommige gaan wanneer ze de taak die ze wilden doen hebben afgerond. Vaak gaan ze verder, omdat ze nieuwe uitdagingen verlangen. Velen verhuizen uit dit universum om een ander universum te ervaren.

Net als jij, heeft ieder van ons een vrije wil en kan zich verplaatsen zoals gewenst.

We delen deze informatie met jullie, want er zijn veel misverstanden over het ascensieproces en haar innerlijke werking. Het maakt niet uit wat jij kiest om te geloven, weet dat wanneer je daden van liefde, vriendelijkheid en mededogen kiest, ze overal worden gevoeld. Het is niet nodig om bezorgd te zijn over jouw ascensie of wat de rollen zijn die anderen spelen.

Veel aandacht wordt nu gericht op service werk en het vergelden van zonden en andere soortgelijke overtuigingen. Ben gewoon vriendelijk en je zult niet verkeerd gaan. Er zijn geen perfecte, goede of foute Paden. Allemaal leiden ze naar dezelfde plaats, die de mogelijkheid bied voor uiteenlopende ervaringen. Kies liefde en licht en je zult rijkelijk gezegend worden.

Focus jullie niet op het redden van andere mensen, maar plaats jullie aandacht op gebieden in jezelf die uit balans zijn. Focus jullie niet op het redden van de wereld, maar besteed er aandacht aan hoe jullie de wereld beïnvloeden. Zodra jullie je vruchteloze gewoonten hebben veranderd, zullen jullie in een eervolle plaats zijn om een ​​rolmodel voor anderen te zijn.

Zorg eerst goed voor jezelf en wees dan een rolmodel voor anderen als het gaat om jullie gezondheidsgewoonten. Er zijn veel vingers die wijzen op alle gebieden van het bestaan. Jullie zouden er goed aan doen om jullie vingers in te trekken en ze in een gebedspositie te houden, terwijl jullie je focussen op de wijzigingen die je moet aanbrengen. Er wordt gezegd dat degene die wijzen op de gebreken van een ander meestal dezelfde fouten hebben. Als je fouten bij anderen vindt, onderzoek dan waar die "onvolmaaktheid" binnenin jouw ligt. Dan kunt je ervoor kiezen om die onvolmaaktheid te accepteren als perfect of om wijzigingen aan te brengen.

Selamet! Manik 12

http://mayanmessages.wordpress.com
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl