Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 31 juli 2014

Kuthumi. De Schatkist. 12 april 2006 Geplaatst: 31 juli 2014.

Kuthumi.
De Schatkist.
Vertaald voor de meester door Hans Fiers
12 april 2006 Geplaatst: 31 juli 2014.

Vandaag wil ik het hebben over de vele spirituele gaven en talenten die ieder van jullie heeft - en ja, eenieder is geïncarneerd met een spirituele gave voor de mensheid. Voor sommigen duurt het gewoon langer om je innerlijke potentieel te ontdekken, maar ik kan je verzekeren dat jullie allen naar de Aarde zijn gekomen met een hoger doel.

Sommigen van jullie kijken op naar andere Lichtwerkers en hebben het gevoel dat ze veel meer moeten doen om goed te zijn. Ik kan je vertellen dat dat niet nodig is. Zelfs de geringste vriendelijkheid, een helpend gebaar draagt bij tot het binnenbrengen van Licht op Aarde. Zie je, wanneer je een andere ziel vanuit je hart help, hoe klein ook je bijdrage is, je verandert je eigen trillingsniveau. Het voornemen om vriendelijk te zijn op zich al helpt bij het omhoogbrengen van je eigen energieveld en dat van een andere ziel.

Er zijn veel Lichtwerkers op je planeet in deze dagen, en dagelijks kiezen meer en meer mensen het spirituele pad. Laat me je het volgende zeggen: doe gewoon je best, vanuit je hart. En ja, er zijn leiders, grondleggers, communicators, leraren - veel, veel verschillende spirituele talenten. Allen maken deel uit van het geheel, en ieder speelt een andere rol op een andere manier. Jij maakt ook deel uit van dat geheel. Jij staat niet los van de rest. Je bent een deel van het geheel, het massabewustzijn.

Ik zie dat sommigen van jullie aangemoedigd moeten worden om jezelf een 'schouderklopje' te geven voor alles wat jullie hebben verwezenlijkt om op dit punt van jullie evolutie te belanden. Ik hoop dat je je daardoor ook herinnert dat je een mooi Lichtwezen bent en dat je ziet hoe ver je al op je pad gevorderd bent.

Ik stel voor dat je een klein kenteken maakt, een rooskleurige kaart bij voorkleur, roos is de kleur van de liefde. Op dat kaartje schrijf je de woorden 'Ik ben Licht, Ik ben Liefde - Ik geef met waarachtigheid vanuit het hart'.

Meer dan dat heb je niet nodig. Misschien kun je ter versiering vlinders op het kaartje zetten als je wilt. Op die manier stop je liefde in je kaartje. Als je je afvraagt waar je je op je pad bevindt, of als je denkt dat iemand anders meer spirituele talenten dan jij hebt, lees je kaartje. Denk aan onze energie die met jouw energie versmelt. Denk aan de Eenheid waar jij deel van uitmaakt. Voel liefde voor jezelf.

Wanneer je opnieuw naar jezelf kijkt, naar je eigen pad en je ziet je eigen talenten of je pad nog niet, vraag er dan naar. Vraag het aan je gidsen of aan een helderziende. Op die manier geef je ook anderen de gelegenheid om jou te helpen.
Je maakt deel uit van een prachtige schatkist. Hs.

In vrede.

MeeterKuthumi