Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 juli 2014

Kosmische Godin Activerings Rapport Posted: 01 Jul 2014

Kosmische Godin Activerings Rapport
Posted: 01 Jul 2014

De Kosmische Godin Activering was succesvol voor zover Verzetsbeweging en de Pleiadische Godin groepen in heel het zonnestelsel en bepaalde groepen binnen de bevolking aan het oppervlak, met inbegrip van onze kerngroep op Ibiza, betreft. Onze kerngroep is erin geslaagd om heel diep te gaan en was boven verwachting succesvol. Echter, was er infiltratie in sommige andere groepen en / of individuen en dit moet worden opgeruimd, omdat de boodschap van de Sisterhood of the Rose in zijn zuiverheid moet worden gehouden.

Vanwege de gevoelige aard van deze activering hebben de Licht krachten mij opgedragen om het low profile te houden, maar toch hadden we meer dan 100 Sisterhood of the Rose groepen die deelnamen:

U kunt de video voor de activering hier bekijken:

Of wordt lid van de officiële Sisterhood of the Rose facebook groep hier:

De inkomende Godin Liefdes energie is naar onze planeet overgebracht door middel van een object met de naam 2012 VP113, wat een kleine planetoïde is voorbij Pluto. Het ziet eruit als een rose ei en werkt als een prisma om kosmische Godin Liefdes energieën door te geven aan ons zonnestelsel:


Daarom zou het goed zijn als je de rose ei meditatie zou kunnen toevoegen aan het einde van jullie wekelijkse Bevrijdings Meditatie elke zondag.

Dit kleine planetoïde lichaam is een noodzakelijke brug om het menselijk bewustzijn voor te bereiden op een officiële openbare aankondiging over het bestaan ​​van planeet X:

De kosmische godin Liefdes energie heeft het oppervlak van deze planeet bereikt als een heldere straal, met haar belangrijkste anker in een bepaalde ondergrondse locatie op Ibiza, waar de verbinding met de Godinnen energie nog steeds actief is en wordt onderhouden door mensen die toegang hebben tot die locatie hebben, na meer dan 1500 jaar onderdrukking.

Deze inkomende energie heeft een enorme zuivering van het etherische gebied veroorzaakt rond het oppervlak van de planeet en ruimt een aspect van de overige belangrijkste abnormaliteiten op.

Het is interessant op te merken dat de jezuïeten zich zorgen beginnen te maken over de uitbreiding van het Godinnen bewustzijn. Immers, net vóór de creatie van de Romeins christelijke geest programmering cultus door Constantin de Grote in 325 CE, was de verering van Isis veel populairder dan het christendom in heel het Romeinse rijk en je moet begrijpen dat de verbinding met Isis niet teniet gedaan was. Het was gewoon onderdrukt en nu als de druk wordt opgeheven, komt die verbinding weer terug.

De godin wil liefde onder de mensen op deze planeet en Liefde het zal zijn.


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl