Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 juli 2014

De Wekelijkse Licht Explosie "Verandering Forceren" 3 Juli 2014 / Jamye Price

De Wekelijkse Licht Explosie
"Verandering Forceren"
3 Juli 2014 / Jamye Price

Verandering is een natuurlijk onderdeel van het Leven en er goed mee zijn wordt noodzakelijk voor het gemak van jouw groei, jouw Ascentie. Verandering is een resultaat van een beslissingspunt, een keuze. Keuze wordt gemaakt met het verstand, hoewel het het beste dienst doet met het verstand en het hart samenwerkend. Het verstand dat verandering creëert betekent dat je de gegevens moet observeren en in overweging moet nemen, dat wat bekend is, en jouw beslissing van het onbekende op de statistische gegevens baseren. Zelfs als de kansen met jou zijn, het ongemak van het baseren van het onbekende van jou op gegevens van het verleden of anderen is een indicator van de ontkoppeling van het hart. 

Vanwege jouw werk met je Ascentie, is de mensheid als een geheel verhuisd naar een spoor van snelle evolutie, persoonlijke verantwoordelijkheid en collectieve verbinding. Dit proces omvat het openen van het hart en het versterken van de Liefde welke onderdrukt geweest is. Dit proces omvat het leren om het Zelf te vertrouwen, anderen te waarderen en de bekrachtiging in het Zelf en anderen te ondersteunen. Het kiezen; ja of nee te zeggen gebaseerd op bekrachtigde soevereiniteit, is soms een ongemakkelijke ervaring, zelfs met het hart open en bewust zijnde. Het wordt gemakkelijker als je leert om jezelf te vertrouwen, jouw communicatie met je Hogere Zelf, het Gebied van het Leven, het Universele bewustzijn dat je belichaamd en dat jouw Vrije Wil bij iedere bocht/ommekeer ondersteund.
Je bent nu op een punt van verandering dat jou oproept om jouw sturing en het toestaan te balanceren, je geduld en jouw actie, je weten en jouw vertrouwen. Verandering roept jou op om de dominante Kracht in jouw Leven te worden, in plaats van je automatisch aan de omstandigheden aan te passen. Jouw eerste keuze is altijd innerlijk. Wanneer je vrede binnenin vindt, geef je de actie niet op, je geeft de weerstand op. Je kalmeert het gezegende ego dat jou overlevend wil houden in/naar de kracht van een ego dat goed is met gedijen. Dit is verandering in het evenwicht van toestaan en leidinggeven, geduld en actie. 
Verandering uit balans forceren is het niet vinden van een kleine onbepaalde vrede binnenin, alvorens te beslissen ten behoeve van verandering. Ben je bezig een baan of relatie te verlaten welke ongemakkelijk is zonder het Zelf te veranderen? Verandering te forceren binnenin balans is jouw ongemak met verandering erkennen en waarderen, nochtans het Zelf vertrouwend om capabel en creatief te zijn. Lees je de aanwijzingen van het Leven die een nieuwe richting aangeven? Verandering is altijd een onbekende, en minimaal emotioneel ongemak is slechts een indicator van het nieuwe. Het hoeft niet aanwezig te zijn, maar als het dat is, waardeer dat je een nieuw evenwicht van kracht in de Liefde van het Leven versterkt, verandert en creëert.
Terwijl wij zitten om Verandering Forceren te laten exploderen, duwen wij voorbij de weerstand naar de gratie van de vrede binnenin. We vinden Liefde in alle ervaringen en door van alles te houden dat ons versterkt door ondersteuning of oppositie, want het leven moedigt ons aan in alle vormen van ervaring. We doen het innerlijke werk dat eerst zichtbaar is, dan aangeduid, dan in keuze ingebed wordt. Wij onderwijzen anderen door het voorbeeld van de kracht van Liefde in de vorm, een Kracht van Verandering dat Al het Leven bekrachtigt in/naar Liefde. Wij staan de deelname van het Leven door ons heen toe en besturen Liefdes gratie in/naar alle ervaringen, verduidelijken het nieuwe paradigma van bekrachtigde soevereiniteit dat de verbinding voor Alle wezens creëert. Wij zijn de Kracht van verandering en brengen meer Liefde in/naar de vorm. Explodeer het voort!
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.