Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 juni 2014

Rainbow Phoenix met een spoedbericht 4 juni 2014

Rainbow Phoenix  met een spoedbericht
4 juni 2014

Kosmisch Bewustzijn heeft juist onthuld dat er planetaire crisissen beginnen in midden juli die serieus het oude zullen gaan wegvagen.

Dit is bevrijdend en opwindend, maar kan ontreddering veroorzaken en chaos voor velen.

Bewustzijn vraagt ons om onszelf opnieuw te verbinden met Moeder Aarde en zij en Vader Spirit zullen ons steunen door deze moeilijke tijden heen die komen.

Nibiru is nu vrijgelaten uit zijn vastgehouden patroon in een zwaartekracht, goed achter de zon, en zal ook een instrument worden voor positieve veranderingen in de onmiddellijke toekomst op Aarde.

Lees en hoor de details van deze 42 minuten durende channeling van Kosmisch Bewustzijn op de publieke Blog pagina van de Rainbow-Phoenix website!
http://rainbow-phoenix.com/blog.html

Veel meer bijgevoegde informatie wordt gepost in de Members Area van de website van Rainbow-Phoenix, inclusief antwoorden op jullie levensvragen in de maandelijkse wereld van Kosmisch Bewustzijn’ teleconferenties.

Wij hier bij de Rainbow-Phoenix streven ernaar om jullie te voorzien van informatie en leiding die jullie nodig hebben in deze moeilijke tijden terwijl ieder van ons dichter bij persoonlijke Ascentie komt,.


Voor jullie hoogste Ascentie,

De Rainbow-Phoenix Staf
Rainbow-Phoenix.com

(De channenling met een  het belangrijke bericht van Patricia Cota-Robles over juni is vertaald )