Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 juni 2014

Moeder Mary, Mary Magdalena en Yeshua: De Juni Zonnewende Energieën Volg Jullie Geluk 15 Juni 2014 / Fran Zepeda

Moeder Mary, Mary Magdalena en Yeshua:
De Juni Zonnewende Energieën
Volg Jullie Geluk
15 Juni 2014 / Fran Zepeda

Groeten van BovenWij groeten jullie terwijl wij onze liefde nu als een trio van Liefdesenergie naar jullie toe projecteren. Wij staan jullie dag en nacht ter dienste en verwelkomen jullie gebeden en verbindingen met ons in jullie gelukzalige staat van Zijn, hetgeen de laatste tijd zo heersend geworden is.
Oh, dierbaren, er staat jullie zo een verrassing te wachten. De nieuwe energieën die zich opbouwen, terwijl wij spreken, gaan een uitbarsting van Liefde aan jullie verstrekken zoals geen ander die jullie ooit ervaren hebben. Dus aard en centreer jullie zelf en bereid je voor op de toenemende, prachtige aanval van zachte doch sterke windvlagen van Liefde- en Lichtenergie die jullie nu op een dieper niveau dan ooit penetreren.
Blijf geaard en je zult niet "omver geblazen" worden, maar in plaats daarvan zal je zo een onderdompeling ervaren van een rijk sensationeel uitschenken van Liefde en Licht door al jouw cellen en Lichtlichamen heen, door jouw lagen van licht die jou omringen en ook diep in jouw Hart en Hoger Hart.
Voel het nu, terwijl het opbouwt. Je mag bij tijden gedwongen worden om te stoppen met wat je aan het doen bent om het te ontvangen en jezelf te verfraaien, om dit Licht en de Liefde van de Juni Zonnewende energieën te absorberen en te verwerken, aangezien zij diepgaand herstellend en verbeterend zijn en dat aldus in toenemende mate zullen zijn terwijl de dagen verder gaan.
Uit de recente prachtige Volle Maan vandaan komend, zijn jullie meer dan gereed. Velen van jullie zijn recentelijk in staat geweest om een gevoel te bespeuren van vernieuwing en een meer onderhoudende en volledige toewijding voor de wensen die jullie willen creëren, voor de passies waarin jullie je willen koesteren en mee willen verfraaien.
Dus creëer, dierbaren, vanuit jullie passie. Laat jullie passie jullie in/naar een staat en een pad van de minste weerstand stuwen en in/naar waar jullie toe gedwongen worden en waarnaar jullie verlangen om je mee te vermaken, en jullie zullen beginnen geleid te worden in/naar een dieper pad van creatie en stroming, dat van daaruit komt.  
Jullie zijn onze engelen van Genade en Creatie, van Liefde en Overvloed, van Passie en Geluk. Jullie leren de wereld om "hun geluk te volgen", terwijl jullie je in dat van jullie verdiepen en eraan toegeven. Het creëert een opwinding en een staat van zijn welke iedereen beïnvloedt. Dit is hoe werelden en werkelijkheden gevormd worden, dierbaren, en jullie zijn het aan het doen.
Dus veranker jullie zelf diep binnenin deze nieuwe energie en weet dat jullie beschermd en voorbestemd zijn voor diepere en bredere werelden van geluk en zoete creatie. Wij garanderen het. Jullie hoeven het slechts los te laten, en als jullie dieper in/naar deze werelden van passie en geluk gaan, zullen jullie niets anders meer willen. Jullie zullen niet de lagere vibrerende werelden missen van waaruit jullie kwamen. Jullie zullen arriveren op een nieuwe bestemming van zulke diepe, diepe kleuren en ervaringen, dat jullie er zo gevangen in zullen raken, dat jullie het lijden dat jullie de laatste tijd losgelaten hebben mogen vergeten.
Het is zo, dierbaren. Jullie verlaten het 'station van lijden' en schepen in op een complete en Volledige Liefde, gebaseerd op niets anders dan jullie Bron Sjabloon en dit is nu jullie bestemming en werkelijkheid terwijl jullie alle binnenkomende energieën bijeen zamelen om de Bron Vonk binnenin jullie te voeden, niets anders dan jullie ware Goddelijke sjabloon, verwevend met de Bron omdat jullie ontdekken dat jullie niet afgescheiden van de Bron zijn.
Hoe meer je dit gelooft en vanuit dit opereert, en de trillingen kiest die bevorderend zijn voor jullie verbinding met de Bron, zullen jullie daar leven, en van daaruit handelen. Jullie zullen niets anders zijn dan hetzelfde met ons allemaal in het Hemelse Rijk, aangezien wij ons voeden aan de Bron energie en het aan iedereen verstrekken.
Aangezien jullie de versierselen van de dualiteit nu in volledigheid afschudden - ja, jullie komen vanuit de dualiteit en afscheiding in een veel meer permanente staat tevoorschijn - en als zodanig zijn jullie ontworpen voor grootsheid in jullie omwikkeling van de Bron energieën waar jullie je steeds comfortabeler in beginnen te voelen, jullie verheffen jezelf in/naar die staat en verzamelen het in veel meer gereedheid rondom jullie heen, dierbaren. En wij zijn daar zo dankbaar voor. Want daarin creëren jullie een precedent voor de rest van de wereld om te volgen.
En daarvoor bedanken wij jullie. Wij zijn bij jullie, samen, voor altijd en eeuwig, in onze en jullie goddelijke staat. Gezamenlijk reizen wij in toenemende mate en permanent in/naar de hogere rijken en dimensies. Wij leiden jullie daar voor altijd en eeuwig zoals jullie anderen leiden.
Ga nu vooruit, dierbaren, in/naar deze nieuwe binnenkomende energieën, en ga onwankelbaar en ongebreideld en met harten wijd open om de invoer van Liefde en Licht dat nu op jullie gericht is te ontvangen. Heb daar vrede mee. Voel je daar thuis mee. Dit is nu jullie werkelijkheid. Wij houden toegenegen van jullie.
Namasté.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.