Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 30 juni 2014

Michael en de Raden Duw af naar de Middenstroom en sta de Stroming Toe Je te Dragen 29 Juni 2014 / Ron Head

Michael en de Raden
Duw af naar de Middenstroom en sta de Stroming Toe Je te Dragen
29 Juni 2014 / Ron Head
Wij hebben jullie voorheen verteld, meer dan één keer, dat jullie middenin de veranderingen zitten, de ontwaking, de toename van Licht en energie. Toch gingen velen door met te zeggen dat er niets aan het gebeuren was. Velen zullen dat nog steeds zeggen als hun focus niet op hun innerlijke leven is, maar op het externe. Laat ons voor diegenen in de voorlinie nu nochtans bevestigen, dat, net zoals zij beginnen te vermoeden, hun eigen evolutie van zijn, van bewustzijn, nu op volle kracht is. Bekwaamheden komen online. Plannen veranderenKansen kloppen niet alleen op de deur, maar in veel gevallen leiden zij jullie via jullie instinct. Dingen waar je altijd over gedroomd hebt, maar welke als "onmogelijk" beschouwd werden, zijn bezig je werkelijkheid te worden.
Wij willen je nu een beeld geven van de beste manier om hiermee om te gaan als, inderdaad, jij ziet dat wij jouw huidige levensgebeurtenissen omschrijven. Je hebt over de stroom gehoord. Je bent bekend met de "vortex" (draaikolk). We hebben het beeld van watervallen gebruikt. Al deze ideeën beelden uit hoe dit door zal gaan te zijn. In feite, zal het alleen maar gaan toenemen. Je bent echter zo goed geworden met het besurfen van deze golf, dat je dit nu als een soepele rit mag ervaren. En in feite, zijn de grootste en zeer oncomfortabele veranderingen voor de meesten van jullie voorbij. Nu zal het "goede spul" beginnen zich te ontvouwen.
Er zal nog steeds zo af en toe een hobbel in de weg zijn. Dat wordt het leven genoemd. Maar met het oog op het voor jezelf rondom de bocht te verhuizen, vragen wij aan je om je over te geven. Dat woord maakt het voor velen van jullie moeilijk, maar jullie interpreteren onze bedoeling onjuist. Wij bedoelen voor jullie om je af te duwen in/naar de middenstroom en de stroming toe te staan om je te dragen. En wij wensen niet om het beeld te geven van een oncontroleerbare stroming, maar van een enorme grote innerlijke kracht, een kracht welke jij bent. 
Wij hebben ons grote moeite getroost om jullie ertoe te krijgen dat te begrijpen wat het ook was dat jullie gewend waren te zien als de externe kracht feitelijk de kracht is die intrinsiek is aan jullie zelf. Het is niet dat de kracht die je buiten jezelf waarneemt niet daar is, maar dat het ook jouw kracht is. Je maakt er deel van uit. Jullie beginnen dat te begrijpen, en terwijl jullie dat doen, leren jullie hoe het te gebruiken. Wij hebben dit een "E Kaartjes Rit" genoemd. Heb plezierHoud alsjeblieft te allen tijde je armen en benen binnenin het voertuig.
Eén laatste gedachte. Als jullie nieuw gevonden bekwaamheden naar het oppervlak beginnen te komen, en zelfs de meest bekwamen van jullie zullen hier iets van hebben, vergeet dan alsjeblieft niet om over deze ook controle te ontwikkelen. Als een voorbeeld, als je in staat raakt om dingen te horen die je nog niet eerder gehoord hebt, verzeker je ervan te leren om het geluid te verlagen of uit te zetten wanneer je dat nodig bent. Raak er niet door overweldigd. Dit geldt ook voor al het andere. Jullie hebben deze dingen uit jullie bewustzijn vandaan gefilterd gedurende een behoorlijke lange tijd en zij zullen enige tijd nemen om eraan gewend te raken.
Zegeningen van Liefde en Licht naar een ieder van jullie vandaag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/