Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 1 juni 2014

Meditatie Focus via Jean Hudon Week 22: 1 t/m 7 juni 201

Leren en toepassen van de principes van Liefde
Week  22: 1 t/m 7 juni 2014

Er is een kracht bezig zich volledig te manifesteren op dit moment, een kracht die alles te boven gaat dat de mensheid ooit heeft ervaren. Deze kracht is de Sleutel tot onze toekomst en door het ontdekken en gebruiken van deze innerlijke Kracht, die zich in het innerste hart van onze ziel slapend heeft gehouden sinds ontelbare millenia, beëindigen we alle eindeloze tragedies die een oneindig spoor van lijden en gekte in de verre en recente geschiedenis van de mensheid hebben achtergelaten.

Liefde is een universeel verkrijgbare, vrijvloeiende vorm van kosmische energie die alleen naar ons toe kan komen als het wordt uitgenodigd. Zoals we leren, om het vervolgens vrijelijk door ons heen te laten vloeien, moet ieder mogelijk restje verzet worden geslecht door een bewuste actie van onze wil. Op het moment dat er niets meer de stroom belemmerd, is het enige dat we nog moeten doen om deze oneindige kracht te ontsluiten het te laten stralen vanuit de kern van ons Zijn, vanuit die heilige innerste kamer in onze ziel waar de Vonk van God woont.