Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 november 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 173 / Zondag 8 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 173
Zondag 8 november 2015


Ben 4  Ruimte voor Liefde

Ik ben Ben 4. (Rode Hemelwandelaar) Hartelijk dank voor het verbinden met ons vandaag. Op dit moment willen we verder spreken over het onderwerp van de liefde. Er is veel over het verliefd zijn wat op jullie Aarde oppervlak verkeerd begrepen wordt. Wanneer een persoon verliefd wordt op een ander, vooral “liefde op het eerste gezicht”, worden er emoties samengesteld van deze persoon zijn/haar overtuigingen die worden ervaren. De meeste relaties ontwikkelen zich snel, raken dan in verval en eindigen vaak in geweld, wat elke persoon achterlaat met meer verwondingen dan toen ze elkaar voor het eerst ontmoette. Dit gebeurt herhaaldelijk totdat de persoon tot het inzicht komt dat hij zijn idee van een perfecte partner baseert op een zwakke fundering. Velen zijn vol oordelen, maar willen partners die hen onvoorwaardelijk liefhebben. Dit zal nooit werken. De meesten willen een partner die zullen beloven om hen nooit te verlaten, meestal omdat ze last hebben van ongenezen wonden uit de tijd dat zij zich verlaten voelde in hun verleden.

Als de persoon waarvan je droomt bestaat met alle kenmerken die jij aanvoert, is het niet waarschijnlijk dat ze tot je aangetrokken zullen worden, tenzij ook jij die kenmerken meester bent. Energetisch, soort zoekt soort, daarom zul je degene aantrekken die energetisch vergelijkbaar is met jou. Dit is de reden waarom zo veel misbruikte mensen paren met mensen die misbruiken. Degene die voortdurend kiezen voor lasterlijke partners leven vanuit een slachtoffer basis. Zonder het te weten, trekken zij degenen aan die de behoefte hebben om anderen te misbruiken. Misbruikers kunnen diegene, als een magneet, uitkiezen die de rol spelen van het slachtoffer in een menigte.

Daarom, als je een hoge kwaliteit relatie wilt met ware liefde en volwassen manieren om problemen op te lossen, moet je deze ruimte eerst in jezelf creëren. Vaak zullen paren die samen ervaringen uit vorige levens hebben gehad elkaar ontmoeten. Er kan een grote aantrekkingskracht, een gevoel zijn dat zij elkaar al eerder ontmoet hebben. Afhankelijk van de relatie in het verleden, zullen deze twee gemengde gevoelens hebben. Bijvoorbeeld, als ze een goede, liefdevolle relatie hadden is het waarschijnlijk dat ze dat energetisch zullen voelen als ze elkaar weer ontmoeten. Als er strijd was, kunnen die gevoelens weer omhoog komen​​. Wij delen dit om jullie te verlichten; beseffen dat je misschien soms iemand kunt ontmoeten die je hart laat fladderen vanwege een herinnering uit een vorig leven. Dat betekent niet dat deze persoon de partner voor jou is in dit leven. Er is veel veranderd met elk van jullie, sinds jullie je voor het laatst hebben ontmoet!

Relaties vallen over het algemeen uit elkaar omdat aanvankelijk een of beide partners niet authentiek zijn wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Beiden laten het beste van zichzelf zien, handelend vanuit rollen waarvan zij dachten de andere persoon aan te trekken. 

Uiteindelijk wordt die rol een zware last en elk begint terug te keren naar hun oude gewoonten. Als deze gewoonten niet binnen de grenzen vallen die elk heeft ingesteld als aanvaardbaar, is wrijving het resultaat. Op een gegeven moment, wordt de kloof tussen hun authentieke zelf te breed en verdeeld de koppels. Hoeveel beter zou het zijn om je authentieke zelf te vinden en alle relaties volledig te integreren in jou integriteit? Er zouden veel minder echtscheidingen, ongewenste bevallingen en angst voor allen zijn die zichzelf op zo'n manier machtigen.

Wij moedig jullie aan om binnenin jullie te kijken en te de wonden te genezen die jullie hebben toegestaan ​​te etteren. Laat negatieve gedachten en oordelen los door toe te staan dat alle hun eigen paden volgen. Kies gewoonten die gezond voor je zijn. Zoek naar werk dat je vreugde brengt. Kies vrienden en geliefden die compatibel zijn met de echte jij. Vele verlichte Lichtwerkers zijn niet werkzaam binnen hun integriteit, hebben niet volledig hun nieuwe overtuigingen geïntegreerd in hun dagelijkse wandeling.

Als jullie gezondere relaties willen hebben, moet je binnenin beginnen. Borstel de spinnenwebben van negatief denken eruit, reinig de ramen om meer licht door te laten en vaag ongewenste gewoonten weg. Zodra je dit hebt volbracht, zul je vanzelf mensen naar je toetrekken die gelijkdenkend zijn. Onder hen zul je een betere kans hebben op het vinden van een geschikte partner en liefdevolle vrienden. Wat wij spreken is de Waarheid. Probeer het en je zult het zelf zien!

Selamet! Ben 4

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl