Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 november 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 172 / Zaterdag 7 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 172
Zaterdag 7 november 2015


Eb 3  Dagelijkse reiniging

Ik ben Eb 3. (Gele Mens) Dank jullie voor het verbinden met ons op deze grote dag als we samenwerken om de Nieuwe Aarde te bouwen. Velen van jullie ontwaken en gebruiken jullie talenten en vaardigheden om te helpen dit tot een realiteit te maken. Er zijn er veel mensen die voelen dat de "Eind Tijden"  dichtbij zijn en vervallen in angst voor mistroostigheid en vernietiging. Weet dat dit tijdperk gewoon een andere cyclus is, een inademing. Deze keer zullen jullie het geheugenverlies achterlaten en de Hemel op Aarde creëren.

Er is veel werk te doen en velen van jullie ploeteren, niet wetende waar jullie tijd en energie te plaatsen. Er is veel onrust als gevolg van de herstructurering van jullie infrastructuur. Veel veranderingen doen zich snel voor op de fysieke, mentale en emotionele dimensies. Sommige voelen ongemakkelijk aan en zijn vol van angst en wanhoop. Veel van dit is te wijten aan onbewust gepraat op de energienetwerken alsmede door de zachte duwtjes gegeven door jullie Spirituele Gidsen.

Om jezelf vrij te maken, moeten jullie je er bewust van zijn dat jullie gemakkelijk uit balans gebracht kunnen worden. Veel van dit is te wijten aan gedachtevormen van angst die op aarde doordringen. Deze zullen in een korte tijd voorbij gaan als jullie overgang meer gestabiliseerd wordt. In de tussentijd is het goed om jezelf elke ochtend vrij te maken van negatieve energieën die je hebt verzamelt tijdens je nachtrust. De meesten van jullie zijn zich niet bewust van de effecten die massabewustzijn gedachtevormen op jullie hebben. Het is noodzakelijk dat jullie begrijpen dat deze dingen zich voordoen om te zorgen dat jullie voortdurend uit balans gehouden worden. Kennis is macht.

Als jullie het chakra-systeem begrijpen, kies dan een methode van energetische reiniging, inclusief uitrek oefeningen zoals yoga, op een dagelijkse basis. Dit is geen tijd om zwak te zijn in je discipline. Degenen onder jullie die niet bekend zijn met deze methoden zouden er goed aan doen om hen te onderzoeken en datgene te kiezen waartoe je je aangetrokken voelt. Er is online veel informatie beschikbaar door het zoeken via woorden in zoekmachines, zoals: energie healing, reiki, enz. Ga op zoek gaan naar lokale centra die deze diensten aanbieden.

Het doel is om jezelf gecentreerd te houden in alle situaties. Negatieve gedachtevormen die op dit moment alomtegenwoordig zijn op aarde, hebben de mogelijkheid om zich te hechten aan negatieve gedachtevormen die je vasthoudt in je aura. Onopgeloste kwesties in jezelf borrelen nu naar de oppervlakte, met de wil om genezen en vervangen te worden door de energieën van liefde en dankbaarheid. Dit is onderdeel van het proces van ontwaken en het gebeurt op zielsniveau.

Jullie kunnen je misschien angstig of ongeduldig voelen zonder te weten waarom. Wat er gebeurt is dat je Hogere Zelf en Gidsen je duwtjes geven op je pad, en jullie eraan herinneren dat het tijd is om bezig te zijn met het realiseren van jullie volledige potentieel. De tijd is nabij om de Tuin van Eden, waarvan jullie hebben gedroomd, te creëren. Het is nu tijd voor de donkere energieën om te worden achtergelaten als die van jullie die ervoor kiezen om te ascenderen beginnen om jullie gedachten te vervangen door lichtenergieën.

Wij zijn hier om jullie te helpen en vinden het heel erg vreugdevol wanneer jullie met ons communiceren. Wij zijn hier om jullie te helpen voorbij de dichte energieën te gaan die de Aarde doordringen en de Aarde terug te brengen naar haar oorspronkelijke glorie. Degenen die ervoor kiezen in de lagere dichtheden te blijven zullen nog steeds bestaan​​, maar op een ander niveau. Er is geen echte scheiding. Als jullie doorgaan te ascenderen, zullen jullie dit begrijpen. Velen van jullie zullen de mogelijkheid om te communiceren met dierbaren die in de dichtere gebieden blijven hebben. Alles is goed. We zijn allemaal Een. Onthoud altijd dat je een spiritueel wezen bent die tijdelijk gekozen heeft voor een fysieke bestaan​​.

Het ga je goed. Maak van deze dag een dag vol vreugde en verwondering voor jezelf!

Eb 3

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl