Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 november 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 185 / Zaterdag 21 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 185
Zaterdag 21 november 2015


Chicchan 3   Blokkade Krakers

Ik ben Chicchan 3. (Rode Slang)  Dank u voor het verbinden met ons deze dag. We zijn echt dankbaar voor elk moment dat we hebben waarin we bewust zijn aangesloten. Er zijn vele manieren waarop we zijn aangesloten, omdat wij energetisch van dezelfde essentie zijn. Als je bewust op de hoogte bent van ons en verlangt om met ons samen te werken, is er een hoog geladen energie frequentie die optreedt tussen ons.

Dit is vergelijkbaar met een elektrische leiding. Wanneer je elektrische verlichting hebt in je huis, is dat altijd aangesloten op dezelfde energiebron als alle andere elektrische apparaten in het huis. Wanneer je besluit het licht van een kamer aan te doen, draai je gewoon een schakelaar om en de energie stroomt door de schakelaar.

Het is ongeveer hetzelfde als wanneer je een interactie met ons of een ander wezen hebt of een ervaring. Er is altijd de mogelijkheid voor een groot aantal keuzes om plaats te vinden, maar het is degene waar je je geest op focust die zich zal manifesteren. Dus, wees je er bewust van wat je wenst te ervaren, want je hebt binnenin je de kracht om het zo te maken.

Er zijn vaak dingen die zich manifesteren op manieren die je niet verlangt, er zijn verschillende redenen waarom dit gebeurt. Omdat je leeft in een wereld met meer dan zes miljard mensen, zullen er momenten zijn waarop je gewoon een ontvanger bent van iets dat niet bewust speciaal is bedoeld voor jou. Als het iets is dat sterk tegen je paradigma in gaat, zullen jou Gidsen berichten sturen om je te helpen te vermijden dat je deel uit gaat maken van dat scenario. Het is aan jou om te worden afgestemd op hun frequentie en te herkennen en kiezen of je hun begeleiding wilt volgen.

Wanneer er natuurrampen, ongevallen of mensen anderen  op een onvriendelijke manier  beïnvloeden, kan je worden gevraagd om te voorkomen dat je naar de gebieden gaat waar deze dingen zullen gebeuren. Door in te haken met je Hoger Zelf en Gidsen, zul je meer dan waarschijnlijk gehoor geven aan hun advies en veilig blijven. Er zijn veel mensen die hun leven hebben verloren of fysiek of emotioneel lijden omdat ze niet naar hun innerlijke stem hebben geluisterd.

Op een meer persoonlijk niveau, wanneer je jou verbinding met je Hoger Zelf en Gidsen aanschakelt, zullen de lampjes gaan branden en het actuele stromen, vaak brengt het je de geschenken en vreugde die je wenst. Als je toestaat dat de energie tussen jullie vrij kan stromen, moet je alle blokkades verwijderen. Als je angst, negatief denken of ongeloof hebt, is net alsof je de lichtschakelaar in de stand "uit" hebt gezet en de stroming wordt geblokkeerd. Wanneer je overtuigingen en gewoonten die je in angst houden loslaat, is het vergelijkbaar met de schakelaar in de "aan" stand.

Hoe kun je de stroom gaande houden ? Ga dagelijks naar binnen en maak bewust de veranderingen die nodig zijn om angsten en ongewenste gewoonten te overwinnen. Als je gedachten hebt die schadelijk zijn voor jou doelen, dwing je jezelf om letterlijk eens na te denken. Blijf dit doen totdat de gewoonte is veranderd. Wanneer je merkt dat je weer terugvalt in gewoonten die je niet verlangt, stop dan en kies opnieuw. Hoewel het moeilijk mag lijken om te doen, is het heel simpel, maar het vergt doorzettingsvermogen, moed en wilskracht.

Je hebt de mogelijkheid in je om deze veranderingen te maken en hulp van je Hogere Zelf, Spirituele Gidsen en zij die op aarde hebben geleerd om anderen onvoorwaardelijk te  steunen. Zoek deze Helpers en stel hen in staat om je te helpen.

Ga heen met moed en creëer het leven van je dromen!

Selamet! Chicchan 3

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl