Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 november 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 182 /Woensdag 18 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 182
Woensdag 18 november 2015


IK 13  Samenvoegen met het Zelf

Ik ben IK 13. (Witte Wind)  We zijn erg blij dat wij deze tijd hebben om vandaag weer bij jullie te zijn. We willen graag meer praten over het onderwerp van Transport. Jullie hebben binnenin je de mogelijkheid om op twee plaatsen tegelijk te zijn. Vergeet niet dat het grootste deel van je ziel blijft in Geestes vorm, terwijl een fragment van je is belichaamd in vlees en bloed. In wezen bent je op twee plaatsen tegelijk.

Wanneer jullie je aandacht op meer dan een plaats tegelijk hebben, zijn er dingen die jullie waarschijnlijk missen, zoals bij het schrijven van e-mails en op hetzelfde moment praten over de telefoon. Ondertussen heb je ook nog gekookt op het fornuis en weet je dat je de tuinslang over een paar minuten uit moet schakelen.

Jouw gedachten zijn versnipperd en afgeleid. Deze keer, is het waarschijnlijk dat er fouten of ongelukken gebeuren. Misschien zal je vergeten een belangrijk idee in je e-mail bij te sluiten. Door het niet geven van volledige aandacht aan de persoon met wie je spreekt over de telefoon, kunnen andere mogelijkheden worden gemist terwijl jou aandacht naar  elders is afgeleid.

Binnenkort, zullen velen van jullie zich samenvoegen met jullie Hogere Zelf, terwijl jullie verder leven in jullie fysieke vorm. Kunnen jullie zich de mogelijkheden voorstellen als je volledig in herinnering van je pure zelf bent, maar nog steeds de mogelijkheid hebt om de zegeningen van de aarde te genieten? Jullie zullen niet langer worden afgeleid door een groot aantal dingen. Als iedereen de volledige herinnering heeft aan hun spirituele aard, zal er geen behoefte of verlangen naar oorlog en hebzucht zijn.

Overvloed zal in alle gebieden van jullie bestaan komen​​, omdat jullie zullen weten hoe jullie je verlangens kunnen creëren uit het niets.

Jullie leven op dit moment is als leven op twee plaatsen tegelijk, wat veel verwarring en veel afleidingen creëert. Zodra jullie eenmaal samenvoegen met uw spirituele Zelf, terwijl volledig tot uiting in lichamelijkheid, zal er niets zijn dat je niet kunt bereiken. Jullie Allemaal zullen nog steeds gebonden zijn aan de fundamentele wetten van het universum. Deze regels zijn niet arbitrair, ze zijn gemaakt als een middel om toe te staan dat dit spel plaats kan vinden.

Jullie hebben het spel gespeeld, en inbegrepen was dat je was vergeten wat je spirituele wortels zijn. Dit was nodig om liefdeloosheid te ervaren. Echter, velen van jullie hebben nu de nieuwe, bijgewerkte versie gekocht die jullie toestaat om te spelen op hetzelfde bord, maar met een nieuwe regel, een waarin jullie worden samengevoegd met je Zelf.

Neem de tijd om over deze woorden na te denken. Zelfs als je niet gelooft dat het mogelijk is, kun je nog steeds de alsof-versie van het spel spelen. Hoe dan ook, leef je leven alsof dit al waar is, dat jullie een spirituele aard hebben die een en al liefde is. Maak jullie keuze uit dit geloof. Kies alleen dingen die je vreugde en geluk brengen. Wees aardig voor anderen. Besteed aandacht aan hoe jullie je wereld beïnvloeden. Breng tijd door in de natuur. Kies banen en recreatieve activiteiten die je passie verbeteren.

Hemel op Aarde zal worden gemaakt in het moment dat ieder van jullie kiest om te leven alsof je een volmaakt kind van God bent. Begin nu en laat jullie leven toe zich te ontvouwen op manieren die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Mahatma Ghandi werd geïnspireerd om ieder van jullie aan te moedigen om de verandering te zijn die je wilt zien in de wereld. Wij moedigen jullie hier ook in aan.

Ga heen en maak deze dag speciaal!

IK 13

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl